Mihai Lupu, Președintele CJC, vizită de lucru la Spitalul Județean Constanța. Una dintre problemele evidențiate de medici, timpul de așteptare al pacienților care se prezintă în UPU (VIDEO)Președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu, a efectuat o vizită de lucru la Spitalul Județean de Urgență „Sfântul Apostol Andrei”, alături de de managerul instituției, Ionuț Ionescu, președintele Consiliului de Administrație al unității medicale, Sorin-Viorel Ciutureanu și rectorul Universității “Ovidius” din Constanța, Dan Marcel Iliescu.


În primul rând, trebuie să identificăm deficiențele cu care colectivul medical se confruntă și ulterior să găsim soluții împreună, pentru a le putea susține activitatea, fie pe plan organizatoric, fie din punct de vedere al dotărilor necesare.

Una dintre problemele evidențiate de medicii cu care am stat de vorbă este cea a timpului de așteptare al pacienților care se prezintă în #UPU.

Pe baza propunerilor care au venit de la medici, managerul SCJU va avea sarcina să rezolve această problemă cât mai curând posibil., a scris Mihai Lupu pe pagina de socializare. 
 


Iată postarea de pe fagina de Facebook a președintelui CJC, Mihai Lupu 

 Un proiect de succes are nevoie de o echipă întreagă care să îl planifice și să îl implementeze și în primul rând de specialiști în domeniu. Astăzi, mi-am propus să vorbesc mai puțin și să ascult mai mult.

În cadrul unei vizite de lucru la Spitalul Clinic Județean de Urgență “Sfântul Apostol Andrei” Constanța, alături de managerul instituției, Ionuț Ionescu, președintele CA al #SCJU, Sorin-Viorel Ciutureanu și rectorul Universității “Ovidius” din Constanța, Dan Marcel Iliescu, am discutat, punctual, cu șefii secțiilor SCJU despre investițiile pe care Consiliul Județean le face în infrastructura de sănătate din #Constanța și nevoile curente ale medicilor.

Pentru a răspunde cu adevărat nevoilor medicilor și pacienților, de la prevenție, până la tratament și recuperare, este nevoie de un dialog permanent și transparent cu aceștia.


În primul rând, trebuie să identificăm deficiențele cu care colectivul medical se confruntă și ulterior să găsim soluții împreună, pentru a le putea susține activitatea, fie pe plan organizatoric, fie din punct de vedere al dotărilor necesare.

Una dintre problemele evidențiate de medicii cu care am stat de vorbă astăzi este cea a timpului de așteptare al pacienților care se prezintă în #UPU. Pe baza propunerilor care au venit de la medici, managerul SCJU va avea sarcina să rezolve această problemă cât mai curând posibil.

La fel este important ca SCJU să își gestioneze cât mai bine resursele pentru a oferi servicii de cea mai înaltă calitate tuturor pacienților care au nevoie de ajutor medical.


 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Mihai Lupu a prelungit mandatul directorului general interimar de la Complexul Muzeal de Științe ale Naturii Constanța

23 Mar 2023 720

Premieră la Constanța Spectacol caritabil cu ocazia centenarului încoronării Reginei Maria

22 Mar 2023 740

Sistem de management anti-mită la CJC. Cine-l coordonează și care sunt direcțiile de acțiune?

20 Mar 2023 794

Cine este noul consilier de integritate al Consiliului Județean Constanța?

20 Mar 2023 1048

Mihai Lupu anunța în ianuarie demersurile pentru renovarea Teatrului de Vară Mamaia Cum arată în martie Teatrul de Vară Mamaia (FOTO+VIDEO)

16 Mar 2023 1035

Propunere de modificare a legislației de mediu, pentru reabilitarea Cetății Histria (FOTO)

14 Mar 2023 665

Investiții de 28 de milioane de lei la Spitalul Clinic Județean Constanța! Anunțul făcut de Mihai Lupu

14 Mar 2023 1503

Gala Femeilor Liberale, un eveniment dedicat femeilor din Constanța (GALERIE FOTO+VIDEO)

11 Mar 2023 1113

Mihai Lupu, de Ziua Femeii- „Femeile contribuie la clădirea unei societăți sănătoase, bazate pe valori solide“

08 Mar 2023 574

Președintele CJ, MIhai Lupu a renunțat la serviciile unui consilier personal (DOCUMENT)

08 Mar 2023 1153

Casa cu Lei, scoasă la vânzare! Consiliul Județean Constanța și Primăria Constanța, interesate de cumpărarea ei

07 Mar 2023 3584

Claudiu Iorga Palaz, PMP Constanța „Președintele CJ Constanța își alocă, pe lângă cheltuirea banului public după bunul plac, și dreptul de a minți“

01 Mar 2023 1113

Comunicat de presă PMP Constanța „Lupu’ mincinos de la Consiliul Județean“

01 Mar 2023 467

Consiliul artistic al Teatrului nu este de acord! Actorii Maria Lupu și Mihai Sorin Vasilescu propuși pentru titlul de cetățean de onoare al județului Constanța (DOCUMENTE)

27 Feb 2023 3567

PNL Constanța Două spitale noi vor fi construite în Constanța în următorii 3 ani. Proiectele inițiate de administrațiile liberale au fost aprobate în Guvern

23 Feb 2023 915