Ministerul Afacerilor Interne Un copil disperat, o echipă dedicată. Povestea unei salvări miraculoase


foto: MAI Într-o după-amiază obișnuită, o plecare voluntară de la domiciliu a unui copil cu deficiențe s-ar fi transformat într-o experiență de viață cu adevărat dramatică.

Datorită mobilizării exemplare a jandarmilor, pompierilor, voluntarilor o tragedie a fost evitată.

Iată postarea de pe pagina de socializare a Ministerului Afacerilor Interne: 

„M-a pupat! În momentul în care l-am luat în brațe s-a lipit de mine și s-a agățat cu mânuțele strâns în jurul gâtului. În acea clipă, tot ce am simțit a fost disperarea acestui copil de a fi pierdut pentru totdeauna ! Asta mi-au transmit mânuțele care m-au îmbrățișat cu atâta putere.”

Asta ne-a declarat colegul nostru și asta își va aminti toată viața cel care împreună cu jandarmi, pompieri și voluntari au făcut tot ce era posibil, în această după-amiază, ca o simplă plecare voluntară de la domiciliu să nu se transforme într-o adevărată tragedie.

Băiețelul din brațele colegului nostru își va sărbători, peste câteva zile, cei 8 anișori, în siguranță, lângă familie, datorită unei mobilizări exemplare și datorită unor oameni care fac cinste acestei meserii.

Băiețelul ale cărui mânuțe și-au lăsat amprenta pe uniforma colegului nostru este un copil cu deficiențe, locuiește împreună cu cei trei frați într-o zonă rurală, într-o familie modestă, iar astăzi, în jurul prânzului, s-a îndepărtat de casă și nu a mai reușit să își găsească drumul înapoi.

Acela a fost momentul când părinții, disperați, au anunțat polițiștii.

Iar mobilizarea a fost exemplară !În mai puțin de 4 ore, înainte de lăsarea întunericului, băiețelul a fost găsit pe marginea unui pârâu, într-o zona cu vegetație deasă, dezorientat, confuz și disperat.

“Sunt recunoscător că am putut să ajut, pentru că am fost la locul potrivit, în momentul potrivit, acolo unde a fost nevoie de ajutorul meu. În același timp, mă simt norocos că am primit cea mai emoționantă recompensă, o îmbrățișare care a lăsat urme pe uniforma și în sufletul meu ! “

Acestea au fost cuvintele colegul nostru, Ionuț, subofițer în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Gorj, încadrat din 2016, cel care poartă cu mândrie pe uniforma lui conturul lăsat de omulețul salvat.

FELICITĂRI, TUTUROR!

 Mulțumim!- se arată în conținutul postării. 


Citește și:

Știri ConstanțaImagini de la fața locului. Gest inuman! Nou-născut abandonat între pietre, spre apă, la Eforie Nord (FOTO+VIDEO)

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Accident rutier în județul Bistrița-Năsăud! O femeie a accidentat un copil pe trecerea de pietoni

22 Sep 2023 468

Constănțeanul supărat Strigăt de disperare al unei mămici - „Câinii comunitari au pus stăpânire pe cartierul Compozitorilor"!

22 Sep 2023 1068

ISU Bihor Incendiu la o gospodărie din Oșorhei, generat de jocul unui copil cu focul

20 Sep 2023 236

Incendiu izbucnit după ce un copil s-a jucat cu focul!

20 Sep 2023 430

Sondaj de opinie Sunteți de acord cu introducerea uniformei obligatorii în școli? „Uniforma înseamnă disciplină și egalitate între copii“

17 Sep 2023 1064

Știri Constanța IPJ Constanța anchetează descoperirea bebelușului mort găsit la Eforie

17 Sep 2023 639

Știri Constanța Mărturiile celui care care a sunat la 112, după ce a găsit nou-născutul abandonat la Eforie- "E groaznic! Sunt familii care ar fi vrut să aibă un copil" (VIDEO)

17 Sep 2023 3699

Știri Constanța Mărturia cutremurătoare a bărbatului care a găsit cadavrul nou-născutului abandonat la Eforie- "Dacă faceți copii, să îi creșteți" (VIDEO)

17 Sep 2023 19602

Știri Constanța Imagini de la fața locului. Gest inuman! Nou-născut abandonat între pietre, spre apă, la Eforie Nord (FOTO+VIDEO)

17 Sep 2023 2410

Informații de ultim moment de la IPJ Constanța despre nou-născutul mort la Eforie Nord! (VIDEO)

17 Sep 2023 3919

Descoperire macabră la Eforie Nord Un nou-născut găsit mort în zona Steaua de Mare (FOTO+VIDEO)

17 Sep 2023 2869

UPDATE Accident rutier între localitățile Istria și Săcele din județul Constanța. Trei persoane, printre care și un copil, rănite (GALERIE FOTO+VIDEO)

15 Sep 2023 3087

UPDATE. Mamaia Taiwan conduce România cu 2-0, în întâlnirea din grupa I Mondială a Cupei Davis (GALERIE FOTO + VIDEO)

15 Sep 2023 820

UPDATE. Mamaia. Cupa Davis, grupa I Mondială Tragerea la sorți a partidelor din întâlnirea România - Taiwan (FOTO +VIDEO)

14 Sep 2023 731

„Fură copilul! Răpește copilul!“ Jandarm român, erou în parc

14 Sep 2023 519