Mesta Marmură și Travertin SRL, piatră de calitate, la preț de producător

 

Mesta Marmură și Travertin SRL a fost înființată în 2009, iar până în prezent a dat dovadă că poate ajunge cea mai bună din domeniul său. Este parte din familia Mesta Travertine & Marble, producător de materiale din piatră naturală, care deține în Turcia peste 25 de cariere de marmură, travertin și onyx. Cu echipamente de ultimă generație, cu un profesionalism imbatabil, cât și o seriorizitate ce se bazează pe experiența anilor, fiecare produs îndeplinește toate criterile pe care clientul le dorește.
 

Mediul, prioritate pentru Mesta

 
Profesionalismul firmei se vede și în cifre: în anul fiscal 2021, firma a raportat o cifră de afaceri de aproximativ 10 milioane de euro, cu zeci de salariați la activ. În fiecare an, societatea investește în măsuri menite să crească gradul de protecție a mediului și, de asemenea, care să confere un aspect peisagistic cât mai atrăgător obiectivului. De asta a ajuns să aibă statutul de Green Factory.
 
Protecția mediului este un principiu important pentru Mesta Marmură și Travertin SRL. Fenomenul producerii prafului în zona punctului de lucru din municipiu este inexistent, iar, mai mult, panourile fotovoltaice montate pot susține întreaga activitate a biroului. Filtrarea apei este, din nou, un aspect ce ține de protejarea mediului înconjurător, un aspect prioritar în agenda societății. Tehnologic vorbind, este cea mai bună fabrică din sud-estul Europei.
 

Expansiunea către Occident

 
Ca și producător de obiecte și produse din piatră naturală, Mesta și-a câștigat renumele în industria pe care o reprezintă prin calitatea serviciilor, promptitudine, și varietatea gamei de produse pe care o deține. Mesta Marmură și Travertin produce, la o calitate ireproșabilă, travertin, granit, marmură, cuarț, onyx, pietre naturale semiprețioase și nu numai! Proba timpului a demonstrat o durabilitate de lungă durată.
 
Totodată, se leagă estul de vestul Europei! Mesta Marmură și Travertin SRL a deschis un showroom la Nurnberg, iar totodată există și posibilitatea de achiziție din orașele Siegen și Londra, unde sunt vândute, prin contracte de colaborare, exclusive produsele Mesta.
 
În țară, Mesta poate fi găsită atât pe portalul propriu, cât și în Dedeman, Leroy Merlin, Bricodepot, Brick, Hornbach, dar și pe Emag. Iar unele din exemplele cele mai bune din portofoliul Mesta sunt Aeroportul Băneasa, Aeroportul Brașov, Casa Armatei, Fratelli Constanța, Ana Tower, Novum by The Sea și nu numai.

 

Investiții

 
Mesta Marmură și Travertin SRL a reușit, în anul 2018, să demareze o serie de investiții cu o valoare totală de 5,2 milioane de lei (peste 1 milion de euro), iar rezultatele proiectului nu au întârziat să apară. Dorința conducerii a fost să crească productivitatea firmei și să modernizeze echipamentele. 

 
Îmbunătățirea calității și modernizarea echipamentelor s-a tradus prin achiziționarea a 13 utilaje și echipamente tehnologice de ultimă generație folosite la producția de produse din ceramică si piatra naturala (5 mașini de tăiat cu comanda numerică, 1 mașină de tăiat cu jet de apa în trei axe, cu control numeric, 1 CNC cu ajutorul cărora se pot realiza sculpturi, statui și gravuri,2 utilaje de prelucrare a muchiilor pieselor, 1 sistem de filtrare a apei, 1 concasor, 1 Sistem fotovoltaic, 1 incarcator frontal), 1 multifunctionala, 1 certificat ISO 9001, evaluarea și certificarea serviciului de producție, participare la un târg internațional și realizarea unei platforme de comerț electronic.
 

Mesta Marmura și Travertin dispune de un depozit ce se întinde pe o suprafață de 3000 mp și o curte de 10.000 mp în Constanța și de un depozit și o curte de 5000 mp în București. Mesta Marmura și Travertin pune la dispoziția clienților transport local și în afara localității pentru marfa achiziționată.
 

Cum puteți ajunge la Mesta?

 
„În cadrul companiei noastre beneficiați de proiectare și design pentru locuința dumneavoastră, spațiul de lucru, hotel sau orice alt proiect ce implică produse din piatră naturală. Designerii noștri vă pot ajuta cu ușurință doar prin trimiterea unui e-mail folosind formularul de pe pagina de contact. Informațiile vor ajunge direct la noi, iar în scurt timp veți putea beneficia de o proiecție ce mai mult care vă va satisface dorințele dumneavoastră”, transmit reprezentanții Mesta.
 
Pe piața din România Mesta are showroom-uri la Constanța, pe șoseaua Industrială nr. 3, zona CET, cât și în Otopeni, pe Calea Bucureștilor nr. 79A. Echipa de vânzări le oferă toate detaliile necesare, iar clienții primesc recomandări, în funcție de amenajarea pe care doresc să o facă.
 
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.