Ministrul Cătălin Predoiu îi felicită pe polițiștii care au depistat peste 5 milioane de comprimate cu droguri în Portul Constanța

  • Ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, i-a felicitat, luni, pe poliţiştii care au capturat, în Portul Constanţa, peste cinci milioane de comprimate conţinând substanţe interzise.
     
Ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, i-a felicitat, luni, pe poliţiştii care au capturat, în Portul Constanţa, peste cinci milioane de comprimate conţinând substanţe interzise, potrivit Agerpres.

Predoiu participă la Conferinţa "Countering the flow of criminal cash", desfăşurată la Londra, care vizează lupta cu crima organizată, spălarea banilor şi traficul de droguri.

Felicit poliţiştii care, zilele trecute, la Constanţa, au operat o importantă captură de droguri - peste cinci milioane de comprimate, conţinând substanţe interzise. Sunt operaţiuni în curs care vor continua pe aceeaşi linie. Altele noi vor fi iniţiate de Poliţia Română. Este o luptă care va dura ani de zile cu drogurile şi cu interlopii şi sunt convins că Poliţia Română o va duce până la capăt”, a transmis ministrul de Interne.


Potrivit acestuia, ţara noastră se va angaja în platformele de cooperare împotriva criminalităţii organizate pentru a face mai eficient efortul poliţiştilor români.

„De asemenea, vreau să asigur că ne concentrăm atenţia pe toate dosarele ministerului, inclusiv în ceea ce priveşte extinderea spaţiului Schengen. Am avut, recent, o discuţie foarte bună cu domnul ministru Karner. Ne concentrăm pe organizarea aplicării prezentei decizii a Consiliului JAI, precum şi pe paşii care vor urma”, a mai transmis Predoiu. Citește și:
Mesajul ministrului Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, de Ziua Internațională de Comemorare a Victimelor Holocaustului: „Am fost și rămânem alături de poporul evreu și de statul Israel”

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

„A douăsprezecea noapte”, de William Shakespeare, la Teatrul de Stat Constanța

25 Feb 2024 231

Investiție imobiliară pe strada Comarnic din Constanța Muncipalitatea obligă firma Constil International SRL să elaboreze un PUZ

25 Feb 2024 299

Declarații de avere Constanța Ion Ion Apolodor, de la ISC Constanța, avere și interese. S-a aflat printre fondatorii companiei care a preluat CTV (DOCUMENTE)

25 Feb 2024 369

Chiros SRL, firma care deține Cherhanaua Ovidiu, în proces cu Garda de Mediu Constanța

25 Feb 2024 344

Habitat și Ambient SA Cea mai importantă companie din Dosarul Retrocedărilor din Constanța a intrat în faliment! Averea sigilată (DOCUMENTE)

25 Feb 2024 394

Editorial Tragedia din Valencia, semnal de alarmă pentru constructorii din întreaga lume

25 Feb 2024 390

DNA, acord de recunoastere a vinovăției cu Laura Bobeș, fost șef al Serviciului Resurse Umane din Primăra Constanța! Tribunalul, în pronunțare (DOCUMENT

25 Feb 2024 319

Tânăr surprins de polițiști într-o parcare din Constanța cu marfă contrafăcută. I s-a întocmit dosar penal

25 Feb 2024 292

Reacțiile miniștrilor din Guvernul „din umbră” al AUR. Planurile de guvernare ale oamenilor lui George Simion

25 Feb 2024 307

MApN prin UM 02464 București achiziționează vaccin împotriva febrei galbene. Doze vor ajunge și la Spitalul Militar de Urgență „Dr. Alexandru Gafencu” din Constanța (DOCUMENT)

25 Feb 2024 277

Primăria Constanța cheamă în judecată pentru Mega Telecom Solutions SRL care a administrat plaja Dacica

25 Feb 2024 440

Starul hollywoodian născut în Constanța, Sebastian Stan, a primit Ursul de Argint la Festivalul Internaţional de Film de la Berlin

25 Feb 2024 443

De Dragobete, Asociaţia „Suflete deschise” lansează un nou îndemn - Iubește pe toată lumea!

25 Feb 2024 356

Declarații de Avere Constanța Averea și interesele lui Adrian Coșoreanu, inspector la ISC Constanța (DOCUMENTE)

25 Feb 2024 337

Administrația locală din Valu lui Traian a amenajat un cabinet stomatologic pentru elevi și preșcolari

25 Feb 2024 313