Marius-Petre Săvulescu, desemnat administrator special al societăţii Ideea Contrast SRL


 
  • Aproape de finele anului trecut, a avut loc adunarea generală a asociaţilor societăţii Ideea Contrast SRL.
 
Tribunalul Constanța a stabilit noul termen în dosarul privind insolvența societății comerciale Ideea Contrast SRL, firmă controlată de Nicuşor Daniel Constantinescu, fostul președinte al Consiliului Județean Constanța, cu 33 % din capitalul social, Radu Ştefan Mazăre, fostul primar al municipiului Constanța, cu 33 % din capitalul social, Gabriel Sorin Strutinsky, tot cu 33 % din capitalul social și de Marius Petre Săvulescu, cu 1 % din capitalul social.
 
Noul termen al procesului a fost stabilit pentru data de 19 ianuarie 2022
 
Firma are ca obiect de activitate „comerţ cu ridicata al altor bunuri de uz gospodăresc“.
 
Aproape de finele anului trecut, a avut loc adunarea generală a asociaţilor societăţii Ideea Contrast SRL.
 
Au fost prezenţi/au participat asociaţii:
 
Mazăre Radu-Ștefan prin procurist Mazare -Petcu Radu-Ștefan.
 
Strutinsky Gabriel-Sorin prin procurist avocat Mocanu Marius.
 

Nicușor-Daniel Constantinescu prin procurist Codruţa-Mihaela Constantinescu.
 
Marius-Petre Săvulescu

 
În urma discuţiilor purtate pe ordinea de zi, adunarea generală a asociaţilor Ideea Contrast SRL, legal întrunită, asociaţii prezenţi, reprezentând 100% capitalul social, au hotărât cu unanimitate de voturi următoarele:
 
Articolul 1
Încetarea mandatului de administrator a lui Săvulescu Marius-Petre.
 
Articolul 2
Desemnarea Marius –Petre Săvulescu, în calitate de administrator special al societăţii Ideea Contrast SRL, care să reprezinte interesele societăţii şi ale asociaţilor şi să participe la procedura insolvenţei.
 
Hotărârea a fost publicată în Monitorul Oficial partea a IV-a cu numărul 51 din data de 05 ianuarie 2022.
 
Istoric
 
Potrivit platformei Vrajitorul.eu, Ideea Contrast SRL a fost fondată, prin cererea din data de 26.06.2001 cu nr. 8101, la solicitarea lui Marius Petre Săvulescu.
 
Sediul a fost inițial în Constanța, strada Dragoș Vodă, iar obiectul de activitate a fost „activități fotografice“.
 
Ulterior, prin Hotarârea nr.8 din data de 23.11.2006 a Adunării generale a asociaților societății comerciale Ideea Contrast SRL s-a decis deschiderea unui nou punct de lucru cu destinația magazin de articole sportive, în spațiul din Constanța, Mamaia închiriat de de la societatea comercială Tenis Club Idu SRL.
 
Apoi prin Hotărârea Nr .9/30.05.07 a Adunării Generale a Asociaților SC Ideea Contrast SRL, asociații Radu Ștefan Mazăre, Gabriel Sorin Strutinsky, Nicușor Daniel Constantinescu și Marius Petre Săvulescu au hotărât deschiderea unui nou punct de lucru cu destinația Magazin de articole sportive în spațiul din Constanța, zona Albatros,Mamaia.
 
Tot prin Hotărârea Adunării Generale a Asociaților SC Ideea Contrast SRL, cei patru asociați au decis deschiderea unui nou punct de lucru cu destinația magazin prezentare și vânzare mobilier,articole de iluminat și a altor articole de uz casnic în Mamaia, Zona Perla.
 
Prin Hotărârea nr.45 din data de 15.08.2008 a Adunării Generale a Asociaților societății comerciale Ideea Contrast SRL s-a decis deschiderea unui nou punct de lucru în localitatea Sinoie, comuna Mihai Viteazu, județul Constanța, având
ca principal obiect de activitate „Hoteluri” - cu denumirea Pensiune Grindul Lupilor, Str. Oierilor.
 
Totodată, asociații au mai decis închiderea punctului de lucru cu destinația Magazin articole sportive în spațiul din Constanța, zona Albatros, Mamaia.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
11 milioane de lei, de la CJC
Asociaţia Litoral - Delta Dunării a intrat în faliment! Ce datorii are (DOCUMENTE)

 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Se vinde pensiunea „Grindul Lupilor“, din Sinoe, aparținând Ideea Contrast SRL! Asociați - Mazăre, Strutinsky, Constantinescu și Săvulescu

19 Feb 2024 1002

Prețul de pornire a fost redus O nouă licitație publică cu strigare pentru vânzarea unor bunuri aflate în proprietatea Ideea Contrast SRL

15 Jan 2024 753

Asociați - Mazăre, Strutinsky, Constantinescu și Săvulescu Licitație publică cu strigare pentru vânzarea unor bunuri aflate în proprietatea Ideea Contrast SRL

29 Dec 2023 935

Oficial! KLD Services SRL, din Constanța, intră în insolvență! (MINUTĂ)

04 Dec 2023 1002

Apropiat al foștilor conducători ai Constanței Sorin Strutinsky bagă în insolvență celebra companie KLD Services SRL!

23 Nov 2023 4595

Asociații Ideea Contrast SRL sunt Mazăre, Constantinescu, Săvulescu și Strutinski Administratorul judiciar se chinuie să vândă pensiunea din satul Sinoie, județul Constanța! (DOCUMENT)

17 Oct 2023 9859

Tribunalul Constanța a confirmat planul de reorganizare a activităţii Ideea Contrast SRL

27 May 2023 1922

Se vând bunurile din pensiunea „Grindul Lupilor“, din Sinoe!

11 Apr 2023 2487

Se vinde pensiunea „Grindul Lupilor“, din Sinoe!

21 Feb 2023 15895

Insolvența Ideea Contrast SRL merge mai departe la tribunal! Asociați - Mazăre, Strutinsky, Constantinescu și Săvulescu

22 Jan 2023 1915

Victorie în instanță pentru omul de afaceri Sorin Strutinsky! Decizia care i-ar putea aduce aproape 300.000 de lei

05 Dec 2022 2891

Care este ordinea de zi Creditorii Ideea Contrast SRL, convocați în adunare! Asociați, Constantinescu, Mazăre, Strutinsky și Săvulescu (DOCUMENT)

20 May 2022 2213

Conpress Group SRL, cu asociaţi Mazăre, Strutinsky, Nicuşor Constantinescu, la judecată cu Ideea Contrast SRL, cu asociați, Mazăre, Nicuşor, Strutinsky

31 Mar 2022 2844

Ședință importantă pentru Ideea Contrast SRL! Asociați, Mazăre, Nicuşor Constantinescu, Sorin Strutinsky și Petre Săvulescu (DOCUMENT)

17 Mar 2022 2099

Finanțele publice vor să-i taie din porție lui Sorin Strutinsky, înscris la masa credată a SC Ideea Contrast SRL (DOCUMENT+FOTO)

07 Feb 2022 1881