Mai multe locuri de joacă din Constanța, reabilitate. În ce stadiu sunt lucrările și în ce zone sunt situate aceste spații (GALERIE FOTO)

Sursa galeriei foto: Primăria ConstanțaAmenajarea de noi locuri de joacă continuă în municipiul Constanța. Potrivit unui comunicat al Primăriei Constanța, fie că este vorba despre spații mici care se află între blocuri sau despre altele mai mari, Primăria Municipiului Constanța lucrează pentru ca în fiecare cartier să existe locuri de joacă, iar cele care au fost desființate să fie reamenajate cu echipamente moderne și să poată fi folosite în siguranță.

Astfel, la Constanța se lucrează la reamenajarea unor locuri de joacă ce au existat cândva în oraș dar care, în timp, au fost dezafectate.

Mai exact, este vorba despre următoarele spații destinate celor mici:

• Aleea Egretei bl AV10;

• Aleea Bravilor bl H1;

• Strada Cișmelei;

• Dionisie cel Mic bl 56-58;

• Strada Nicolae Tonitza bl L5-L5.

„Exceptând spațiul de pe strada Nicolae Tonitza, unde încă nu au început lucrările, la celelalte 4 se lucrează în această perioadă la infrastructură. Toate locurile de joacă sunt refăcute de la zero: se amenajează un zid de sprijin pentru siguranța celor mici, se toarnă pat de nisip, piatră, vor fi montate elemente de joacă noi și variate, iar ultimul pas constă în turnarea unui covor de cauciuc antitraumă.


Amintim că, în paralel, autoritatea locală se află în diferite etape pentru proiectare pentru amenajarea altor 35 noi locuri de joacă“ - au mai precizat reprezentanții Primăriei Constanța.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Locurile de joacă amenajate recent la Constanța nu pot fi încă folosite. Există risc de accidentare (galerie foto)

03 May 2019 1275

Autoritățile locale desființează locul de joacă de pe strada Ștefăniță Vodă din Constanța (galerie foto+video)

26 Sep 2017 3782