Mai multe bunuri ale SC Granex SRL Constanța, scoase la licitație. Cine poate participa și cu ce sume pot fi achiziționate (GALERIE FOTO + DOCUMENTE)

 
  • Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Constanţa scoate la licitație mai multe bunuri mobile ale SC Granex SRL Constanța
  • Două dintre licitații vor avea loc în data de 17 decembrie 2021 la ora 11.00, iar alte două în data de 16 decembrie 2021 de la ora 11.00 la sediul AJFP Constanța
 
 
Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Constanţa Serviciul administrare venituri contribuabili mijlocii Compartimentul executare silită, insolvabilitate si răspundere solidară contribuabili mijlocii anunţă că, în temeiul art. 250, alin. 2 din Legea nr. 207-2015 privind Codul de procedură fiscală, cu modificările şi completările ulterioare, pe 17 decembrie 2021, de la ora 11.00, se organizează licitaţia publică pentru vânzarea mai multor bunuri mobile, proprietate a debitorului SC GRANEX SRL Constanța. Pentru următoarele bunuri este vorba despre prima licitație:
 
- Barjă motor autopropulsat DILIGENTIA - 30212321,nr. Matricol 497 nr. ANR 2778, NR. INV. 259 Achiziționat în anul 2017.  Pe acest bun a fost instituit GAJ în favoarea AJFP Constanta SAVCM în baza unui proces verbal de sechestru pentru bunuri mobile. Prețul de evaluare sau de pornire al licitației, exclusiv TVA este de 1.356.000 lei, iar cota TVA este de 19%.
 
- Barjă motor autopropulsat MATEO (EL GRECO), nr.matricol 130, nr.ANR 2542, An fabricaţie:1941, NR. INV. 2335 TONAJ 861 NR. IDENTIFICARE EUROPEAN 06003415 FACTUR4 NR. 813/20.07.2012. Pe acest bun a fost instituit GAJ în favoarea AJFP Constanta SAVCM în baza unui process verbal de sechestru pentru bunuri mobile. Prețul de evaluare sau de pornire al licitației, exclusiv TVA este de 890.000 lei, iar cota TVA este de 19%.
 
Pentru următoarele bunuri mobile, proprietate a debitorului SC GRANEX SRL Constanța, în data de 17 decembrie 2021 ora 11.00 are loc a doua licitație:
 
- SEMIREMORCA STAS 0 -14/3FAK An fabricație: 1997, stare tehnică bună, aflat în Incinta Portului Constanța. Pe acest bun a fost instituit GAJ în favoarea AJFP Constanța SAVCM în baza unui proces verbal de sechestru pentru bunuri mobile. Prețul de evaluare sau de pornire al licitației, exclusiv TVA este 31.950 lei, iar cota TVA este de 19%.
 
- SEMIREMORCA RENDERS SKM34-37A An fabricație 2005 stare tehnică bună. Bunul se află în custodia debitorului în Incinta Portului Basarabi. Pe acest bun a fost instituit GAJ în favoarea AJFP Constanța SAVCM în baza unui proces verbal de sechestru pentru bunuri mobile. Prețul de evaluare sau de pornire al licitației, exclusiv TVA este 39.300 lei, iar cota de TVA este de 19%.
 
- SEMIREMORCA LAG 0.3:38 KAL an de fabricație 1992 stare tehnică bună. Bunul se află în custodia debitorului în Incinta Portului Constanța. Pe acest bun a fost instituit GAJ în favoarea AJFP Constanța SAVCM în baza unui proces verbal de sechestru pentru bunuri mobile. Prețul de evaluare sau de pornire al licitației, exclusiv TVA este 29.325 lei, iar cota de TVA este de 19%.
 

- SEMIREMORCA KAISER 53803V, an de fabricație 1996 stare tehnică bună. Bunul se află în custodia debitorului în Incinta Portului Basarabi. Pe acest bun a fost instituit GAJ în favoarea AJFP Constanța SAVCM în baza unui proces verbal de sechestru pentru bunuri mobile. Prețul de evaluare sau de pornire al licitației, exclusiv TVA este 32.625 lei, iar cota de TVA este de 19%.
 
- ANSAMBLU SILOZ CEREALE (DEPOZIT 150 TQ + INSTALATIE,TRANSFER MPA, SNEC), demontat. Bunul se află în custodia debitorului în Incinta Crescătoriei de Porci din localitatea Lumina, Județul Constanța. Pe acest bun a fost instituit GAJ în favoarea AJFP Constanța SAVCM în baza unui proces verbal de sechestru pentru bunuri mobile. Prețul de evaluare sau de pornire al licitației, exclusiv TVA este 69.000, iar căta de TVA este de 19%.

