Mesajele de Paşti ale politicienilor - îndemnuri la iertare şi speranţă, pe Facebook

Politicienii constănţeni nu au pierdut ocazia nici anul acesta şi au transmis pe Facebook, mesaje de Paşti, în care le urează oamenilor ca Învierea Domnului să le dăruiască sănătate, lumină şi pace în suflet.

În timp ce primarul Constanţei, Decebal Făgădău a transmis simplu “Paşte Fericit”, preşedintele CJC, Horia Ţuţuianu a compus o urare ceva mai elaborată: “Urez locuitorilor judeţului Constanţa, primăvară frumoasă şi un Paşte liniştit. Îmi doresc să petrecem aceste momente alături de cei dragi şi să ne bucurăm împreună cu familia de această sărbătoare sfântă”.

Şi deputatul USR, Ion Stelian – Cristian a transmis urări prin intermediul reţelelor de socializare : “ Cu toții avem nevoie de simboluri, iar creștinismul ne oferă unul dintre cele mai optimiste și puternice simboluri: cel al învierii, al unei noi șanse, al unei recompense divine. Este liniștitor sa crezi cu tarie că după un drum greu prin întuneric, presărat cu obstacole, necazuri, nedreptăți, vei ajunge, în final, la lumină!Hristos a înviat! Să fiți iubiți!”.
Senatorul PSD, Ştefan Mihu le-a urat prietenilor săi : “Sărbători cu lumină în suflet şi bucurie !!! Sănătate maximă tuturor ! Hristos a Înviat”!
Şi deputatul PSD, Cristina Dumitrache, le-a urat alegătorilor săi, “Sărbători cu bine şi un Paşte Fericit”!

Şi politicienii care dau ora exact a folosit aceeaşi reteţă – reţeaua de socializare! 

Fostul premier Dacian Cioloş a postat, la rândul său, un mesaj: ”Lumina Învierii să ne aducă pacea în inimi, bunătatea şi inspiraţia de a construi doar din preaplinul armoniei sufletului. Paşte Fericit alături de cei dragi, oriunde v-aţi afla!”.
"S‎fânta sărbătoare a Învierii să vă fie cu bucurie alături de cei dragi!”, este mesajul postat pe Traian Băsescu pe pagina sa de Facebook.
”Vă doresc un Paşte liniştit!”, este mesajul transmis de liderul PSD Liviu Dragnea.
Liderul PNL Raluca Turcan le doreşte românilor ca sărbătoarea să îi găsească în mijlocul familiei: ”Vă doresc ca această sărbătoare minunată să vă găsească în mijlocul familiei, alături de cei dragi şi să vă aducă numai iubire, bucurie şi pace sufletească. Hristos a înviat!”.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

ISU Harghita4 mesaje de avertizare prin intermediul sistemului RO-ALERT în localitățile Sândominic și Cristuru Secuiesc

27 Mar 2024 247

„Drum lin către stele, în eternitate, George Nicolescu!“ Mesaje de condoleanțe transmise după decesul artistului care a lansat celebrul cântec „Eternitate“

26 Mar 2024 635

Primarul Vergil Chițac „Fiecare mesaj de susținere mă determină să continui să lupt pentru schimbarea la față a Constanței“

24 Mar 2024 701

Atenție! ANAF avertizează asupra unor mesaje false trimise în numele instituției

20 Mar 2024 538

Prefectul județului Constanța, mesaj de condoleanțe după decesul președintelui CJ Vrancea - „Cătălin Toma s-a dus. Drum lin, camarade“

17 Feb 2024 783

Atacuri cu drone la granița României cu Ucraina! Exploziile s-au auzit la Tulcea. Localnicii avertizați prin Ro Alert

10 Feb 2024 812

„Tineri în floarea vieți! Păcat“ Mesaje de condoleanțe pentru tinerii decedați în accidentul de pe DN2A din județul Constanța (GALERIE FOTO+VIDEO)

07 Feb 2024 3958

CNAIR Rovinieta și peajul pot fi achiziționate prin serviciul SMS al operatorului RCS & RDS

06 Feb 2024 699

CNAIR Se suspendă emiterea rovinietelor și a peajelor prin serviciul SMS al operatorului RCS & RDS

05 Feb 2024 1247

Lumea muzicii populare în doliu Interpreta Victoriţa Cică a murit la 50 de ani

04 Feb 2024 3693

„Dumnezeu să te odihnească în pace, suflet nevinovat“ Mesaje de condoleanțe pentru tânărul de 23 de ani decedat în accidentul de pe bulevardul Aurel Vlaicu din Constanța (GALERIE FOTO+VIDEO)

04 Feb 2024 4904

Știri Constanța Chițac, uimit de numărul de constănțeni implicați în sesiunile active de întrebări și răspunsuri

03 Feb 2024 745

Mesaje de durere și regret pentru victima tragediei din Slobozia. „Ai plecat prea devreme“

25 Jan 2024 1098

Cunoscut om de afaceri din Constanța în doliu, după decesul mamei sale

20 Jan 2024 2541

O cunoscută companie multinațională se disociază de războiul din Ucraina

14 Jan 2024 1042