Mesaj pentru turiști Mirela Matichescu, managerul OMD Mamaia Nord – „Avem o stațiune cu cele mai noi locuri de cazare și o plajă extrem de frumoasă“

  • Mirela Matichescu, managerul OMD Mamaia Nord, invită turiștii să se bucure de cea mai nouă stațiune de pe litoralul românesc.
  • Și Florin Chelaru, primarul orașului Năvodari, susține că vor avea loc investiții majore, pentru bucuria, confortul și siguranța turiștilor.
 
Organizația de Management al Destinației Mamaia Nord este pregătită pentru deschiderea sezonului estival 2024 în stațiunea Mamaia Nord.
 
Mirela Matichescu, managerul OMD Mamaia Nord, invită turiștii să se bucure de cea mai nouă stațiune de pe litoralul românesc.

„Stațiunea Mamaia Nord este cea mai nouă stațiune de pe litoralul românesc. O stațiune în care avem cele mai noi locuri de cazare, cele mai noi restaurante și o plajă extrem de frumoasă, neatinsă de acțiunea umană.

Distanța de la promenadă la firul apei nu depășește 80 de metri. Plaja are cel mai fin nisip, iar zona de îmbăiere este cea mai sigură de pe tot litoralul.

Dragi turiști, vă invităm să ne descoperți ca destinație, să ne descoperiți serviciile și oferta turistică. Veți descoperi cât de confortabil vă veți simți în sejurul pe care îl veți alege să-l petrecei în Mamaia Nord“, a declarat Mirela Matichescu, managerul OMD Mamaia Nord.

Și Florin Chelaru, primarul orașului Năvodari, susține că vor avea loc investiții majore, pentru bucuria, confortul și siguranța turiștilor.

„Orașul Năvodari își dorește să dezvolte stațiunea Mamaia Nord. Vom amenaja mai multe piațete și locuri de parcare în stațiunea Mamaia Nord.  De asemenea, întreaga esplanadă va fi reabilitată. Pe proiecte europene vor fi realizate insulele ecologice, astfel încât să avem o curățenie exemplară în zona stațiunii.

În perioada sezonului estival, Primăria Năvodari va încerca să creeze un climat de siguranță pentru toți turiștii pe care îi vom avea“, a declarat primarul Florin Chelaru.

 
Problemele legate de apă și canalizare au fost rezolvate, mai spune Florin Chelaru.

„Mamaia Nord este o stațiune nouă, cu foarte multe apartamente de vacanță, ceea ce înseamnă că vom avea mulți turiști. Problemele legate de apă și canalizare au fost rezolvate. Este necesar ca, împreună cu toate instituțiile, să oferim toate condițiile pentru turiștii care vin la Năvodari“, a mai spus edilul-șef Florin Chelaru.

 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și:

 

LIVE TEXT+VIDEO: OMD Mamaia Constanța, Ministerul Economiei și Turismului și alte instituții din domeniu anunță debutul Sezonului Litoral - Delta Dunării 2024 (Galerie FOTO)
 
LIVE TEXT – Constanța: Se lansează OMD Mamaia Nord Năvodari! Cum se pregătesc pentru sezonul estival 2024? (GALERIE FOTO)

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

OMD Mamaia Nord și Traian Bădulescu, reprezentant ANAT, despre cea mai nouă stațiune de pe litoral - „A ajuns un mic Miami al Europei Centrale și de Est“

10 Jun 2024 629

Destinația perfectă pentru sezonul estival OMD Mamaia Nord invită turiștii români în cea mai nouă stațune de pe litoral

30 May 2024 629

OMD Mamaia Nord a transmis un mesaj tuturor celor care îl serbează onomastica astăzi

21 May 2024 457

Mesaj de Ziua Tineretului OMD Mamaia Nord - „Tineretul nu este doar viitorul nostru, ci este prezentul vibrant care ne inspiră în fiecare zi!“

02 May 2024 195

OMD Mamaia Nord și Primăria Năvodari, pregătite de sezonul estival 2024 Primarul Florin Chelaru - „Vom crea un climat de siguranță pentru toți turiștii“

24 Apr 2024 288

OMD Mamaia Nord îi încurajează pe toți turiștii să fie responsabili „Să ia în considerare consumul de apă și energie din hoteluri“

22 Apr 2024 171

LIVE TEXT+VIDEO OMD Mamaia Constanța, Ministerul Economiei și Turismului și alte instituții din domeniu anunță debutul Sezonului Litoral - Delta Dunării 2024 (Galerie FOTO)

19 Apr 2024 935

LIVE TEXT - Constanța Se lansează OMD Mamaia Nord Năvodari! Cum se pregătesc pentru sezonul estival 2024? (GALERIE FOTO)

17 Apr 2024 1109

Ce au decis magistrații în cauza Matichescu &Micu vs. AGA Airtours SRL

12 Apr 2024 703

Fostul administrator public al judeţului Constanţa, Mirela Matichescu, noul manager al OMD Mamaia Nord

21 Dec 2023 1809

OMD Mamaia Nord, modificări ale actului constitutiv. Dosarul a fost depus la Judecătoria Constanța

04 Oct 2023 1037

Ministrul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului, prezent pe litoral. OMD Mamaia Nord este funcțională (DOCUMENT)

14 Aug 2023 1184