„Luptele“ pentru închirierea plajelor, la final Agenţi economici celebri care au bătut palma cu ABADL (documente)

 

Administraţia Bazinală de Apă Dobrogea - Litoral (ABADL) a publicat rezultatele licitaţilor organizate pe data de 10 iunie, 4 mai şi 29 aprilie în vederea atribuirii sectoarelor de plajă libere şi a sectoarelor de plajă pe care se pot amplasa baze de agrement nautic cu motor sau fără motor.
 
Precizăm că la licitaţie au fost scoase sectoare de plajă din Năvodari, Mamaia, cordon Saturn - Venus, Eforie Sud, Olimp, Mangalia şi Vama Veche. Printre agenţii economici care au încheiat contracte de închiriere cu ABADL se numără: Aqua Playa SRL, Vanlex Servicii Comerciale SRL, Rosa Route SRL, New Media Connection SRL, Dakry Auto Moto SRL, Terra Office SRL, Eritar SRL, Dojimo SRL, Pupa Fitness Pupa SRL, Sport Jet Schi SRL, Musset Lounge SRL, Everest Construct SRL, Laurette Due SRL, Exponential SRL. 

O nouă licitaţie pe data de 10 iunie

ABADL a anunţat o nouă licitaţie pentru atribuirea sectoarelor de plajă libere şi a sectoarelor de plajă pe care se pot amplasa baze de agrement din sectorul de plajă Năvodari II. Caietul de sarcini costă 270 de lei. Ofertele pot fi depuse până pe data de 10 iunie, ora 14.00. Acestea urmează să fie deschise între 13 şi 15 iunie.

Rezultatele licitaţiei din 1 iunie

Licitaţiile pentru sectoarele de plajă din Năvodari, Mamaia şi cordon Saturn - Venus s-au desfăşurat pe data de 1 iunie, cu următoarele rezultate:
  • Sectorul Năvodari I, subsectorul 9 a revenit SC Aqua Playa SRL (20 de puncte). Acelaşi ofertant a obţinut şi subsectorul 11 din sectorul Năvodari I.
  • Subsectorul 13 din sectorul Năvodari I a fost câştigat de Vanlex Servicii Comerciale SRL (20 de puncte), iar subsectorul 17 de ,II Filip George Gabriel (20 de puncte).
  • Rosa Route SRL (20 de puncte) şi-a adjudecat subsectorul I din sectorul Năvodari IV, zona 1, iar New Media Connection SRL (20 de puncte), subsectorul 1 din sectorul Năvodari IV, zona 2.
  • Subsectorul 5 din sectorul cordon Saturn - Venus I i-a revenit societăţii Dakry Auto Moto SRL (30 de puncte). 

Cine a câştigat licitaţiile din 4 mai pentru plajele libere din Năvodari

Cei care au semnat contracte pentru închirierea sectoarelor libere de plajă din Năvodari sunt:
  • New Media-Connection SRL (20 de puncte) - subsector 1a, Sector Năvodari I;
  • Excelsior SRL (58,69 de puncte) - subsector 1b, sector Năvodari I;
  • Novitrade SRL (59,52 de puncte) - subsector 2a, sector Năvodari I;
  • New Media-Connection SRL (20 de puncte) - subsector 4a, sector Năvodari I;
  • Better Way SRL (20 de puncte) - subsector 8, sector Năvodari I;
  • Terra Office SRL (20 de puncte) - subsector 9, sector Năvodari I;
  • Better Way SRL (20 de puncte) - subsector 10, sector Năvodari I;
  • Tagini Rey SRL (20 de puncte) - subsector 12, sector Năvodari I;
  • Tracon SRL (100 puncte) - subsector 1, sector Năvodari III, zona I;
  • Stihll SRL (100 de puncte) - subsector 2, sector Năvodari III, zona I;
  • Daroff SRL (100 de puncte) - subsector 3, sector Năvodari III, zona I;
  • Paralele 45 Turism SRL (20 de puncte) - subsector 4, sector Năvodari III, zona 2;
  • Musset Lounge SRL (20 de puncte) - sector 5, sector Năvodari III, zona 2;
  • Pupa Fitness Pupa SRL (20 de puncte) - sectro 7, sector Năvodari III, zona 2;
  • Asocierea Pupa Fitness Pupa SRL şi Hapicu Bogdan Marian (100 de puncte) - subsector 3, sectorul Năvodari IV, zona 1;
  • Grup Petrol Marin SRL (100 de puncte) - subsector 2, sector Năvodari IV, zona 2. 

