Manifestație spontană, în fața Judecătoriei Constanța. S-a lăsat cu amenzi

  • Mai multe persoane prezente astăzi, în fața Judecătoriei Constanța, au fost amendate de polițiști.
  • Persoanele erau susținători ai ÎPS Teodosie care a fost prezent la Judecătorie pentru a pleda pentru permiterea pelerinajului de Sfântul Andrei.
Astăzi, în jurul orei 14.30, polițiști din cadrul Secției 3 și jandarmi din cadrul I.J.J. Constanța, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au constatat faptul că, pe strada Traian din municipiul Constanța, în fata Judecătoriei Constanța, are loc o manifestație publică spontană.

Forțele de ordine au identificat persoanele prezente, care nu respectau măsurile instituite prin carantinarea municipiului Constanța, în sensul că nu și-au putut justifica prezența în zonă și nu aveau un motiv întemeiat, prevăzut de lege, de a părăsi domiciliul.

În urma activităților, polițiștii și jandarmii au aplicat 24 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 17.300 de lei, pentru nerespectarea restricțiilor de circulație impuse de actualul context epidemiologic, cât și pentru nerespectarea normelor de conviețuire socială.

De asemenea, polițiștii Secției 3 au sancționat contravențional o femeie și un bărbat, care nu purtau masca de protecție, cuantumul total al amenzii fiind de 4.000 de lei.

„Le recomandăm cetățenilor să respecte normele de protecție sanitară și să nu se expună la riscuri”, transmite IPJ Constanța.


Citește și: LIVE VIDEO ÎPS Teodosie, prezent la Tribunalul Constanța, pentru pelerinajul de Sfântul Andrei

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.