Magazinul Bebeloo ofera reduceri chiar de la inaugurare

magazin_bebeloo_careffour.jpg„Pe site-ul www.bebeloo.ro puteţi găsi şi o secţiune de on-line shopping cu livrare acasă"

Şi copiii sunt pretenţioşi atunci când vine vorba despre îmbrăcăminte. Uneori sunt chiar mai exigenţi decât adulţii. Şi, fie că ştiu trend-ul sau nu, vor neapărat să fie în pas cu moda.

„Mai ales după patru ani, fetiţele încep să-şi spună părerea în privinţa modului în care sunt îmbrăcate. Se vede foarte tare influenţa mamelor", a declarat Cristina Cocean, reprezentanta magazinului de haine pentru copii Bebeloo, inaugurat, ieri, în Complexul Comercial TOM - Carrefour.
Dacă până acum părinţii aveau probleme în a găsi hăinuţele potrivite pentru orice ocazie, de ieri, rezolvarea a venit. Magazinul Bebeloo ajută părinţii să-şi îmbrace copilaşii după ultima modă. „Magazinul din Constanţa este al optulea pe care îl deschidem în ţară. Avem două magazine în Capitală, unul în Iaşi, unul în Suceava, Timişoara, Oradea şi Satu Mare. Peste două săptămâni vom deschide la Cluj. De curând am inaugurat şi site-ul firmei, care include şi o secţiune de on-line shopping cu livrare acasă. Aşadar, părinţii pot cumpăra micuţilor lor hăinuţele din magazinele Bebeloo, direct de acasă", a explicat Cristina Cocean.

Încălţăminte certificată de Asociaţia Americană de Pediatrie

Reprezentanta magazinului Bebeloo a mai spus că este un magazin multibrand, cu hăinuţe, încălţăminte şi accesorii pentru copii de la 0 la 8 ani, însă începând cu colecţia de vară, vor exista şi piese de îmbrăcăminte pentru copiii de până la 10 ani: „Noi promovăm selecţia pe care o facem pentru clienţii noştri. Căutăm produse care au cel mai bun raport produs - calitate - preţ. Specificul Bebeloo este aducerea culorilor în garderoba copiilor. Nu veţi vedea niciodată la noi haine în culori pământii, terne. Avem patru linii de produse. Cea de ceremonie este atinsă cu haine cu un design puţin diferit. Sunt la fel de colorate şi de uşor de purtat, dar sunt mai speciale. Nu neapărat croite din materiale preţioase, dar sunt puţin mai elegante şi pot fi purtate la ocazii mai speciale, cum ar fi o nuntă sau un botez". Linia casual se adresează garderobei de zi cu zi, iar cea de pantofi este puţin diferită faţă de ceea ce se găseşte acum pe piaţă.  Clienţii pot achiziţiona pentru micuţi produse americane certificate de Asociaţia Americană de Pediatrie şi de cea de Ortopedie şi care promovează conceptul de dezvoltare naturală a piciorului. „Ei merg pe ideea că mersul cu piciorul gol este cel mai benefic pentru dezvoltarea picioarelor copilului. Astfel, produsele pe care ei le creează imită mult mai mult modul natural. Pantofii sunt mai lărguţi, fără talonet, fără a jena sau a modifica în vreun fel mersul. Mai mult, piciorul copilului se simte ca şi cum ar fi pe podea. Mai avem şi linia de accesorii pentru camera copilului şi pentru mămică, gen genţi de maternitate, accesorii pentru cărucior, biberoane, suzete şi aşa mai departe", a mai spus Cristina Cocean, reprezentanta Bebeloo. Chiar de la deschidere, magazinul din Complexul Comercial TOM - Carrefour oferă  reduceri de până la 60% la toate produsele destinate copiilor dumneavoastră.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Evenimente anunțate în minivacanța de 1 Mai și Paște în Constanța

07 Apr 2024 1307

Constanța Surprize pregătite pentru fani la ediția aniversară din acest an a festivalului NEVERSEA

05 Jul 2023 1634

Melodia zilei MIRA x LORA - Tu cu Ea | Official Video

16 Apr 2022 2173

Melodia zilei F.Charm feat. @LORA - Perfect defect (Videoclip Oficial)

30 Oct 2021 2240

Melodia Zilei LORA – O rană

05 Sep 2020 2019

Lora – Rămas bun (Official Video)

03 Nov 2017 5081

Lora - Ruga

03 Dec 2016 5135

Concert Lora, live, la Constanţa

13 Aug 2016 6460

Melodia zilei Anda Adam, George, Lora, What's Up - Moşu' e român

27 Dec 2015 4389

Ultima din acest sezon Petrecere în Princess Summer Club

11 Sep 2015 3881

Lora revine pe scena Princess Summer Club

10 Aug 2015 3438

Melodia Zilei Lora feat. Naz Tokio - Fire Up

26 Jul 2015 4863

Lora, într-un concert live la Constanţa

15 Jul 2015 2834

La cererea publicului, CORUL ARMATEI ROSII va sustine inca o reprezentatie la Bucuresti 22-23 septembrie, Sala Palatului, ora 20.00

08 Jul 2015 2780

Comunicat - Partidul Mişcarea Populara

29 Jun 2015 2355