Marcă de ziar din Constanţa scoasă la vânzare!

CII Atanase Mariana, lichidatorul societăţii Combat Press SRL, organizează licitaţie pentru valorificarea mărcii debitoarei falite, „Liderul de Opinie“, şi a bunurilor mobile rămase în patrimoniu. Licitaţiile se vor organiza în fiecare săptămână, miercurea, ora 15.00, la sediul lichidatorului din municipiul Constanţa, strada Constanin Hurmuzache nr. 33.

Combat Press SRL, în datele Registrului Comerţului 

Firma Combat Press SRL a luat fiinţă în anul 2005 şi are sediul social în municipiul Constanţa, strada Soveja nr. 104. Capitalul social subscris, de 2.500 de lei, integral vărsat, este compus din 250 de părţi sociale. Firma este controlată de Aurelia Andora, născută pe 13.12.1956, în comuna Mihai Viteazu, cu 40% din capitalul social, Anamaria Coşoleanu, născută pe 8.03.1978, în Constanţa, cu 12% din capitalul social, Maria Iftime, născută pe 1.09.1953, în Draxini, Botoşani, cu 8% din capitalul social, şi Mărioara Luminiţa Ţogui, născută pe 6.08.1958, în Constanţa, cu 40% din capitalul social. Lichidator judiciar este CII Atanase Mariana.
 
Combat Press SRL desfăşura activităţi ale agenţiilor de publicitate. Potrivit dosarului nr. 2768/118 din anul 2015, aflat pe rolul Tribunalul Constanţa, Secţia a II-a Civilă, a fost depus raportul privind cauzele şi împrejurările care au dus la apariţia insolvenţei. 

Povestea societăţii 

Combat Press SA Constanţa a fost înfiinţată în anul 2005. Fondatori sunt Mărioara Luminiţa Ţogui, Vasile Guguţă, Tudor Roşca, Maria Iftime şi Anamaria Coşoleanu. În anul 2007, aceştia au decis cesionarea cu titlu gratuit a părţilor sociale ale asociatului Vasile Guguţă, adică 60 de părţi sociale, reprezentând 24% - 600 de lei, către Aurelia Caraiorgu. În anul 2008, Mărioara Țogui Luminiţa, Aurelia Caraiorgu, Tudor Roşca Maria Iftime şi Anamaria Coşoleanu, în calitate de asociaţi ai societăţii, au hotărât cooptarea în societate, în calitate de asociat, a lui Valentin Corvin Popescu, căruia i se cesionează cu titlu gratuit 35 de părţi sociale, cu o valoare de 10 lei, reprezentând 14%, astfel: 25 de părţi sociale, reprezentând 10%, de la asociata Mărioara Luminiţa Țogui şi zece părţi sociale, reprezentând 4%, de la asociata Aurelia Caraiorgu. În urma cesionării de părţi sociale, structura capitalului social este următoarea: Luminiţa Ţogui - 75 de părţi sociale, Aurelia Caraiorgu - 50 de părţi sociale, Tudor Roşca - 50 de părţi sociale, Maria Iftime - 20 de părţi sociale, Anamaria Coşoleanu - 20 de părţi sociale, Valentin Corvin Popescu - 35 de părţi sociale.
 
Ulterior, în acelaşi an, Mărioara Luminiţa Ţogui, Valentin Corvin Popescu, Aurelia Caraiorgu, Tudor Roşca, Maria Iftime şi Anamaria Coşoleanu, în calitate de asociaţi, au hotărât retragerea din calitatea de asociat a lui Valentin Corvin Popescu, care a cesionat gratuit cele 35 de parţi sociale astfel: 20 de părţi sociale asociatei Aurelia Caraiorgu şi 15 asociatului Tudor Roşca. În anul 2009, Mărioara Luminiţa Țogui, Aurelia Caraiorgu, Tudor Roşca, Maria Iftime şi Anamaria Coşoleanu, în calitate de asociaţi, au decis retragerea din calitatea de asociat şi de administrator unic a lui Tudor Roşca, care cesionează cu titlu gratuit cele 65 de părţi sociale către asociata Aurelia Caraiorgu.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.