Mai multe automobile şi un pescador, scoase la licitaţie de Fiscul din Constanţa


Ministerul Finanţelor Publice, Agenţia Naţională de Administrare Fiscală, Direcţia generală executări silite cazuri speciale, Direcţia operativă de valorificare bunuri confiscate, Serviciul teritorial de valorificare bunuri nr.2 Constanţa anunţă vânzarea mai multor bunuri mobile.


Licitaţia va avea loc pe data de 17 decembrie, ora 10.00, la sediului Serviciului teritorial de valorificare nr.2 din bulevardul Tomis nr. 312A, camera 102, municipiul Constanţa, judeţul Constanţa.


Participanţii la această licitaţie vor putea achiziţiona un pescador din lemn, de culoare alb cu albastru, în lungime de 21 de metri şi 6 metri lăţime – la preţul de 33.600 lei, un automobil Dacia Logan, fabricat în anul 2006, la preţul de 6.850 de lei, un automobil BMW 318, fabricat în 1999, la preţul de 7.300 lei, un automobil Dacia Logan, fabricat în anul 2004, la preţul de 4.600 de lei, un automobil Skoda Octavia, fabricat în anul 2009, la preţul de 16.900 lei, un automobil Citroen C5 HDI, fabricat în anul 2007, la preţul de 18.200 de lei, un automobil Porsche Cayenne, fabricat în anul 2003, la preţul de 14.105 lei. Pasul de licitaţie se stabileşte în cotă procentuală de 10% din preţul de pornire pentru pescador şi 15% pentru restul bunurilor mobile.
Persoanele interesate de cumpărarea acestor bunuri sunt invitate să depună la Serviciul teritorial de valorificare bunuri nr. 2 din bulevardul. Tomis nr.312A, camera 102 municipiul Constanţa până pe data de 16.12.2019, orele 1.004, următoarele documente: cerere de înscriere la licitaţie; dovada plăţii garanţiei de participare Ia licitaţie, reprezentând cel puţin 10% din valoarea de pornire a licitaţiei, copie act de identitate; copie paşaport sau carte de identitate (pentru persoanele fizice străine); copie certificat unic de înregistrare eliberat de O.R.C. (pentru persoanele juridice romane); act de înmatriculare tradus în Iimba română Iegalizat (pentru persoanele juridice străine); împuternicirea persoanei care îI reprezintă pe ofertant (dacă este cazul); dovada emisă de creditori fiscali ca nu sunt obligaţii fiscale restante (buget de stat buget local). Lipsa oricărui document duce la neacceptarea ofertantului Ia licitaţie.


Citeşte şi:


Rocade cu oameni din fisc. Numire cheie la ANAF. Cine a plecat de la Constanţa şi pe ce post a fost avansat

Licitaţiile lunii octombrie la ANAF Constanţa. Iată ce puteţi cumpăra cu bani puţini!


 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.