Medicina din Constanța, în doliu A murit dr. Doina Paula Balaban



După moartea prof.univ.dr. Dumitru Octavian Unc, survenită astăzi, 24 octombrie 2020, o altă veste tristă a cutremurat lumea medicală din Constanța și nu numai.

Doctorul Doina Paula Balaban, cadru universitar al Universității Ovidius Constanța, a părăsit lumea celor vii.

Anunțul a fost făcut de Unversitatea Ovidius Constanța, care a transmis un mesaj de condoleanțe pentru familia și toți cunoscuții doctorei Balaban.

Redăm, în continuare, mesajul transmis de Universitatea Ovidius din Constanța:

Ne exprimăm regretul profund la vestea decesului prematur al colegei noastre, prof.univ.dr. Doina Paula Balaban, din cadrul Facultății de Medicină Dentară.

Doamna profesor Balaban a făcut parte din primul eșalon de cadre didactice cu care s-a început activitatea Facultății de Medicină, nou înființată în anul 1990. De asemenea, a pus bazele disciplinei Biochimie din cadrul Facultății de Medicină Dentară, pe care a predat-o cu dăruire și entuziasm. Din dubla sa postură, de dascăl și cercetător, a obținut brevete de cercetare și a publicat articole și cărți de specialitate, pe care studenții noștri le vor consulta în continuare în formarea lor profesională. Doamna prof.univ.dr. Doina Paula Balaban va rămâne în amintirea acestora și a noastră ca un profesionist desăvârșit, care, cu pasiune și devotament, a format zeci de generații de studenți și a contribuit la dezvoltarea Facultății de Medicină, iar mai apoi la cea de Medicină Dentară.      

Transmitem sincere condoleanțe familiei îndurerate și tuturor celor care au cunoscut-o.
Dumnezeu să o odihnească în pace!


Comunitatea academică a Universității „Ovidius” din Constanța

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Medicul „vedetelor“ Hussein Shamieh a ajuns la Tribunalul Constanța! Cere revocarea controlului judiciar (FOTO+VIDEO)

27 Mar 2024 575

Locuri de muncă Constanța Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sfântul Apostol Andrei” angajează. Detalii

25 Mar 2024 806

Imagini de la Constanța cu „medicul vedetelor“ Hussein Shamieh, specialist în chirurgie plastică, cere revocarea controlului judiciar (FOTO+VIDEO)

21 Mar 2024 964

„Medicul vedetelor“ Hussein Shamieh, specialist în chirurgie plastică, vrea să scape, la Constanța, de controlul judiciar!

19 Mar 2024 657

Spitalul Militar de Urgență Constanța scoate la concurs un post vacant. Iată ce trebuie să faci

15 Mar 2024 975

Nu se modifică indemnizațiile pentru medicii specialiști și primari care efectuează gărzi

14 Mar 2024 457

Medicul specialist în chirurgie plastică cercetat pentru vătămare corporală din culpă și evaziune fiscală, plasat sub control judiciar

14 Mar 2024 543

IGSUÎmpreună, cu sprijinul și implicarea cetățenilor, ne asigurăm că suntem pregătiți să facem față oricăror situații de urgență

13 Mar 2024 294

Medicul specialist în chirurgie plastică cercetat pentru vătămare corporală din culpă și evaziune fiscală, este așteptat la Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanța

13 Mar 2024 547

Medicul specialist în chirurgie plastică cercetat pentru vătămare corporală din culpă și evaziune fiscală, adus la Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanța (GALERIE FOTO+VIDEO)

12 Mar 2024 1308

Constanța Avocatul uneia dintre pacientele medicului suspectat de vătămare corporală - „Clienta mea s-a ales cu o infecție gravă după intervenția chirurgicală“ (VIDEO)

12 Mar 2024 1445

Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sfântul Apostol Andrei”, Constanța, scoate la concurs un post vacant. Iată ce trebuie să faci

11 Mar 2024 1020

Locuri de muncă Constanța Spitalul Clinc Căi Ferate angajează medic specialist în endocrinologie

04 Mar 2024 570

Spitalul Clinic Căi Ferate Constanța scoate la concurs un post de medic specialist. Detalii

04 Mar 2024 659

Spitalul Clinic CF Constanța scoate la concurs un post vacant. Iată despre ce e vorba

04 Mar 2024 799