Mazare, tras de maneca pentru tantari, caini si masini abandonate

p1-sesizari_-_radu_mazare.jpgDin dorinţa de a le fi ascultate problemele, constănţenii postează mesaje pe un site specializat pentru transmiterea lor către primari. Edilul Constanţei n-a răspuns însă la nicio sesizare. 

Obişnuiţi cu faptul că primarul Radu Mazăre este cel mai greu de găsit dintre constănţeni, locuitorii urbei îi lasă edilului mesaje în spaţiul virtual. 

Site-ul domnuleprimar.ro este plin de mesaje de la constănţeni care îi aduc la cunoştinţă edilului problemele cu care se confruntă. De prisos să mai spunem că primarul nu a răspuns la nicio sesizare de pe site-ul specializat în administraţie locală. 

Constănţeanul Alexandru Milică îi atrage atenţia primarului că zona Tăbăcărie a fost invadată de ţânţari. „Parcul Tăbăcărie şi spaţiul din fata centrului comercial City Mall au fost invadate de ţânţari. Localnicii şi turiştii care vin seara în faţa magazinului sunt atacaţi de roiuri de ţânţari. Vă rugăm să luaţi măsuri pentru a asigura sănătatea populaţiei“, îi transmite omul, lui Mazăre.

O altă sesizare îl atenţionează pe primar că pe străzile Constanţei sunt maşini abandonate, care nu au mai fost mişcate de proprietari de ani de zile. „Pe Aleea Prieteniei, între str. Eliberării şi Solidarităţii, sunt parcate maşini care nu au fost mutate de ani de zile, sunt murdare şi nu lasă loc de parcare locatarilor care chiar au nevoie de maşini. Aceste maşini abandonate sunt cel puţin cinci la număr: CT 13 DNV (Dacia), CT 093045 Renault Twingo, Moskvici vişiniu fără numere de înmatriculare, CT 04 MKB (Dacia), CT 05 PAT“, îi transmite Victor Hronaru primarului Mazăre.

Zgomot infernal pe IC Brătianu

Tot de pe Aleea Prieteniei, un alt constănţean îi transmite edilului că s-a săturat de haita de câini care „face legea“ pe lângă blocul în care locuieşte. „Blocul H1 de pe Aleea Prieteniei colţ cu strada Eliberării are o haită de cinci câini care „fac legea“ zi şi noapte, atât în faţa cât şi în spatele blocului. Rugăm interveniţi, luaţi-i undeva la ONG-urile iubitoare de câini pentru că iubitorii de câini din bloc nu şi-i iau în casă!!! Ne-am săturat de mizerie şi lătrat şi pureci!!!“, afirmă constănţeanul, care se semnează Ştefan Gheorghe.

O constănţeancă ce locuieşte pe bulevardul IC Brătianu spune că nu se poate odihni noaptea din cauza zgomotului cauzat de trafic. „Cât mai durează traficul infernal de pe strada IC Brătianu? Gândiţi-vă că nu ne putem odihni, din cauza trepidaţiilor sunt afectate casele, avem copii mici care nu pot să doarmă noaptea din cauza zgomotului. Vă rog, luaţi măsuri. Dacă nu puteţi rezolva aceasta problemă foarte gravă îndrumaţi-ne cui să ne adresăm“, spune constănţeanca Elena Ianca.  


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

albert

03 Aug, 2010 18:33

O ADRESA PLINA DA CAINII!!!! STR DOBRILA EUGENIU 18 LA BLOC X.FAM DE LA PARTER ARE HERGHELIE .CAIN I SI PISICI.NU-MI POT DUCE COPILUL LA SCOALA 38!!! ARE O CATEA ALBA CARE MUSCA COPII!!!!!VA ROG LUATI MASURI DACA MA AUDE CINEVA DE LA PRIMARIA CONSTANTA!!!!!!

