Actualitate

Marian Surdu, directorul Termica Distribuţie Năvodari, despre planurile de modernizare a oraşului

Primăria Năvodari, prin societatea Termica Distribuţie Năvodari SRL, continuă lucrările din cadrul proiectelor care vizează infrastructura oraşului. Locuitorii din Năvodari au avut parte în ultimul timp de mai multe surprize plăcute, care au vizat lucrările de modernizare a oraşului.
 
Angajaţii Termica Distribuţie Năvodari SRL au finalizat lucrările de amenajare a două parcări noi, destinate proprietarilor de automobile din zonă. Vorbim despre cei care locuiesc în zona Punctului Termic nr. 7, situat pe strada Liliacului, şi a Punctului Termic nr. 1, situat pe strada Pescarilor. Aceştia au parte de locuri noi de parcare. Cele două parcări nou înfiinţate au câte 60 de locuri şi vin în sprijinul posesorilor de autoturisme.
 
Şi năvodărenii care locuiesc în zona Creşei nr. 20 au avut parte de o surpriză mai mult decât plăcută. Angajaţii societăţii Termica Distribuţie Năvodari SRL au amenajat aici un parc, cu piste de biciclete, alei, spaţii verzi, bănci pentru odihnă şi un loc de joacă pentru copii. Astfel, locuitorii din zonă şi copiii de la creşă se vor putea relaxa, juca şi odihni în noul parc.
 
Potrivit directorului societăţii Termica Distribuţie Năvodari SRL, Marian Surdu, în viitorul apropiat vor intra în reabilitare mai multe străzi din oraş. „Urmează să fie executate lucrări de împietruire, asfaltare, bordurare, amenajare de trotuare pe străzile Câmpului, T3, T5, T7, Speranţei, Ceferistului. De asemenea, au fost finalizate lucrările de amenajare a parcului de lângă Creşa nr. 20 şi cele două parcări de pe strada Liliacului şi strada Pescarilor“, a explicat, pentru cotidianul ZIUA de Constanţa, directorul Marian Surdu.
 
Mai mult, acesta a anunţat că are în vedere proiecte ambiţioase pentru anul viitor. „Ţinând cont de bugetul care va fi alocat, avem în vedere amenajarea de noi parcuri şi parcări în oraş, dar şi amenajarea tramei stradale. Ne dorim să amenajăm un parc în zona Bisericii «Sfântul Nicolae», un alt parc în zona H, dar şi un stadion mic lângă Sala de Sport“, ne-a dezvăluit directorul Termica Distribuţie Năvodari SRL.

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

S-a majorat capitalul social al Termica Distribuție Năvodari SRL, societate deținută de Primăria Năvodari

11 Jun 2019 262

Un nou administrator în Consiliul de Administraţie al societăţii Termica Distribuţie Năvodari SRL

11 Apr 2019 727

Orașul Năvodari, fără apă caldă și căldură!

26 Feb 2018 1603

Termica Distribuţie Năvodari SRL şi grija faţă de locuitorii oraşului

31 Jan 2017 1033

Zeci de străzi reabilitate, locuri de parcare şi noi parcuri Termica Distribuţie Năvodari SRL, la ora bilanţului

15 Dec 2016 2034

Angajaţii Termica Distribuţie Năvodari SRL au grijă de modernizarea oraşului. Mai multe străzi intră în reabilitare (galerie foto)

12 Dec 2016 1036

Bucurie şi voie bună Copiii angajaţilor Termica Distribuţie Năvodari SRL, vizitaţi de Moş Nicolae

08 Dec 2016 1784

Termica Distribuţie Năvodari lucrează la primenirea oraşului Parcuri noi, zone de promenadă şi locuri de joacă

29 Nov 2016 1290

Parcări noi şi trotuare refăcute de angajaţii Termica Distribuţie Năvodari SRL

26 Oct 2016 1218

Angajaţii Termica Distribuţie Năvodari SRL lucrează la înfiinţarea a două parcări noi

13 Oct 2016 2179

Termica Distribuţie Năvodari SRL începe reviziile la instalaţiile de încălzire

29 Sep 2016 1921

Străzi asfaltate şi parcări noi. Termica Distribuţie Năvodari SRL continuă proiectele demarate (galerie foto)

16 Sep 2016 1735

Alee pietonală la Grădiniţa „Lumea florilor“ şi două parcări Investiţii noi realizate de Termica Distribuţie Năvodari SRL

23 Aug 2016 1724

Termica Distribuţie Năvodari SRL scoate din conturi peste jumătate de milion de lei pentru mixturile asfaltice (document)

18 Aug 2016 1415

Angajaţii Termica Distribuţie Năvodari SRL lucrează la foc continuu pentru asfaltarea străzilor şi a parcărilor (galerie foto)

30 Jul 2016 2859