 
Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Constanţa Serviciul administrare venituri contribuabili mijlocii Compartimentul executare silită, insolvabilitate si răspundere solidară contribuabili mijlocii anunţă că, în temeiul art. 250, alin. 2 din Legea nr. 207-2015 privind Codul de procedură fiscală, cu modificările şi completările ulterioare, pe 16 decembrie 2021, de la ora 11.00, se organizează licitaţia publică pentru vânzarea mai multor bunuri mobile, proprietate a debitorului SC GRANEX SRL Constanța
 
  • AUTOUTILITARA RENAULT an fabricație 2007, combustibil motorină, stare dezmembrat. Bunul se află în custodia debitorului în localitatea Topraisar, județul Constanța. Pe acest bun a fost instituit GAJ în favoarea AJFP Constanța SAVCM în baza unui proces verbal de sechestru pentru bunuri mobile. Prețul de evaluare sau de pornire al licitației, exclusiv TVA este de 4.875 lei, iar cota de TVA este de 19%.
  • SEMIREMORCA STAS SA339K An de fabricație 1999, număr axe 3, stare avariat. Bunul se află în custodia debitorului în localitatea Topraisar, județul Constanța. Pe acest bun a fost instituit GAJ în favoarea AJFP Constanța SAVCM în baza unui proces verbal de sechestru pentru bunuri mobile. Prețul de evaluare sau de pornire al licitației, exclusiv TVA este de 19.275 lei, iar cota de TVA este de 19%.
  • SEMIREMORCA STAS SA 339K An de fabricație 1999, număr axe 3, stare avariat. Bunul se află în custodia debitorului în localitatea Topraisar, județul Constanța. Pe acest bun a fost instituit GAJ în favoarea AJFP Constanța SAVCM în baza unui proces verbal de sechestru pentru bunuri mobile. Prețul de evaluare sau de pornire al licitației, exclusiv TVA este de 36.000 de lei, iar cota de TVA este de 19%.
  • SEMIREMORCA BENALU BENGERE, an de fabricație 2007, stare tehnică buna. Bunul se află în custodia debitorului în localitatea Topraisar, județul Constanța. Pe acest bun a fost instituit GAJ în favoarea AJFP Constanța SAVCM în baza unui proces verbal de sechestru pentru bunuri mobile. Prețul de evaluare sau de pornire al licitației, exclusiv TVA este de 50.475 lei, iar cota de TVA este de 19%.
  • SEMIREMORCA GENERAL TRAILERS TX34CW,An fabricație 2000, stare tehnică buna. Bunul se află în custodia debitorului în localitatea Topraisar, județul Constanța. Pe acest bun a fost instituit GAJ în favoarea AJFP Constanța SAVCM în baza unui proces verbal de sechestru pentru bunuri mobile. Prețul de evaluare sau de pornire al licitației, exclusiv TVA este de 9.300 de lei, iar cota de TVA este de 19%.
 
Totodată, pentru următoarele bunuri mobile proprietate a debitorului SC GRANEX SRL în data de 16 decembrie 2021 ora 11.00 este a treia licitație:
 
  • LAND ROVER DISCOVERY 4 LA D704 54KR2F, An fabricație 2011, stare tehnică bună, tapițerie din piele, număr de kilometri parcurși 289.482, cutie viteze automată, capacitate cilindrica 2993 cm', tracțiune integrată. Bunul se afta in custodia debitorului la sediul societății Granex SRL. Pentru acest bun a fost instituit GAJ în favoarea AJFP Constanța SAVCM în baza unui proces verbal de sechestru pentru bunuri mobile și un contract de ipotecă mobiliară pentru ASSET BUSINESS SOLUTIONS – CONSTANȚA. Prețul de evaluare sau de pornire al licitației, exclusiv TVA este de 22.000 de lei, iar cota de TVA este de 19%.
  • LAND ROVER DISCOVERY LA E.502S4KW2E, an de fabricație 2014, stare tehnică bună, tapițerie din piele, număr de kilometri parcurși 141.386, cutie viteze automată, capacitate cilindrica 2993 cu tracțiune integrată, combustibil motorină. Bunul se afta in custodia debitorului la sediul societății Granex SRL. Pentru acest bun a fost instituit GAJ în favoarea AJFP Constanța SAVCM în baza unui proces verbal de sechestru pentru bunuri mobile și un contract de ipotecă mobiliară pentru ASSET BUSINESS SOLUTIONS – CONSTANȚA. Prețul de evaluare sau de pornire al licitației, exclusiv TVA este de 39600 de lei, iar cota de TVA este de 19%.
 
