Actualitate

Metro Cash & Carry International Holding a decis să închidă două puncte de lucru. Unul este în judeţul Constanţa

Metro Cash & Carry International Holding B.V., cu sediul în Olanda, reprezentată de Marina Belz, şi Metro AG, cu sediul social în Germania,  reprezentată legal de Marina Belz, în calitate de asociaţi ai Metro Cash & Carry România SRL, deţinând împreună 100% din capitalul social al societăţii, au luat în Adunarea Generală Extraordinară din 5.07.2018 mai multe decizii.
 
Astfel, a fost aprobată, cu unanimitate de voturi revocarea din calitatea de administrator al societăţii a lui Laurenţiu-Adrian Ariciu, începând cu 9 iulie 2018. De la acea dată, Consiliul de Administraţie va fi format din următoarele persoane: Roland Ruffing, Camelia Oprea, Matthias Dutschmann, Valentin Pauna şi Violeta Luca.
 
O altă decizie se referă la închiderea mai multor puncte de lucru situate în: Oradea, comuna Borg, Parc Industrial nr. 6A şi 6B, hala 1 şi 4, judeţul Bihor; Eforie Nord, strada Decebal nr. 7, judeţul Constanţa.
 
Deciziile Adunării Generale Extraordinare a Asociaţilor Metro Cash & Carry România din 5.07.2018 au fost publicate în Monitorul Oficial al României.
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.