Mai mulți pensionari din țară îl acuză de discriminare pe administratorul “Tomis Eye” de pe faleza Cazionului. Acesta ia în calcul să renunțe la facilitățile acordate

  • Roata panoramică de la malul mării a devenit deja un punct de atracție pentru turiști și constănțeni

  • Roata amplasată în apropierea falezei de la Cazino este una dintre cele mai mari instalații de acest gen fabricate de constructorul italian, David Lamborghini

  • Cei care au făcut deja o plimbare în roata panoramică s-au declarat absolut încântați de priveliștea spectaculoasă care poate fi admirată de la 36 de metri înălțime.Sunt însă și nemulțumiți.

  • Un grup de pensionari, aflați în vacanță în Constanța reclamă faptul că atunci când au vrut să achiziționeze biletele pentru o plimbare în roată, au remarcat că reducerea cu 50% a biletului nu se aplică și pentru pensionarii din alte orașe din țară

  • Administratorul roții panoramice ia în calcul să renunțe la facilitățile acordate pensionarilor și persoanelor cu handicap și va discuta acest aspect cu reprezentanții Primăriei Constanța

 
Roata panoramică “Tomis Eye” de la malul mării a devenit deja un punct de atracție pentru turiști și constănțeni. 
Constănțenii dar și turiștii au admirat deja peisajul marin de la înălțimea de 36 de metri.
Roata amplasată în apropierea falezei de la Cazino este una dintre cele mai mari instalații de acest gen fabricate de constructorul italian, David Lamborghini.
Roata are 26 de cabine, în care pot urca părinți, copii, bunici, toată familia, are o cabina pentru persoane cu dizabilități, dar și o cabina VIP.
Cei care au făcut deja o plimbare în roata panoramică s-au declarat absolut încântați de priveliștea spectaculoasă care poate fi admirată de la 36 de metri înălțime.
Sunt însă și nemulțumiți.
Un grup de pensionari, aflați în vacanță în Constanța au trimis un mail redacției ZIUA de Constanța prin care reclamă faptul că atunci când au vrut să achiziționeze biletele pentru o plimbare în roată, au remarcat că reducerea cu 50% a biletului nu se aplică și pentru pensionarii din alte orașe din țară.
“Suntem un grup de zece pensionari, veniți din țară în vacanță pe litoral. Am vrut să urcăm și noi în roata pe care o văzusem în imagini la televizor, ne-am pregătit masca și bani=10lei/persoană, cupon de pensie, din momente ce scria acolo pe tăbliță ca e nevoie să facem dovada că suntem pensionari.
Era ora 11.30,roata funcționa cu vreo 3-4 persoane. Când am arătat cuponul de pensie la la casa de bilete,  ni s-a spun că deoarece nu suntem localnici,(n.r. acest lucru nefiind trecut pe anunțul cu tarife)nu putem beneficia de reducerea de 50%prevazută pentru pensionari . Ce este aceasta ? Discriminare?Interpretare personală a condițiilor de cumpărare a unui bilet? Daca scria că accesul cu reducere este doar pentru localnici nu ne deranja,dar așa,am renunțat să mai plătim prețul întreg.
E ceva în neregulă să lași la latitudinea unei persoane sa interpreteze condițiile de cumpărare a unui bilet. Ori poate e furt mascat, ce este scris nu se respectă,ceva e în neregulă”, au transmit pensionarii care păreau deciși să se adreseze și Comisariatului pentru Protecția Consumatorului.
 

Doar pensionarii din Constanța beneficiază de 50% reducere la prețul biletului

 
La rândul său, reprezentanții primăriei Constanța, ne-au transmit prin intermediul Biroului de presă că decizia acordării unor facilități pensionarilor din Constanța aparține administratorului roții.
Am luat legătură cu Marian Bandur, cel care administrează cel mai nou punct de atracție de pe litoral. Într-adevăr, aceasta ne-a declarat că decizia privind facilitățile îi aparține și a considerat că trebuie să facă acest lucru pentru anumite categorii de constănțeni, având în vedere că pe perioada verii va câștiga bani de pe urma amplasării roții panoramice pe faleza Cazionului.
După cum se știe, prețul unui bilet în roata panoramică costă 20 de lei. Elevii de nota 10 și persoanele cu dizabilități au gratuitate iar pensionarii beneficiază de o reducere de 50%.
“Bandur spune că ia în calcul să renunțe la facilitățile acordate pensionarilor și persoanelor cu handicap și că va discuta acest aspect cu reprezentanții primăriei, deoarece a remarcat că fiecare are câte ceva de comentat în legătură cu acest punct de atracție. “Voi merge la primăria Constanța să discut și cu ei. Vor rămâne cu gratuități doar elevii cu medii de 10.00. Ce să vă spun? Că am văzut pensionari de 40 și ceva ani, foste cadre ale MAI care vin să se dea în roată cu reducere? Noi ne-am gândit să facem această reducere pentru pensionarii din Constanța, dar dacă unii vorbeste despre discriminare, mă gândesc să renunț de tot la aceste reduceri”,a precizat pentru ZIUA de Constanța, Marian Bandur.


 

Citește și:

Atracția verii pe Faleza Cazinoului. Roata panoramică Tomis Eye. Program, prețuri. Pentru cine sunt reduceri



Aglomeraţie mare în apropierea Cazinoului din Constanța Cu mic cu mare, la coadă pentru o tură cu roata în stil londonez (galerie foto+video)

Roata în stil londonez din apropierea Cazinoului a fost dată în folosință (galerie foto)


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Geo

14 Jul, 2020 11:11

Idee buna aplicata prost. Se putea specifica pentru TOTI pensionarii cu pensii mai mici de 1500 lei de ex, cei cu dizabilitati ce vina au? Copiii de 10 merita din plin.

fani

14 Jul, 2020 09:05

Mai este un neajuns : trebuie demolata cladirea ANR care are o terasa cu 10 metri mai sus decat telecabina .

Articole asemanatoare

Sondaj de opinie 80% din respondenți nu sunt mulțumiți de cum arată Târgul de Crăciun Constanța, din parcul Teatrului Oleg Danovski

10 Dec 2023 1023

Știri Constanța Roata Panoramică din Parcul Oleg Danovski, din nou în funcțiune!

06 Dec 2023 1274

S-a finalizat montarea Roatei Panoramice din Portul Tomis (GALERIE FOTO+VIDEO)

15 May 2023 1875

Roata panoramică revine la Constanța! Unde va fi amplasată? (GALERIE FOTO+VIDEO)

08 May 2023 11196

Galerie foto+video Demontarea roții panoramice de la Poarta 1, aproape de final

26 Feb 2021 2898

Constanța Roata panoramică, încă îi încântă pe constănțenii ieșiti la o plimbare de seară (video)

20 Feb 2021 2512

Roata panoramică din Portul Constanța ar trebui să fie demontată de proprietar până de Dragobete. Ce spune primarul

16 Feb 2021 1704

Roata panoramică de la Malul Mării este demontată (video)

13 Jan 2021 2660

Vergil Chițac Despre roata panoramică și decizia de a nu prelungi valabilitatea autorizației de funcționare

08 Jan 2021 2637

Constanța Mai este puțin până la inaugurarea roții panoramice din apropierea Cazinoului (galerie foto + video)

24 Jun 2020 2893