Rezultatele licitaţiei din 29 aprilie pentru plajele din Eforie Sud, Olimp, Mangalia şi Vama Veche

Agenţii economici care au închiriat sectoare de plajă libere în cordonul Eforie Nord - Eforie Sud, Eforie Sud, Olimp, Mangalia şi Vama Veche sunt:
  • Tagini Rey SRL (20 de puncte) - subsectorul 1, cordonul Eforie Nord - Eforie Sud, zona I, dar şi subsectorul 5, Sectorul cordon Eforie Nord - Eforie Sud, zona II;
  • The Company SRL (20 de puncte) - subsectorul 1, sectorul Eforie Sud I;
  • Brilltag Service SRL (20 de puncte) - subsectorul 3, sectorul Eforie Sud I;
  • Asocierea Club Orizont SRL cu Laguna Land SRL şi Promotion SRL (20 de puncte) - subsectorul 1, Subsector Eforie Sud III;
  • Tagini Rey SRL (20 de puncte) - subsectorul 7, sectorul Olimp I;
  • Massaro Trans SRL (20 de puncte) - subsectorul 4, sectorul Mangalia;
  • Foodchef SRL (51,50 de puncte) - subsectroul 5, sectorul Vama Veche. 

Rezultatele licitaţiei din 29 aprilie pentru plajele libere din Mamaia

Au închiriat sectoare de plajă libere din Mamaia la licitaţia organizată de ABADL din 29 aprilie următoarele societăţi comerciale:
  • Terra Office SRL (20 de puncte) - subsectorul 2, Sectorul Mamaia II;
  • Eritar SRL (20 de puncte) - subsectorul 3, Sectorul Mamaia II;
  • Dojimo SRL (87,36 de puncte) - subsectorul 4, Sectorul Mamaia II;
  • Pupa Fitness Pupa SRL (53,33 de puncte) - subsector 15, sector Mamaia II;
  • Asocierea Sport Jet Schi SRL cu Turcu Mihaela, Ciobanu Cristian şi Ifrim Ionel (100 de puncte) - subsector 14, sector Mamaia IV;
  • Musset Lounge SRL (53,30 de puncte) - subsectorul IV, sectorul Mamaia V;
  • Everest Construct SRL (73 de puncte) - subsector 19, sector Mamaia V;
  • Laurette Due SRL (93 de puncte) - subsector 21, Sector Mamaia V;
  • Exponential SRL (20 de puncte) - subsector 9 a, sector Mamaia VI;
  • Pupa Fitness Pupa SRL (20 de puncte) - subsector 10, sector Mamaia VI. 

Despre câştigătorii sectoarele de plajă 

Aqua Playa SRL are sediul social în comuna Tuzla, strada Delfinului. Firma este controlată de Florin Liviu Bătrânu, născut pe 22.02.1980, în Constanţa, şi Marian Potlog, născut pe 26.06.1974, în Constanţa. Fiecare asociat are 50% din capitalul social. Administratorul societăţii, care are ca domeniu de activitate „restaurante“, este Marian Potlog.
 
Vanlex Servicii Comerciale SRL este controlată de asociatul unic Mihai Razvan Cîrstea, născut pe 13.01.1989, în Constanţa. Sediul social al firmei se află în municipiul Constanţa, strada Traian. Mihai Razvan Cîrstea este şi administratorul societăţii, care se ocupă de „baruri şi alte activităţi de servire a băuturilor“.                                                                                                                                           
 
Filip George-Gabriel Întreprindere Individuală are sediul social în municipiul Constanţa, şoseaua Mangaliei. Titularul întreprinderii individuale, care desfăşoară „activităţi recreative şi distractive“, este George Gabriel Filip, născut pe 13.07.1976, în Constanţa.
 
Cu sediul social în Năvodari, bulevardul Mamaia Nord, Restaurantul Pescăresc, Rosa Route SRL este deţinută de asociatul unic SC Jupiter SA. Administratorul societăţii, care se ocupă de „restaurante“, este Andrei Pompiliu Simion, născut pe 28.03.1987, în Bucureşti.
 
New Media-Connection SRL are sediul social în municipiul Constanţa, bulevardul Tomis. Asociat unic şi administrator este Nicu Buriu, născut pe 24.05.1983, în Constanţa. Firma are ca domeniu „activităţi ale agenţiilor de publicitate“.
 
Dakry Auto-Moto SRL are sediul social în municipiul Mangalia, strada Sfântul Apostol Andrei. Asociat unic este Lucian Dănuţ Cristian, născut pe 10.12.1980, în Brăila. Tot el este şi administratorul societăţii, care desfăşoară „activităţi de închiriere şi leasing cu bunuri recreaţionale şi echipament sportiv“.                                                                                                                       
 

Terra Office SRL este controlată de asociatul unic Nicolae Florin Toma, născut pe 2.04.1984, în Constanţa. Firma, care desfăşoară „activităţi de tipărire“, are sediul social în municipiul Constanţa, strada Victor Climescu.
 
Eritar SRL, deţinută de asociatul unic Maria Popa, născută pe 23.08.1954, în satul Măraşu, Brăila, a fost înfiinţată în anul 2010. Sediul social se află în municipiul Brăila, bulevardul Independenţei. Administratorul societăţii, care se ocupă de „restaurante“, este Silvia Claudia Henning, născută pe 16.12.1975, în Brăila.

 
Cu sediul în Mamaia, Minihotel Selena, Dojimo SRL îl are ca asociat şi administrator pe Al Bcherrawy Jihad, născut la 10.07.1969, în Baalbek, Liban. Firma se ocupă de „hoteluri şi alte facilităţi de cazare similare“.                                                                                                                                                   
 
Pupa Fitness Pupa SRL are sediul social în municipiul Constanţa, strada Ion Raţiu nr. 196. Societatea o are ca asociat unic şi administrator pe Alina Ramona Voicu, născută pe 24.02.1987, în Constanţa. Firma desfăşoară „activităţi ale centrelor de fitness“.
 
