Mai multe firme în portofoliul lui Emanuel Muntmark. Au fost înființate pe bandă rulantă

foto: Pexels
  • Cele șapte firme se vor ocupa de producerea de energie electrică
 
Monsson Invest SRL și Cătălin Mrejeru au înființat mai multe firme, după cum reiese din mai multe decizii publicate în Monitorul Oficial al României în luna octombrie 2022.
 
Vorbim de societatea Prime Sol Energy SRL, cu sediul pe bulevardul Tomis nr. 480, cu activitate principală „Producția de energie electrică”, capital social de 1.000 de lei și administrator numit în persoana lui Mrejeru Cătălin.
 
Totodată, a fost înființată și compania Solmax Power SRL, cu sediul tot pe bulevardul Tomis nr. 480, unde capitalul social este de 1.000 de lei, iar administrator este Cătălin Mrejeru. Activitatea principală este identică cu anterioara - „Producția de energie electrică”.
 
Sun Purpose Energy SRL este a treia firmă înființată de cei doi acționari, are ca domeniu principal de activitate „Producția, transportul și distribuția de energie electrică”. Capitalul social este de 1.000 de lei, iar sediul social este pe bulevardul Tomis nr. 480. Cătălin Mrejeru este administrator.
 
A patra firmă înființată este Sol First Power SRL, care are capitalul social de 1.000 de lei, sediul pe bulevardul Tomis nr. 480, iar activitatea principală constă în producția de energie electrică. Administrator este Cătălin Mrejeru.
 
Mai mult, este înființată și firma Sun Sources SRL, cu sediul tot pe bulevardul Tomis nr. 480, cu activitate de producere a energiei electrică și un capital social de 1.000 de lei. Administrator al companiei este tot Cătălin Mrejeru.
 
A șasea firmă înființată este Next Power Solutions SRL, care are un capital social de 1.000 de lei, sediul pe bulevardul Tomis nr. 480. Totodată, administrator este Mrejeru Cătălin, iar activitatea principală constă în producția de energie electrică.
 
A șaptea societate înființată este Power Valley SRL, cu sediul pe bulevardul Tomis nr. 480, cu un capital social de 1.000 de lei, cu administrator Cătălin Mrejeru. Activitatea principală este tot de producție electrică.

 
Despre Monsson Invest SRL
 

Societatea în cauză este înființată în anul 2022. Așa cum arătam în edițiile anterioare, Monsson Invest SRL, o societate cu răspundere limitată constituită şi funcţionând în conformitate cu legile din România, având sediul în Constanţa, bd. Tomis nr. 480, judeţul Constanţa, reprezentată prin administrator Muntmark Emanuel, cetăţean suedez, şi Mrejeru Cătălin, deţinând împreună 100% capitalul social al societăţii Sunpro Green Energy SRL și Buliga Dinu-Vasile și Buliga Florin-Trifan, în calitate de asociați noi au participat la ședința recentă. În urma acesteia s-a luat o decizie, publicată recent în Monitorul Oficial al României.
 
În urma cesiunii între asociaţii existenţi, precum şi către noii asociaţi, noua structură a deţinerii părţilor sociale în cadrul societăţii Sunpro Green Energy SRL va fi următoarea:
– Monsson Invest SRL va deţine un număr de 85 de părţi sociale cu o valoare nominală de 10 lei fiecare, în valoare totală de 850 lei, reprezentând 85% din capitalul social al Societăţii şi din participarea la profit şi pierdere,
– Buliga Dinu-Vasile va deţine 5 părţi sociale, cu o valoare nominală de 10 lei, în valoare totală de 50 lei, reprezentând 5% din capitalul social al Societăţii şi din participarea la profit şi pierdere,
– Buliga Florin-Trifan va deţine 5 părţi sociale, cu o valoare nominală de 10 lei, în valoare totală de 50 lei, reprezentând 5% din capitalul social al Societăţii şi din participarea la profit şi pierdere,
– Mrejeru Cătălin va deţine 5 părţi sociale, cu o valoare nominală de 10 lei, în valoare totală de 50 lei, reprezentând 5% din capitalul social al Societăţii şi din participarea la profit şi pierdere.
 
De asemenea, s-a decis revocarea lui Mrejeru Cătălin din funcţia de administrator ai Societăţii. Totodată, pentru o perioadă de 10 ani, a fost numit administrator Buliga Dinu-Vasile. Asociaţii aprobă în unanimitate și schimbarea sediului social al Societăţii din Constanţa bd. Tomis nr. 480, judeţul Constanţa, la noua adresă din România, Caransebeş, str. Piaţa Sfântu Gheorghe nr. 1, jud. Caraş-Severin.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Schimbare de macaz într-o firmă deținută de Emanuel Muntmark. Are administrator nou și sediul social se mută în Caransebeș

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Emanuel Muntmark și Cătălin Mrejeru s-au retras din firma Vulturu Power Park SRL. Iată cum arată noua structură a capitalului social

15 Apr 2024 369

APM Constanța Familia Muntmark, undă verde de la Mediu pentru Parc Siliștea 3

28 Mar 2024 713

Firme Constanța Capitalul social al Gălbiori Wind Farm SRL a fost majorat. Monsson SRL devine asociat majoritar

07 Mar 2024 565

Andrei Muntmark va edifica un parc fotovoltaic la Corbu

02 Jan 2024 1002

Un prim pas pentru reabilitarea Casei cu Lei! Muntmark a obținut un document de la Primăria Constanța

30 Nov 2023 1258

Agenția de Mediu, anunț pentru Monsson SRL vizând investiția din Nicolae Bălcescu

29 Nov 2023 1019

Monsson Operation SRL împarte, mai nou, controlul în Wind Power Energy SRL cu trei persoane fizice

16 Nov 2023 1123

Schimbări importante în Energo Windprod SRL, firmă controlată de Emanuel Muntmark, supranumit „regele eolienelor“

16 Oct 2023 1197

Emanuel Muntmark, supranumit „regele eolienelor“, și-a cesionat o parte din acțiunile Foton Power Energy SRL

03 Oct 2023 1517

Afaceri Constanța Decizie publicată în Monitorul Oficial. Fuziune realizată prin absorbţia Monsson de către Monsson Alma

19 Sep 2023 1032

Firme Constanța Mandate prelungite pentru administragtorii Crucea Power Park

10 Sep 2023 1197

Firme Constanța New Trend Energy SRL, cu mandatul administratorilor prelungit până în 2025

24 Aug 2023 924

Firme Constanța Monsson Operation SRL cooptează noi asociați în Wind Power Energy SRL

08 Aug 2023 1347

Modificări în Monsson Alma SRL, firmă controlată de Emanuel Muntmark

06 Jul 2023 2270

Modificări în conducerea Crucea Power Park SRL. Ce a decis Emanuel Muntmark?

29 Jun 2023 1171