Ministrul Marius Budăi „Mâine la ora 12 voi fi prezent la Guvern, la negocierile cu sindicatele din Educație“

Ministrul Marius Budăi. Foto: Facebook/ Marius BudăiMinistrul Muncii şi Solidarităţii Sociale, Marius Budăi a anunțat pe pagina sa de Facebook că mâine va fi prezent  la Guvern, la negocierile cu sindicatele din Educație. 

„Educația a peste trei milioane de copii, dar și veniturile a aproape 300.000 de angajați din învățământul românesc sunt, evident, mult mai importante decât orice viitoare funcție din Guvernul României! Decizia președintelui PSD Marcel Ciolacu, de a suspenda negocierile pentru formarea unui nou Guvern până la clarificarea situației din Educație, dar și până la finalizarea parcursului legislativ privind pensiile de serviciu, este una în interesul cetățeanului și nu al politicianului!
Mâine la ora 12 voi fi prezent la Guvern, la negocierile cu sindicatele din Educație, din respect pentru cadrele didactice, dar și pentru ca luni copiii noștri să poată merge la școală!“ - a precizat ministrul Marius Budăi pe pagina sa de facebook. 


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Purtătorul de cuvânt al Guvernului Ordonanţa de urgenţă privind educaţia a fost adoptată de Guvern şi negocierile au luat sfârşit (VIDEO)

01 Jun 2023 1114

Greva generală din Educaţie continuă! Anunțul sindicatelor din învățământ

28 May 2023 1365