Actualitate

Mai multe centre din subordinea DGASPC Constanţa necesită reparaţii. Iată ce probleme sunt! (document)

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Constanţa organizează o licitaţie pentru atribuirea unui contract aferent lucrărilor de reparaţii generale şi de renovare.
 
Termenul-limită pentru depunerea ofertelor este 24 octombrie 2018, valoarea estimată a contractului fiind de 437.408,9 lei. Mai precis, este vorba de execuţia de lucrări de reparaţii generale şi de renovare la mai multe centre din subordinea DGASPC Constanţa: Locuinţele Protejate din Cumpăna, Centrul de Îngrijire şi Asistenţă „Armonia“ - strada Mangaliei din Negru Vodă, Centrul de Recuperare şi Reabilitare Neuropsihiatrică „Artemia“ - Techirghiol, Centrul de Plasament „Delfinul“ - Agigea şi Complexul de Servicii Comunitare „Orizont“ - strada Horia Agarici, Constanţa.
 
Persoanele responsabile pentru buna desfăşurare a licitaţiei sunt: Petre Dinică; Ana-Maria August; Anca Ghiţulescu; Mihaela Ristea; Elena Loredana Apetroaei, Laura Alexandra Galea, Ionuţ Iliev, Alexandru Iulian Popa; Cătălin Ţuţuianu, Corina Tudoran, Carmen Erimia, Mariana Ciuceanu, Liviu Andrei, Radu Mititelu, Cătălin Meroşneac; Liana Moldoveanu, Marian Popescu, Anida Murat, Petre Larie; Zoica Stamule, Carmen Chila, Sorina Marcu, Florentina Acatrinei, Alina Neculaev, Tanţa Geamalinga, Meral Butoi, Felicia Iuliana Cosma.
 
CIA „Armonia“ nu a fost igienizat în interior din anul 2009, pereţii spaţiilor de cazare sunt deterioraţi, cu tencuiala căzută şi cu infiltraţii de apă de la conductele de scurgere. Uşile spaţiilor de cazare sunt din lemn, deteriorate, nu se închid şi nu mai pot fi reparate. Uşile pot fi înlocuite cu cele provenite din sponsorizări, depozitate în demisolul imobilului. În băile beneficiarilor şi ale personalului, gresia şi faianţa sunt deteriorate, sparte şi prezintă un pericol în utilizare. Băile nu sunt adaptate pentru persoanele cu dizabilităţi.
 
LA CRRN „Artemia“, centrul nu a fost zugrăvit exterior de la darea în funcţiune. Acoperişurile foişoarelor sunt sparte şi permit trecerea apei de ploaie. Trebuie refăcute în totalitate. Lemnăria foişoarelor trebuie reparată şi revopsită.
 
La Centrul de Plasament „Delfinul“ din Agigea, acoperişul beciului este deteriorat, prezintă fisuri care permit infiltrarea apei, ţinând cont că acolo sunt depozitate alimentele.
 
La CSC „Orizont“, acoperişul atelierului este într-o stare avansată de degradare, tavanul şi pereţii fiind afectate de infiltraţiile de apă.
 
La LP Cumpăna, centrul nu a fost zugrăvit de la darea în funcţiune. Sunt necesare lucrări de reparaţii şi renovări ale tencuielilor exterioare. De asemenea, trebuie zugrăvit exteriorul deoarece vopseaua decorativă exterioară s-a deteriorat, iar soclurile căsuţelor şi ale teraselor trebuie, la rândul lor, refăcute. Gardul împrejmuitor este într-o stare avansată de degradare, fiind necesară zidăria gardului pe anumite porţiuni. Trebuie refăcute şi mai multe zone pavate.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi vizualiza anunţul de participare.

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Constanţa cumpără stingătoare de incendiu (document)

08 Mar 2019 369

Dosarul în care Liviu Dragnea a fost condamnat la închisoare cu executare, reluat la ÎCCJ. Ce au decis magistrații

18 Feb 2019 544

Mamă şi fiică, depistate în timp ce cerşeau. Poliţiştii au sesizat DGASPC Constanţa

17 Feb 2019 431

Concurs de angajare la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Constanţa

16 Feb 2019 1801

Oficial de la DGASPC Constanța. Ce se întâmplă cu fetița de 3 ani găsită într-un apartament din Năvodari alături de mama ei decedată

01 Feb 2019 1738

DGASPC Constanța cumpără articole textile de uz casnic de la o firmă din Teleorman. Ce valoare are contractul (document)

25 Jan 2019 508

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța cumpără pachete software (document)

24 Jan 2019 779

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Constanţa cumpără echipamente IT (document)

23 Jan 2019 508

Anunț important de la DGASPC Constanța pentru persoanele cu dizabilități

21 Dec 2018 419

„Nimic pentru noi, fără noi! Privește și iubește dincolo de aparențe!“ - spectacol al copiilor din centrele de plasament ale Constanței (fotoreportaj+video)

21 Dec 2018 802

Judecarea apelului în dosarul în care Liviu Dragnea, a fost condamnat la 3 ani şi 6 luni închisoare, amânată

19 Dec 2018 367

Doi agenți economici vor livra mobilier centrelor din subordinea DGASPC Constanța. Cine sunt aceștia (document)

18 Dec 2018 797

Invitaţie Expoziţie cu obiecte de Crăciun şi spectacol oferit de copiii, tinerii şi adulţii din centrele DGASPC Constanţa (galerie foto)

14 Dec 2018 875

Expoziție de Crăciun Sute de obiecte lucrate de copiii, tinerii și adulții din centrele DGASPC Constanța

13 Dec 2018 391

Un nou pas pentru combaterea violenţei domestice. Fişa de evaluare, esenţială pentru determinarea gravităţii (document)

10 Dec 2018 1102