Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, evaluare la Constanța „Pe plaje, au fost niște norme care trebuiau doar aplicate“ (video)

  • Nelu Tătaru a efectuat o nouă vizită pe litoral, în județul Constanța.

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a efectuat o nouă vizită pe litoral, în judeșul Constanța, încontextul situației atuale generate de pandemia de coronavirus.

A fost o evaluare locală a instituțiilor care sunt sub coordonarea Ministerului Sănătății, sanatoriul de la Mangalia, Techirghiol, DSP și stația județeană de ambulanță. Evaluările sunt la nivelul obiectivelor pe care le au, dar și la zi. La plajă, au fost niște norme care trebuiau doar aplicate. Agenții economici se pare că nu au recurs la respectarea aceste reguli și atunci vedem ce se întâmplă pe litoral. Sunt același recomandări: haideți să păstrăm distanțarea socială și să purtăm masca în locurile aglomerate, a declarat Nelu Tătaru.  


În ce privește eventual închidere a unor plaje sau stațiuni de pe litoral, ministrul a spus:

Ministerul Sănătății este cel care face această recomandare, vine, face anumite verificări, nu ia măsurile, nu le impunem. Noi nu facem decât să creem acele reguli și norme ca o activitate economică, cum este și cea de pe litoral, să se poată desfășura. Repet, suntem într-un context pandemic și toți dintre ni ar trebui să  respectăn mornele și să avem spirit civic.


Rferitor la cluburile care au fost amendate de mai multe ori, Nelu Tătaru a menționat:

În discuțiile avute cu cei din HoReCa, îmi spuneau că nu vor să plătească toți pentru cei care nu respectă normele. Este și un îndemn pe care trebuie să și-l dea între dânșii.


Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Spitalele din județul Constanța, date exemplu de ministrul Sănătății, Nelu Tătaru. Mai multe paturi pentru bolnavii de Covid-19

30 Oct 2020 3808

LIVE Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, la Constanța. Declarații

29 Oct 2020 2905

Deputatul PSD de Constanța, Cristina Dumitrache s-a adresat ministrului Sănătăţii, Nelu Tătaru, cu privire la femeile însărcinate diagnosticate cu virusul COVID

22 Oct 2020 2112

Ministrul Sănătății, mulțumit de circuite și organizare Țuțuianu a decis cine îl va evalua pe dr. Cătălin Grasa, managerul Spitalului Clinic Județean Constanța. Nici un specialist nu face parte din comisie (documente)

13 Jul 2020 2437

Nelu Tătaru, în vizită la Constanța „Vama Veche și alte zone de pe litoral ar putea deveni focare“

08 Jul 2020 719

Nelu Tătaru, ministrul Sănătății „Azi am evaluat Spitalul Județean Constanța. Am vrut să revăd tonusul personalului“ (video)

08 Jul 2020 2665

Nelu Tătaru, ministrul Sănătății se va afla astăzi în Constanța

08 Jul 2020 1030

Spitalul din Suceava, demilitarizat. Managemenul militar va fi predat unei echipe civile

28 Apr 2020 2204

Deputatul Mircea Dobre, despre declarațiile ministrului Sănătății - „Eventuala închidere a Constanței nu va rezolva problema. Care este situația în spitalele din județ? Câți medici sunt infectați?”

06 Apr 2020 3185

Bogdan Huțucă (PNL), despre vizita ministrului Sănătății la Constanța

05 Apr 2020 1457

UPDATE Ministrul Sănătății continuă verificările în teritoriu. Nelu Tătaru, prezent la Constanța (galerie foto+video)

05 Apr 2020 4121

Alertă. Ministrul Sănătății „La Brașov și Constanța sunt focare COVID cu personal medical intens contaminat”

05 Apr 2020 8307

Ziua Bărbatului ar putea fi sărbătorită pe 19 noiembrie

21 Jun 2015 2138