Mama Corinei Martin, Caliopi Bucățică, revocată din funcția de administrator al firmei Exclusiv Family Turism SRL

  • Modificări în Exclusiv Family Turism SRL
 
În Monitorul Oficial al României, a fost publicată decizia nr. 2 pe anul 2021 a societății Exclusiv Family Turism SRL, prin care au fost făcute modificări administrative.
 
Mai exact, asociatul Dumitru-Cristian Martin a decis revocarea din funcția de administrator a lui Bucățică Caliopi. Totodată, în funcția de administrator a fost numit Dumitru-Cristian Marin, pe o perioadă de 60 de ani, cu puteri depline.
 
De menționat este faptul că Bucățică Caliopi este mama Corinei Martin, fost candidat la Primăria Constanța, nume sonor în industria HoReCa și turism.
 
Conform Confidas.ro, Caliopi Bucățică a mai fost asociat unic la Total New International SRL, firmă în prezent radiată. Desigur, Corina Martin a cooptat-o de-a lungul timpului pe mama sa prin diversele societăți pe care le conducea.
 
 PRECIZĂRI:

 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursă foto: pixabay.com

 
Citește și:


Caliopi Bucățică, afaceristă la 69 de ani
Corina Martin lasă greul business-urilor sale pe umerii mamei?


 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Caliopi Bucățică, afaceristă la 69 de ani Corina Martin lasă greul business-urilor sale pe umerii mamei?

11 Jan 2016 6481