Cu sediul social în municipiul Constanţa, strada Poporului, Sport Jet Ski SRL este controlată de Cristian Gabriel Ciobanu, născut pe 6.11.1977, în Constanţa, şi Polixenia Alexandru, născută pe 21.07.1963, în comuna Plopii-Slăviteşti, Teleorman. Fiecărui asociat îi revine un procent de 50% din capitalul social. Cei doi asociaţi sunt şi administratorii societăţii, care desfăşoară „alte activităţi recreative şi distractive“.
 
Cu sediul social în Bucureşti, strada Traian nr. 2, Musset Lounge SRL este deţinută de asociatul unic Carmen Alina Bănică, născută pe 22.02.1981, în Bacău. Tot ea este şi administratorul firmei, care desfăşoară „activităţi recreative şi distractive“.
 
Cu sediul social în municipiul Constanţa, strada General Manu, Everest Construct SRL îl are ca asociat unic pe George Răzvan Micu, născut pe 27.04.1977, în Constanţa. Tot el este şi administratorul societăţii, care se ocup de „baruri şi alte activităţi de servire a băuturilor“.
 
Laurette Due SRL, cu sediul social în municipiul Constanţa, strada Răscoala 1907 nr. 5-7, îi are ca asociaţi pe Mirela Marinela Mănăilă, născută pe 1.04.1969, în Constanţa, cu 80% din capitalul social, şi Nicolae Gheorghe Tulea, născut pe
12.04.1945, în Constanţa, cu 20% din capitalul social. Administratorul societăţii, care se ocupă de „închirierea şi subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau închiriate“, este Nicolae Gheorghe Tulea.
 
Exponential SRL are sediul social în Constanţa, Complexul Marea Neagră. Firma este deţinută de asociatul unic Petre Neacşu, născut pe 13.08.1957, în Sibioara, Constanţa. Tot el este şi administratorul firmei, care se ocupă de „restaurante“.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi vizualiza rezultatele celor patru licitaţii organizate de ABADL, dar şi sectoarele de plajă libere care vor fi licitate pe data de 10 iunie.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

LIVE TEXT Colegiul Prefectural. Stadiul pregătirii plajelor pentru sezonul estival 2024 și aplicarea dispoziții Schengen în România, pe ordinea de zi (FOTO+VIDEO)

27 Mar 2024 516

Declarații de avere Constanța Simona Grigorescu, șef birou la Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral, averea și interesele (DOCUMENTE)

26 Mar 2024 464

Declarații de avere Constanța Averea și interesele lui Titel Gagiu, director la Administrația Bazinală de Apă Dobrogea - Litoral (DOCUMENTE)

25 Mar 2024 622

Declarații de avere Constanța Dan Cristian Fugigiu, economist la Administrația Bazinală de Apă Dobrogea – Litoral, averea și interesele (DOCUMENTE)

25 Mar 2024 615

Declarații de avere Constanța Averea și interesele lui Horia-Sorin Corceanu, șef formație în cadrul ABADL (DOCUMENTE)

25 Mar 2024 351

Declarații de Avere Constanța Averea și interesele lui lui Paul Cononov, Director la ABADL (DOCUMENTE)

24 Mar 2024 549

Declarații de avere Constanța Averea și interesele lui Cosmin - Ștefan Gerap, inspector de specialitate la Administrația Bazinală de Apă Dobrogea – Litoral (DOCUMENTE)

24 Mar 2024 564

Elena Edith Dulica, economist la Administrația Bazinală de Apă Dobrogea – Litoral, averea și interesele (DOCUMENTE)

22 Mar 2024 576

Averea și interesele lui Constantin Fronoiu, șef compartiment la Administrația Bazinală de Apă Dobrogea-Litoral (DOCUMENTE)

22 Mar 2024 448

La Constanța Ziua Mondială a Apei, marcată de Administraţia Bazinală de Apă Dobrogea - Litoral (FOTO)

22 Mar 2024 390

Constanța ABADL pregătește sectoarele de plajă pentru sezonul estival 2024 (GALERIE FOTO)

21 Mar 2024 436

ABADL caută chiriași pentru cinci terenuri. Iată unde sunt situate!

21 Mar 2024 579

Investiții Constanța Constantin Bucur, acționarul majoritar de la FC Gloria Buzău SA, investește în Mamaia. Firma sa, BC Cogen Management SRL, va amenaja o plajă

20 Mar 2024 538

Daniel Costencu, șef compartiment la Administrația Bazinală de Apă Dobrogea - Litoral -SGA Tulcea, averea și interesele (DOCUMENTE)

19 Mar 2024 554

Declarații de avere Constanța Cristina Duiculete, șef birou în Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral, avere și interese. Soțul său a fost consilier local în Lumina (DOCUMENTE)

19 Mar 2024 528