Cântărețul Vlad Augustin Dobrescu, de la SUPADUPA, și Maria Colțatu, de la cafeneaua Botanica, proces la Tribunalul Constanța

Vlad Augustin Dobrescu - sursa foto: Facebook  
 
  • Vlad Augustin Dobrescu, de la CTC, este unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți de hip-hop din România, și totodată unul dintre fondatorii SC Supadupă SRL, sub umbrela căreia se află brandul SUPADUPA.
  • Maria Colțatu este cea care, alături de Alexandru Ion Apostol (decedat anul trecut) au pus bazale conceptului Botanica (cafenea Botanica, situată pe strada Mircea cel Bătrân) și totodată unul dintre fondatorii Supadupă SRL.
 
 
Vlad Augustin Dobrescu, de la CTC, unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți de hip-hop din România, și totodată unul dintre fondatorii SC Supadupă SRL, sub umbrela căreia se află brandul SUPADUPA, acțiune la Tribunalul Constanța.
 
Conform portalului instanțelor de judecată, este vorba despre dosarul 3675/118/2023, cu obiect „retragere asociat“, cauză în care Vlad Augustin Dobrescu asociat al Supadupa SRL are calitatea de reclamant.
 
Tot în acest dosar, și tot ca reclamant apare și Maria Colțatu, cea care, alături de Alexandru Ion Apostol (decedat anul trecut) au pus bazale conceptului Botanica (cafenea Botanica, situată pe strada Mircea cel Bătrân) și totodată unul dintre fondatorii Supadupă SRL.
 
De partea cealaltă, pe lista pârâților, se află, conform portalului instanțelor de judecată, SC Supadupa SRL, Jurca Anda Luiza dar și Apostol Aurel.
 
Până în prezent nu a fost stabilit un prim termen de judecată.
 
Amintim că Maria Colțatu apare ca reclamant într-un alt dosar aflat tot pe rolul Tribunalului Constanța!
 
Conform portalului instanțelor de judecată, este vorba despre dosarul cu numărul unic 3533/118/2023.

 
Cauza a fost înregistrată pe rolul Secţiei a II-a civilă din Tribunalului Constanţa, la data de 16 mai 2023, părțile fiind Maria Colțatu (reclamant), în timp ce Flori Vin și Cafea SRL și Anda Luiza Jurca sunt pârâți.
 

Conform portalului instanțelor de judecată, cauza are ca obiect „retragere asociat“.
 
Flori Vin și Cafea SRL - Cafeneaua Botanica
 
 


SC Flori Vin și Cafea SRL
funcționează cunoscuta cafenea Botanica, situată pe strada Mircea cel Bătrân nr. 129, din municipiul Constanța.
 
Până nu de mult, asociații Flori Vin și Cafea SRL au fost Maria Colțatu și Alexandru Ion Apostol (decedat aproape de finele anului trecut), cei doi fiind fondatorii conceptului Botanica.
 
SC Flori vin și Cafea SRL (cu sediul social în Constanța) s-a înființat în 2018 asociat unic fondator și administrator fiind Maria Colțatu, din București, având ca obiect de activitate comerț cu amănuntul flori, plante, semințe.
 
În luna noiembrie 2018, Maria Colțatu l-a cooptat în firmă, cu 50%, pe Apostol Alexandru Ion și amândoi vor administra societatea.
 
În luna martie 2020, Maria Colțatu și Alexandru Ion Apostol îl numesc administrator pe Iulian Daniel Goțea, din Constanța.
 
Firma va fi administrată de cei trei menționați mai sus, până la în noiembrie 2020, când Goțea va fi revocat.
 
În luna august 2021, asociații Apostol și Colțatu au schimbat obiectul principal de activitate în baruri și alte activități băuturi.
 
Potrivit datelor oficiale, cifra de afaceri pe anul 2021 este de 113.385 euro și profit 21.039 de euro.
 
În 2020, Maria Colțatu, Apostol Alexandru Ion și Vlad Augustin Dobrescu, de la CTC, unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți de hip-hop din România, au fondat SC Supadupă SRL, sub umbrela căreia se află brandul SUPADUPA.
 
Supadupă SRL se ocupă de restaurante.
 
Societatea s-a înființat în Constanța, cu sediul social într-un apartament în Tomis Nord, dar activitatea se desfășoară în București, având puncte de lucru pe I. Câmpineanu 21, str. Frumoasă 43 și Haralambie Botescu nr. 2.
 
Firma a declarant pentru 2021, cu doi angajați, o cifră de afaceri de 361.033 de euro și un profit de 45.717 de euro.  

Sursa foto: Facebook - vladobrescu
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 
Maria Colțatu, de la cafeneaua Botanica, din Constanța, proces la Tribunal!

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Tribunalul Constanța a anulat cererea de chemare în judecată formulată de Maria Colțatu, de la cafeneaua Botanica, din Constanța

05 Jul 2023 3191

Maria Colțatu, de la cafeneaua Botanica, din Constanța, proces la Tribunal!

18 May 2023 6138