Marcel Opriş, fostul director al STS, s-a retras din Cymbiot Solutions SRL. Ionuţ Barbu, cooptat în firmă. Detalii

În Monitorul Oficial al României a fost publicată decizia Adunării Generale a Asociaţilor societăţii Cymbiot Solutions SRL din data de 5.11.2018.
Mihaela Cosmi şi Marcel Opriş (fostul director al Serviciului de Telecomunicaţii Speciale), în calitate de asociaţi ai SC Cymbiot Solutions SRL, şi Sorin-Ionuţ Barbu, în calitate de invitat, au luat mai multe decizii. Astfel, s-a decis cesionarea de către asociatul Marcel Opriş a celor 25 de părţi sociale deţinute din capitalul social, în valoare totală de 250 de lei, reprezentând 25% din capitalul social, către asociatul Mihaela Cosmi. O altă decizie se referă la majorarea capitalului social existent cu suma de 140 de lei, prin aportul asociatului Mihaela Cosmi. Nu în ultimul rând, s-a decis majorarea capitalului social existent cu suma de 60 de lei, prin cooptare de nou asociat, respectiv Sorin-Ionuţ Barbu.
 
În urma modificărilor, se va majora capitalul social de la suma de 1.000 de lei la suma de 1.200 de lei prin aportul în numerar al asociatului existent, Mihaela Cosmi, şi al noului asociat, Sorin-Ionuţ Barbu. Capitalul social total va fi de 1.200 de lei, împărţit în 120 părţi sociale, cu o valoare nominală de 10 lei. În urma cesionării şi a majorării capitalului de către asociatul Mihaela Cosmi şi a cooptării asociatului nou Sorin-Ionuţ Barbu, prin aport propriu de capital social, noua structură a capitalului social al Cymbiot Solutions SRL va fi următoarea: Mihaela Cosmi va deţine 114 părţi sociale, în valoare de 1.140 de lei, reprezentând 95% din capitalul social total; Sorin-Ionuţ Barbu va deţine 6 părţi sociale, în valoare de 60 de lei, reprezentând 5% din capitalul social total. Participarea la beneficii şi pierderi va fi următoarea: Cosmi Mihaela - 95%; Sorin-Ionuţ Barbu - 5%.
 

Cymbiot Solutions SRL, în datele Registrului Comerţului

 
Înfiinţată în anul 2017, firma are sediul în municipiul Bucureşti. Capitalul social subscris, de 1.200 de lei, integral vărsat, este compus din 20 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Asociaţii societăţii sunt Cosmi Mihaela, cu 95% din capitalul social, şi Barbu Sorin-Ionuţ, cu 5% din capitalul social. Cosmi Mihaela este administratorul firmei, care se ocupă de comerţul cu ridicata al calculatoarelor, al echipamentelor periferice şi al software-ului. În anul fiscal 2017, societatea a avut un singur salariat, a raportat o cifră de afaceri de 44.000 de lei şi un profit de 5.679 de lei.
 
Compania-mamă - IT CymbIoT - are sediul în Tel-Aviv, Israel. Preşedintele CymbIoT Israel este Giora Eiland, general (rtr) al Forţelor Armate israeliene (Tzahal) şi fost preşedinte al Consiliului de Securitate al Israelului.
 
Potrivit site-lui companiei, Marian Opriş este preşedinte al Bordului Cymbiot Solutions România, iar Ionuţ Sorin Barbu este director general al Cymbiot Solutions România.
 

Alte afaceri

 
Sorin-Ionuţ Barbu mai este asociat în Elite Center SRL, Follow Me SRL, Power Marine SRL, Seaview Advertising SRL, Seaview Media SRL, Takys SRL, dar şi în două firma radiate: Canin Escort Security SRL şi Ideea Construct & Media SRL.
 
Mihaela Cosmi mai deţine acţiuni în: Nortek Production SRL, TRG Intelligence R & D SRL, dar şi în firmele radiate Grup NCM Prest SRL, Cris & Body Studio SRL, Ocer Energie SRL (în faliment).
 
Generalul Marcel Opriş, fostul director al Serviciului de Telecomunicaţii Speciale, mai apare în Laborator Privat Societatea Civilă de Expertiză Criminalistică Gheorghe Popa SRL, Opriş Marcel Persoană Fizică Autorizată. CymbIOT susţine că se va concentra pe construirea de oraşe inteligente (Smart City). CymbIOT „oferă o abordare unică bazată pe produse pentru integrarea şi gestionarea reţelelor de «internetul obiectelor» (IoT) şi a Sistemelor de Video Management (VMS)“, se arată în prezentarea companiei.

 
Citeşte şi:
 

Follow Me SRL, controlată de Ionuţ Barbu şi Valentin Ionescu, a obţinut două acte de urbanism de la municipalitate, pentru un bloc de nouă etaje în Mamaia

Emilian Schwartzenberg a ieşit din Seaview Advertising SRL. Către cine a cesionat părţile sociale deţinute

 
Capitalul social al Seaview Media SRL, firmă controlată de Sorin Ionuţ Barbu şi Emilian Schwartzenberg, a fost majorat. Cum au fost împărţite părţile sociale

 
Capitalul social al Seaview Advertising SRL a fost majorat. Cum a fost distribuit între asociaţi

Generalul Marcel Opriş, şeful STS a fost trecut în rezervă. Decretul, semnat de preşedintele Klaus Iohannis

Traian Băsescu l-a decorat pe directorul STS, Marcel Opriş

 
 
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.