Manifestările sportive de ciclism și festivalurile, în atenția jandarmilor tulceni la sfârșit de săptămână


 
Evenimente la Tulcea, foto: IJJ Tulcea În acest sfârșit de săptămână, în județul Tulcea, se vor desfășura mai multe evenimente publice, unde jandarmii tulceni vor fi prezenți pentru a asigura buna desfășurare a tuturor activităților la care vor lua parte cetățenii. 
 
Vineri și sâmbătă, în intervalul orar 18.00-23.00, pe scena amenajată în zona Carabalu, din comuna Greci, se va desfășura Festivalul Folk Țestos, unde vor evolua mai mulți artiști. Având în vedere faptul că se estimează prezența unui număr mare de participanți, jandarmii vor avea în atenție prevenirea fenomenului contravenţional şi infracţional, descurajarea persoanelor predispuse la comiterea de fapte antisociale, prevenirea și combaterea traficului/consumului de substanțe interzise şi aplicarea măsurilor legale la constatarea producerii acestora., transmite IJJ Tulcea. 
 
Sâmbătă, începând cu ora 09.00, se va desfășura manifestarea sportivă de ciclism Enisala Fortress, cu următorul traseu: Port Jurilovca – Vișina – Ceamurlia de Jos – 2 Cantoane – Caugagia – Slava Rusă - Babadag – Enisala – Sălcioara – Port Jurilovca. Pentru evitarea unor evenimente nedorite, Jandarmeria Tulcea recomandă cetățenilor să nu pătrundă pe circuitul sportiv, să respecte indicațiile forțelor de ordine, să acorde o atenție deosebită echipamentelor sportive și a obiectelor personale.
 
De la ora 20.00,
jandarmii vor fi prezenți pe Faleza Dunării din orașul Sulina,  unde se va desfășura Festivalul de muzică pop-rock autohton pentru tineret Porto Franco, în cadrul căruia va avea loc un spectacol concurs și recitaluri.
 

Recomandăm participanților la aceste evenimente să manifeste răbdare, să nu se implice în conflicte și să solicite sprijinul jandarmilor aflați în dispozitiv în caz de nevoie sau în situația în care sunt martorii unor fapte antisociale.
 
Reamintim că este interzisă participarea la astfel de evenimente a persoanelor care se află sub influența băuturilor alcoolice sau au asupra lor băuturi alcoolice, arme de orice fel, materiale explozive, substanțe iritant-lacrimogene sau cu efect paralizant ori alte obiecte ce pot fi folosite pentru acțiuni violente sau de tulburare a desfășurării normale a acestora., mai transmite sursa citată. 


Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Volei. CSM Constanța Andrei Druță - „Vrem să ne clasăm cât mai sus în campionat“ (GALERIE FOTO)

08 Dec 2022 362

Cupa României Deși a jucat în zece oameni din minutul 3, Farul Constanța nu a pierdut cu CFR Cluj

07 Dec 2022 634

Farul Constanța, meci decisiv cu CFR Cluj pentru calificarea în sferturile Cupei României. „Sperăm ca stadionul să fie plin“

07 Dec 2022 1883

Mașina de goluri Farul Constanța face senzație în Superligă Hagi - „E ceva fantastic ce se întâmplă. Suntem fericiți că mergem așa de bine“ (GALERIE FOTO)

06 Dec 2022 1304

Pe litoral a plouat cu goluri Scor istoric. Farul Constanța a învins cu 8-0 FC Botoșani în Superligă!

04 Dec 2022 1329

Liga a 2-a Unirea Constanța a deschis scorul, dar a pierdut meciul cu Politehnica Iași

04 Dec 2022 643

Farul Constanța - FC Botoșani Gică Hagi - „Vrem să facem un meci foarte bun și să câștigăm“ (VIDEO)

03 Dec 2022 1880

Campionatul Mondial din Qatar Final dramatic în seria H! Coreea de Sud iese din grupă, Uruguay pleacă acasă. Tabloul optimilor

03 Dec 2022 1045

Fotbalistele de la Farul Constanța au învins cu 11-0 FCSB și s-au calificat în optimile Cupei României

01 Dec 2022 1204

Cât costă biletele de intrare la meciul Farul Constanța - CFR Cluj, din Cupa României

30 Nov 2022 1341

UPDATE. Baschet CSM Constanța, start în Cupa României contra deținătoarei trofeului

30 Nov 2022 569

Emma Răducanu a fost decorată de Regele Charles al III-lea. A fost numită membru al Ordinului Imperiului Britanic

30 Nov 2022 559

Duminică, 4 decembrie, Farul Constanța întâlnește acasă FC Botoșani. Cât costă biletele de intrare la meci

29 Nov 2022 1214

UPDATE. Campionatul Mondial de fotbal din Qatar Șase goluri marcate în Camerun - Serbia. Brazilia și Portugalia, calificate în optimi (GALERIE FOTO)

28 Nov 2022 1078

UPDATE. Volei CSM Constanța, succes în primul meci din „dubla“ din deplasare cu Știința Explorări Baia Mare (GALERIE FOTO)

27 Nov 2022 697