Mandate de administrare prelungite în societatea Limanu Verde Servicii de Curățenie SRL


 
  • Firma a fost înființată în anul 2017, iar activitatea principală este „Colectarea deşeurilor nepericuloase“.
 
În Monitorul Oficial al României, partea a IV-a, a fost publicată decizia societății Limanu Verde Servicii de Curățenie SRL, prin care a fost închis un punct de lucru și au fost prelungite mandatele de administrare pentru trei persoane.
 
Astfel, în baza articolului 10 din Actul constitutiv al firmei, a articolului 9 din Contractele de mandat nr. 1, 2 şi 3/15.06.2018, HCL 99/10.06.2022 și a Deciziei reprezentantului legal al Consiliului Local Limanu nr. 2/14.06.2022, asociatul unic al firmei, Comuna Limanu, prin membrii Consiliului de Administrație, a decis închiderea punctului de lucru din satul Limanu, comuna Limanu, județul Constanţa, urmând ca la adresa respectivă să fie schimbat (mutat) sediul social. Imobilul este proprietatea firmei.
 
Totodată, prin aceeași decizie s-a prelungit mandatul de administrare pentru Fevronina - Nina Neculai, Elena Trăistaru și Nicoleta - Cristina Bulgaru, pentru o perioadă de patru ani (15 iunie 2022 - 15 iunie 2026).
 
Potrivit Confidas.ro, platformă consultată la data de 12 august 2022, societatea Limanu Verde Servicii de Curățenie SRL a fost înființată în anul 2017, are adresa în Limanu, este în stare de funcționare la Registrul Comerțului, iar activitatea principală a societății este „Colectarea deşeurilor nepericuloase“. Firma este fără contracte de achiziții publice.
 
Date financiare
 
După cum se arată pe Confidas.ro, în 2021 Limanu Verde Servicii de Curățenie a avut o cifră de afaceri de 3.973.659 lei, un profit net de 13.767 lei și 40 de angajați. Situația financiară a anului 2020 prezintă o cifră de afaceri de 3.427.801 lei, un profit net de 9.372 lei și 39 de angajați.
 
Asociat unic al firmei este Comuna Limanu. Ca persoane din conducere sau autorizate apar Nicoleta Cristina Bulgaru – administrator / membru în Consiliul de Administrație, Gheorghe Daniel Georgescu – reprezentant asociat persoană juridică, Fevronena Nina Neculai - administrator / membru în Consiliul de Administrație și Elena Trăistaru - administrator / membru în Consiliul de Administrație. 
 

Nicoleta - Cristina Bulgaru mai apare în Callatis Accounting SRL (radiată) - asociat, administrator (55%); Gheorghe Daniel Georgescu - în Os de Pește SRL (radiată) - asociat, administrator (50%), La Frontieră SRL (în funcțiune) - asociat (95%), Resort Acvamarin SRL (în funcțiune) - asociat (30%) și Andre Mob Design (în funcțiune) - asociat (50%); Fevronena Nina Neculai - în Nedanfan Trans SRL (radiată) - asociat, administrator (10%), Veronique Com SRL (radiată) - asociat, administrator (50%), Veronique Consult SRL (radiată) - asociat, administrator (50%), Practic Home SRL (radiată) - asociat, administrator (50%), Simplu și Eficient SRL (în funcțiune) - asociat, administrator (100%) și Neculai Fevronina Nina Întrepărindere Individuală (radiată) - acționar; Elena Trăistaru - în Agro Albești Top Cooperativă Agricolă (în funcțiune) - cenzor, Albatrosul Românesc SA (radiată) - cenzor, Temar Cont SRL (în funcțiune) - asociat, administrator (95%), Temar Consult SRL (radiată) - asociat, administrator (100%) și Titra SRL (în funcțiune) - asociat, administrator (100%).                   
 
PRECIZĂRI:

 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanța
 
Citește și:
 
Limanu Verde Servicii de Curățenie a cumpărat o remorcă pentru păstrarea curățeniei în localitatea din sudul Constanței (document)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Limanu Verde Servicii de Curățenie a cumpărat o remorcă pentru păstrarea curățeniei în localitatea din sudul Constanței (document)

19 May 2020 3043