Decizia va fi luată pe 14 aprilie Mihai Mazăre, încă patru ani administrator al SC Sigma Trading SA

Administratorul societăţii Sigma Trading SA convoacă Adunarea Generală Ordinară a Acţionarilor în data de 7 aprilie, ora 13.00, la sediul societăţii din municipiul Constanţa, bulevardul Aurel Vlaicu.
 
În situaţia în care nu sunt întrunite condiţiile de validare prin neîndeplinirea cvorumului de prezenţă, Adunarea Generală Ordinară a Acţionarilor va avea loc pe data de 14 aprilie, ora 13.00, la aceeaşi adresă şi cu aceeaşi ordine de zi. Acţionarii societăţii vor analiza următoarele puncte: aprobarea bilanţului contabil şi a contului de profit şi pierderi pe anul 2014, analiza situaţiei economico-financiare pe anul 2014, discutarea raportului administratorului şi al comisiei de cenzori, aprobarea bugetului de venituri şi cheltuieli pe anul 2015, revocarea şi/sau înlocuirea cenzorilor, precum şi prelungirea mandatului administratorului.

 Despre Sigma Trading SA

 Potrivit Registrului Comerţului, Sigma Trading SA a fost înfiinţată în anul 1997 şi are sediul social în municipiul Constanţa, strada Ion Roată. Societatea are un capital social subscris de 90.000 de lei, integral vărsat, compus din 900 de acţiuni nominative, valoarea uneia fiind de 100 de lei. Asociatul persoană juridică este Five Holding SA, care deţine 300 de acţiuni (33,33% din capitalul social). Asociaţi persoane fizice sunt: Mihai Mazăre, cu 30 de acţiuni (3,33% din capitalul social), Nicolae Moga, cu 18 acţiuni (2%), precum şi Nicuşor Daniel Constantinescu, Radu Ştefan Mazăre, Mihail Gheorghe Cârciog (decedat), Sorin Gabriel Strutinsky, care deţin câte 138 de acţiuni fiecare (câte 15,33% din capitalul social).  Administratorul societăţii care se ocupă de „închirierea şi subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau închiriate“ este Mihai Mazăre, al cărui mandat expiră pe data de 24.03.2015. Potrivit date-financiare.ro, în anul 2013, societatea cu un singur angajat a declarat o cifră de afaceri de 554.324 de lei  şi un profit net de 48.268 de lei.
 
Mai multe detalii despre Sigma Trading SA
 Five Holding și Sigma Trading, două societăți care duc direct la persoanele fizice Mazăre-Constantinescu-Strutinsky
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.