Mesajul unei învățătoare pe care toți părinții ar trebui să-l citească. "Nu cred că medicii și IT-știi sunt singurii oameni fericiți din lume"

Elev în primii ani de școală Foto PixabayO scrisoare semnată de o învățătoare, care le este adresată părinților înaintea Evaluării Naționale pentru clasele a II-a și a IV-a, este distribuită pe Facebook.Textul este un îndemn pentru părinți să-și susțină copiii indiferent de rezultatele pe care aceștia le obțin.„Examenul de Evaluare Națională și perioada evaluărilor vor începe în curând. Știu că toți aveți emoții în legătură cu copiii voștri, întrucât cu toții vă doriți ca aceștia să se descurce cât mai bine.

Dar vă rog să vă amintiți că printre elevii care vor da evaluarea există un artist care nu are nevoie să înțeleagă matematica.

Există un antreprenor căruia nu îi pasă de istorie sau limba engleză. Există un muzician ale cărui note la științe nu vor conta în viitor.Există un sportiv ale cărui abilități fizice sunt mult mai importante decât geografia.


În cazul în care copilul vostru va obține rezultate excelente, e grozav. Dar în cazul în care fiica sau fiul dumneavoastră nu va obține numai rezultate de top vă rog să nu le distrugeți încrederea în sine sau demnitatea.Spuneți-le că este în regulă. Este doar o evaluare. Sunt făcuți pentru lucruri mult mai mari în viață.

Spuneți-le că indiferent cât de mari sau de mici vor fi rezultatele îi iubiți și că nu îi veți judeca pentru ele.Vă rog, faceți asta, și când o veți face, priviți-vă copiii cucerind lumea. O evaluare sau un rezultat mic nu le va curma visele și nici talentele.
Și, vă rog, nu cred că medicii și IT-știi sunt singurii oameni fericiți din lume.

Cu calde salutări", scrie în scrisoarea distribuită pe Facebook.

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Asociația „Suflete Deschise” și compania Arimex Comexim 2000 SRL „Vă invităm deci, să urmăm exemplul lui Hristos, să facem fapte bune, să fim uniți, buni și milostivi”

31 Jul 2022 1075

Joe Biden, testat negativ la COVID-19

27 Jul 2022 479

Simptomele de COVID-19 ale lui Joe Biden s-au ameliorat

22 Jul 2022 659

Scrisoare transmisă de Klaus Iohannis președintelui Republicii Franceze, Emmanuel Macron, cu ocazia Zilei Naționale a Franței

14 Jul 2022 348

Foști ambasadori SUA Parteneriatul Strategic cu România s-a dovenit a fi una dintre cele mai bune investiții ale SUA în Europa

11 Jul 2022 494

Klaus Iohannis - „Eforturile Administrației americane au fost cruciale în asigurarea unui răspuns puternic la provocările Rusiei“

04 Jul 2022 370

Mohammad Murad, scrisoare deschisă către premier. „O parte din hoteluri și restaurante vor fi nevoite să închidă”

21 Jun 2022 637

Cartea zilei O stea îndepărtată - Roberto Bolaño

16 Jun 2022 499

Biserica de pe trotuar ÎPS Teodosie va sluji mâine la Biserica Izvorul Tămăduirii. Ce a spus ierarhul despre demolare

09 Jun 2022 889

Constanța. ÎPS Teodosie, scrisoare deschisă către primarul Vergil Chițac, în legătură cu demolarea Bisericii „Izvorul Tămădurii” „Nu s-a găsit un petic de pământ în orașul nostru pentru a muta Sfântul Altar!”

08 Jun 2022 1007

Sondaj de opinie Considerați oportună demolarea Bisericii „Izvorul Tămăduirii“ din Constanța, din zona Macul Roșu - „biserica de pe trotuar“?

06 Jun 2022 9876

Editorial Scrisoare deschisă către cititor

04 Jun 2022 797

Președintele României, mesaj pentru Regina Angliei „Sărbătorirea de către Majestatea Voastră a Jubileului de Platină reprezintă un moment istoric“

02 Jun 2022 587

Exodul continuă. Constanța, orașul cu cei mai nefericiți tineri. „Domnule primar, ce faceți pentru noi?”

02 Jun 2022 1359

Organizația de Tineret Forța Dreptei, filiala Constanța, scrisoare deschisă către primarul Chițac „Municipiul Constanța suferă, domnule primar...”

31 May 2022 877