Cei interesati în cumpărarea bunurilor sunt invitați să se prezinte la termenul de vânzare la locul fixat în acest scop şi până la acel termen să prezinte oferte de cumpărare. Pentru participarea la licitatie ofertanții depun, cu cel puțin o zi înainte de data licitației, următoarele documente:
a) oferta de cumpărare;
b) dovada plății taxei de participare sau a constiturii garanției sub forma scrisorii de garanție, reprezentând 10% din prețul de pornire a licitației.
 
 
Despre Granex SRL Constanța
 
Potrivit Confidas.ro., societatea a fost înființată în anul  1999 și are sediul social în municipiul Constanța.
 
Asociați în cadrul firmei sunt ASSET BUSINESS SOLUTIONS SA România, Constanţa, cu o cotă de 51 % și Alexandru Marius Guțu, cu o cotă de 49 % din acțiuni. Alexandru Marius Guțu este și administratorul firmei ce are ca domeniu de activitate principal al firmei îl reprezintă comerţul cu ridicata al cerealelor, seminţelor, furajelor şi tutunului neprelucrat.
 
Conform Confidas, societatea ASSET BUSINESS SOLUTIONS SA apare ca asociat cu o cotă de 49% în cadrul societății CHEMIGRAIN SRL Constanța, cu cotă de 46% în cadrul societății GRANEX LOGISTIC SRL            Constanța, cotă de 50% în cadrul societății PROSEED FARMING SRL    Arad, cotă de 50% în cadrul societății RAIL LOGISTIC SPEDITION SRL București și cotă de 49% în cadrul societății XBRISE SRL Constanța.
 
Pentru anul fiscal 2020, societatea a raportat cifra de afaceri de 3.807.290 lei, pierdere de 851.647 lei și un număr de 16 angajați.
 
Compania Granex SRL nu a încheiat contracte de achiziții publice.
 
În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțurile de licitații.
 
PRECIZĂRI:
        
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Municipiul Constanța cere suspendarea executării silite ce a fost demarată de o companie privată! Cine execută primăria

24 Mar 2023 1672

Probleme cu exectarea silită, pentru fostul președinte CJC Nicușor Constantinescu. Apelul, perimat – spune Tribunalul Constanța!

10 Sep 2022 1888

Vagoane de marfă ale Societății Naționale de Transport Feroviar de marfă CFR Marfă SA, scoase la licitație la Constanța (DOCUMENT)

14 Jul 2022 1814

Nicușor Constantinescu, fostul șef al CJC, nu s-a prezentat la procesul legat de executarea silită

04 Feb 2022 1926

Nicușor Constantinescu, fostul șef al Consiliului Județean Constanța, probleme cu executarea silită

11 Dec 2021 2682

Executarea silită a Municipiului Constanța, pe masa Curții de Apel! Când se dă verdictul. Miza e de aproape 3 milioane de euro!

30 Nov 2021 1712

Municipiul Constanța, executat silit pentru peste 2,8 milioane de euro! Cine vrea banii

17 Nov 2021 6408

Simona Halep, termen la Tribunalul Constanța! Campioana și-a anulat executarea silită, în primă instanță

09 Jul 2021 9129

ANAF nu se lasă! A contestat decizia primei instanțe prin care se anulează executarea silită a Simonei Halep

17 Apr 2021 2652

O nouă rundă din meciul Decebal Făgădău- ANAF se “joacă” astăzi la Tribunalul Constanța

27 Aug 2020 2429

Nava Queen Hind, eșuată în Portul Midia, scoasă la vânzare de executorul judecătoresc. Care este prețul de pornire (document)

26 Jun 2020 4011

Primăria Constanța suspendă măsurile de executare silită și amână achitarea pentru obligațiile fiscale datorate bugetului local

28 Mar 2020 1756

Liceul Teoretic „Callatis“, executat silit. Conturile sunt poprite. Cine vrea banii şi ce reprezintă datoria. Declaraţiile autorităţilor

14 Feb 2020 5050

Licitaţiile lunii octombrie la ANAF Constanţa. Iată ce puteţi cumpăra cu bani puţini!

22 Sep 2018 6554

Date despre debitele recuperete, prin executare silită, de Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Constanţa

18 Sep 2018 1668