Ministerul Transporturilor Proiect ce vizează porturile Medgidia, Luminița și Ovidiu


Proiectul de Hotărâre de Guvern pentru aprobarea indicatorilor tehnico-economici ai obiectivului de investiții ”Modernizare și extindere capacitate de operare în porturile Medgidia, Luminița și Ovidiu”.
 
Proiectul are ca și grup ţintă toate persoanele fizice sau juridice interesate ce pot transmite propuneri/opinii/sugestii cu privire la proiectul de act normativ.
 
Se vor asigura condițiile pentru operarea în siguranță a navelor și a mărfurilor, condiții pentru sănătate și securitate în muncă a lucrătorilor de pe platforma portuară și se vor asigura premisele pentru creșterea traficului pe căile navigabile interioare și dezvoltarea economică a zonei.    

Prin aprobarea indicatorilor tehnico – economici pentru obiectivul de investiții “Modernizare și extindere capacitate de operare în porturile Medgidia, Luminița și Ovidiu”, se vor putea accesa fonduri europene nerambursabile, disponibile prin POIM 2014 – 2020.

Persoanele sau organizaţiile interesate care transmit în scris propuneri, sugestii sau opinii cu privire la proiectul de act normativ vor specifica articolul sau articolele din proiectul de act normativ la care se referă, menţionând data trimiterii şi datele de contact ale expeditorului
 
Propunerile/ opiniile/ sugestiile celor interesaţi pot fi transmise prin cel puţin una din următoarele modalităţi:
Prin poştă la adresa Ministerul Transporturilor – Direcţia  Comunicare, Relaţia cu  Sindicatele, Patronatele si Organizaţiile  Neguvernamentale – Bdul Dinicu Golescu, nr. 38, sector 1, Bucureşti;
Prin depunere la Registratura Ministerului Transporturilor - Bdul Dinicu Golescu, nr. 38, sector 1, Bucureşti, Poarta G;
Prin fax la numărul de telefon 021-319.61.29;
Prin poşta electronică la adresa consultare.publica@mt.ro;

Prin formularul E-consultare.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

UPDATE Conferință de presă la CN ACN. Printre subiectele de discuție, finanțarea proiectelor de îmbunătățire și modernizare a infrastructurii (FOTO+VIDEO)

26 Apr 2023 1347

A fost aprobat bugetul de venituri şi cheltuieli pe anul 2022 al CNAPM Constanța. Ce s-a mai decis în ședința de Guvern

23 Mar 2022 1439

Au puterea şi banii, dar le lipseşte voinţa Proiectul miniporturilor turistice pe Dunăre, din judeţul Constanţa, a picat. CJC bagă subiectul sub preş! (documente)

12 Dec 2018 2623

Constanța, port cultural la Pontul Euxin

10 Nov 2014 2578

Ponta susţine trecerea porturilor dunărene în administrare locală

10 May 2014 2072