Marcel Ciolacu - „Coaliţia nu se rupe, coaliţia va funcţiona. Întotdeauna există remaniere“

Marcel Ciolacu, foto: ZIUA de Constanța
  • Întrebat dacă a avut loc o evaluare a miniştrilor PSD, el a confirmat, adăugând că întotdeauna este „loc de mai bine" şi este posibil şi scenariul remanierii unora dintre aceştia.

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, luni, că o remaniere guvernamentală „nu este o catastrofă", reafirmând că aceasta este atributul prim-ministrului, notează Agerpres.

„Coaliţia nu se rupe, coaliţia va funcţiona. Întotdeauna există remaniere. Eu v-am spus foarte clar: prim-ministrul trebuie să vină cu propunerile. Dacă eram premier eu, Marcel Ciolacu, şi PSD-ul, cred că îmi săreau în cap colegii deja să fac anumite remanieri. Nu este atributul meu. În acest moment, prim-ministrul nu a venit cu vreo propunere să fie cineva remaniat. E ca la şah, mută albele primele. (...) Nu cred că prim-ministru Nicolae Ciucă va face vreodată vreo remaniere fără să stăm de vorbă. Nu confundăm persoane", a afirmat Ciolacu, la sediul PSD.


Întrebat dacă a avut loc o evaluare a miniştrilor PSD, el a confirmat, adăugând că întotdeauna este „loc de mai bine" şi este posibil şi scenariul remanierii unora dintre aceştia.

„Da. Întotdeauna e loc de mai bine. (...) Nu este o catastrofă o remaniere, e un lucru normal în orice democraţie. Nu încercaţi să căutăm nume, câţi miniştri. Când va veni prim-ministrul cu o propunere concretă, sunt ferm convins că nimeni n-o să facă la Sinaia pe ascuns. Se vede de pe Marte, dacă PSD nu-şi asuma să intre la guvernare, era o situaţie complicată nu numai pentru PNL şi marea coaliţie de dreapta, era o situaţie complicată în primul rând pentru români. (...) Evaluările miniştrilor le face prim-ministrul în coaliţie“, a completat liderul PSD. 


Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Taxa pe bogăție Marcel Ciolacu- "În România este nevoie de o taxă de solidaritate pentru tot ceea ce înseamnă averi acumulate pe fondul crizelor"

19 Jan 2023 698

Ministrul apărării naționale, întrevedere cu omologul din Republica Coreea

23 Dec 2022 855

Premierul Nicolae-Ionel Ciucă Încurajăm investițiile sud-coreene în producerea energiei verzi și tehnologiilor digitale

23 Dec 2022 717

Premierul Nicolae-Ionel Ciucă, întrevedere cu omologul său din Republica Coreea, Han Duck-soo

21 Dec 2022 540

Preşedintele Parlamentului European, Roberta Metsola, în vizită de lucru în România

19 Dec 2022 526

Şedinţă comună pentru adoptarea declaraţiei privind egalitatea de gen. Când este programată să înceapă

12 Dec 2022 567

Marcel Ciolacu „Eu am o obligaţie ca lider al PSD să am grijă de cei cu venituri, de exemplu, sub 4.000 de lei“

09 Nov 2022 674

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, la Constanța „80% din energia produsă de România trebuie sa intre in zona de reglementare“ (VIDEO)

01 Nov 2022 795

LIVE VIDEO+TEXT Sorin Grindeanu și Marcel Ciolacu, în vizită oficială în Portul Constanța (GALERIE FOTO+VIDEO)

01 Nov 2022 2029

Angel Tîlvăr, noul ministru al Apărării, a depus jurământul de învestitură în funcţie - VIDEO

31 Oct 2022 689

Președintele PSD, Marcel Ciolacu „Toate pensiile trebuie mărite, e un lucru corect, dar soluţia finală trebuie să o luăm în coaliţie“

22 Oct 2022 943

Marcel Ciolacu „Prezența PSD la guvernare reprezintă o garanție că seniorii României nu vor fi uitați“

01 Oct 2022 679

Prim-ministrul Nicolae-Ionel Ciucă, întrevedere cu președintele Parlamentului Regatului Danemarcei

27 Sep 2022 767

UPDATE Conducerea PSD participă la Școala Politică de Vară a TSD de la Costinești. Ce au declarat Marcel Ciolacu și Gabriela Firea?

09 Sep 2022 1662

Ciolacu, la început de an școlar #RomâniaEducată trebuie să funcţioneze pentru toţi, nu doar pentru elitele privilegiate

05 Sep 2022 750