@cutu cutu

03 Aug, 2010 10:41

i-ar omori, asa cum as face si eu. dar politia, acum subordonata primariei, iti da o amenda de nu te vezi(daca nu chiar puscarie) pt a otravesti un caine vagabond. ,,oameni fara mila'?!!! daca esti milos ia-i acasa. asa este legea in vest. vrei animal, tine-l acasa si raspunde pentru el. animalul la care tii tu, pe mine nu trebuie sa ma deranjeze in nici-un fel : zgomot, boli, pericol de a fi muscat, excremente etc. iubitorii sa-si ia acasa animalul. nu-si permit, asta-i viata, dar nu este nimeni obligat sa suporte animalele altora. P.S. mergeti in parcul Tabacarie, pe malul lacului intre City Park si zona creata pentru copii. este un dezastru. plin de mizerie si un miros de canal. este fantastic ce mizerie poate fi intr-un parc al unui oras turistic. unde sunt cei de la primarie?!!! unde le sunt frmele care se ocupa de curatenie?!!!

cutu cutu

03 Aug, 2010 08:03

Pentru dl. Stefan Gheorghe : Acest domn este un fericit daca singura lui problema nerezolvata o reprezinta 5 ciini ! Pacat nu este deranjat de alte probleme care intr-adevar ar solicita o opinie publica. Fata de ciini maidanezi toti sunt zmei, mai toata lumea CERE sa fie ucisi, aruncati pe cimpuri pustii etc, etc. Crestini ortodocsi ? Nu, oameni fara mila.De ce nu ii omoara chiar dl Stefan Gheorghe ?

Articole asemanatoare

Firme Constanța AGA la Șantierul Naval 2 Mai SA! Acționarii, chemați să stabilească repartizarea profitului din 2023 și fixarea dividendului

19 Apr 2024 386

Transilvania Investments Alliance SA contestă convocatorul AGA a Neptun Olimp SA. Dosarul, pe masa Tribunalului Constanța

19 Apr 2024 323

Ce au decis magistrații în cauza Matichescu &Micu vs. AGA Airtours SRL

12 Apr 2024 543

Firme Constanța Acționarii Neptun-Olimp, convocați în AGA. Vor supune la vot închirierea terenului Complexului Maramureș din Olimp

05 Apr 2024 401

Convocator privind Adunarea Generală Ordinară a Acționarilor SC CAMPIO ICM SA

03 Apr 2024 316

Firme Constanța Decizii ale Adunării Generale a Acţionarilor Mamaia SA!

28 Mar 2024 527

Știri Portul Constanța Verdict amânat pentru profitul din port! Fondul Proprietatea SA, în așteptare

28 Mar 2024 668

Firme din Constanța Revocări, numiri și prelungiri de mandate ale administratorilor societății Telegondola Mamaia SRL!

21 Mar 2024 646

Acționarii Comcereal SA Tulcea, convocați în adunare generală ordinară. Pe odinea zi, aprobarea indemnizaţiilor membrilor Consiliului de Administraţie

20 Mar 2024 566

Un teren de 10.000 mp și unul de 6.000 mp în atenția acționarilor Transfer de terenuri între CN APM Constanţa și Autoritatea Vamală Română

18 Mar 2024 818

Acţionarii Model Constanța SA decid vânzarea unui teren situat la intrarea în zona peninsulară a municipiului Constanţa

18 Mar 2024 630

Convocare AGA Litoral SA Se aprobă oferta de cumpărare a unui teren intravilan şi a unei construcții situate în Mamaia, zona Club Castel

16 Mar 2024 621

Alianța Dreapta Unită solicită Avocatului Poporului să sesizeze CCR în legătură cu OUG privind comasarea alegerilor europarlamentare și locale

11 Mar 2024 559

Prelungire de mandat pentru unul dintre administratorii din CA-ul Administrației Canalelor Navigabile Constanța

05 Mar 2024 517

Afaceristul George Secărea obține la Tribunalul Constanța convocarea AGA pentru compania Q Seg West SA! Va fi numit un nou administrator (MINUTA)

29 Feb 2024 838