UPDATE Mai multe trenuri, printre care și Constanța-Brașov, au întârzieri mari din cauza unui deranjament între Brașov și Timișu de Sus


Întârzieri de trenuri, foto: Facebook/ CFR Infrastructură
UPDATE: Oficial de la CFR Călători 

CFR Călători informează ca in jurul orei 10.30, dupa trecerea unui tren de calatori s-a produs un deranjament la sistemul de alimentare cu energie electrică, pe relația Brașov – Timișu de Sus (și retur). Au fost afectate ambele sensuri de circulație. În prezent, pe acest segment, traficul feroviar se realizează prin dublarea tuturor garniturilor cu locomotivă diesel. Următoarele trenuri aflate în circulație sunt tractate cu locomotiva diesel:

IR473 Curtici – București Nord

IR1880 Constanța – Brașov

IR1732 Galați – Brașov

R3023 București Nord – Brașov

Trenurile care vor tranzita zona efectată vor înregistra întârzieri de cca. 30-40 de minute. Se estimează reluarea traficului cu tracțiune electrică în jurul orei 20:00.

CFR Călători cere scuze călătorilor pentru neplăcerile create şi îi asigurăm că angajaţii feroviari acţionează operativ pentru desfăşurarea circulaţiei în condiţii de deplină siguranţă.

Cauzele care au generat deranjamentul la sistemul de alimentare cu energie electrică vor fi stabilite de o comisie de cercetare constituită în acest scop.


Informații actualizate despre circulația trenurilor sunt disponibile la:

• 0219521 – INFO CFR (trafic intern).
• numerele de telefon de la gările CFR sunt publicate pe www.cfrcalatori.ro la secțiunea INFORMAȚII TELEFONICE – https://www.cfrcalatori.ro/informatii-telefonice/
• în aplicația TRENUL MEU (https://bilete.cfrcalatori.ro/ro-RO/Itineraries), introduceţi numărul exact al trenului în căsuţa indicată şi click pe Informații tren. Obtineţi informaţii în timp real despre opriri, întârzieri, minutele de staţionare în următoarea gară şi timpul estimat de sosire.
• pe site-ul companiei www.cfr.ro sunt funcționale și actualizate permanent camerele web http://cfr.ro/index.php/component/content/article/2-uncategorised/4023-camere-web-2 din gările București Nord, Timișoara, Craiova, Brașov, Iași, Cluj Napoca și Constanța care indică ora de sosire/de plecare a trenurilor.
• pe site-ul pe www.cfrcalatori.ro, la Mers tren trafic intern.
• la personalul nostru din staţii.





Tracțiune Diesel între Brașov și Timișu de Sus!
 

Adresăm scuzele noastre călătorilor, dar singura măsură pentru menținerea continuității traficului feroviar, între Brașov și Timișu de Sus, este dublarea tuturor garniturilor cu locomotivă Diesel și derularea traficului, în regim alternativ, doar pe un fir, din ambele direcții., anunță CFR Călători. 



SRCF Brașov intervine la această oră pentru remedierea unui deranjament la sistemul de alimentare cu energie electrică pe relația Brașov - Timișu de Sus (și retur), pe ambele fire de circulație. Din primele constatări ale personalul de specilitate, care a verificat cu drezina pantograf linia de contact pe întregul interval de stații, deranjamentul s-a produs după trecerea unui tren de călători, garat în stația Dârste, cu pantograful rupt.

Personalul de intervenție al SRCF Brașov lucrează la această oră cu două drezine pantograf pentru înlocuirea componentelor avariate, remedierea deranjamentului și repunerea sub tensiune a liniei de contact pe ambele fire, între Brașov și Timișu de Sus.

Tracțiune Diesel pentru următoarele trenuri aflate în circulație
 
  • 473 Curtici - București Nord
  • 1880 Constanța - Brașov
  • 11533 București Nord - Brașov
  • 11631 București Nord - Brașov
  • 11029 București Nord - Brașov
  • 1732 Galați - Brașov
  • 3023 București Nord - Brașov
  • 1623 București Nord - Sibiu
 

 A fost o defecțiune  la linia de contact la trecerea 3021. Cauzele se vor stabili de comisia de cercetare. Circ s-a reluat prin tractare cu LDE pe sectorul afectat. CFR Călători cere scuze pentru inconvenientele create de acest incident., precizează CFR Călători.


 Și trenul Constanța-Brașov are, de aceea o întârziere de 120 de minute
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Trenurile directe dinspre/spre litoral Programul trenurilor în minivacanța de 1 Mai și Paște. Se suplimentează trenuri!

12 Apr 2024 555

Trenul internaţional ''România'' va circula zilnic între Bucureşti şi Istanbul/Halkali, Varna, Sofia şi retur. Iată de când

02 Apr 2024 2454

CFRDin 14 iunie, tren direct de la București către Istanbul (Halkali), Varna, Sofia și retur.

02 Apr 2024 331

Accident feroviar la Constanța! Autoturism lovit de trenul Regio Constanța – București Nord la trecerea la nivel din zona Cora (GALERIE FOTO)

01 Apr 2024 2189

Înaintea ședinței CLM Ovidiu Cupșa, candidatul AUR la Primăria Constanța, îi înmânează lui Chițac un bilet către Eforie (FOTO+VIDEO)

28 Mar 2024 1065

CFRVagon de marfă deraiat între stațiile Zoița și Râmnicu Sărat, fără blocarea traficului feroviar

13 Mar 2024 455

CFR Modificări în circulația feroviară. Lista trenurilor vizate

13 Mar 2024 487

IGPR InfotraficTrafic feroviar oprit pe secția CF 501 pe raza localității Căiuți

11 Mar 2024 321

Polițiștii verifică trenurile pe direcția Constanța- Cernavodă! Amenzi aplicate

10 Mar 2024 638

Razie în trenurile care circulă pe magistrala Constanța – Cernavodă! Au fost aplicate mai multe amenzi

20 Feb 2024 786

Droguri de mare risc într-un tren care venea spre Constanța! Începe procesul

18 Feb 2024 632

UPDATE Un tren de marfă ce circula pe relația Constanța Ferryboat - Iernut s-a defectat în județul Alba. Traficul feroviar, îngreunat în zonă

11 Feb 2024 789

Identificat într-un tren care circula pe ruta Constanța– București Cât timp va petrece după gratii, la Poarta Albă, un bărbat acuzat de tăinuire

05 Feb 2024 725

Accident mortal pe calea ferată. O femeie a fost lovită de trenul de pe ruta Galați-Buzău

04 Feb 2024 962

CFR Călători Rutele trenului InterCity pe anul 2024! Unde poți ajunge, rapid, din Constanța?

31 Jan 2024 795