Ministrul Tánczos Barna, despre vizita de lucru din județul Tulcea (video)

  • Ministrul Tánczos Barna a avut o întâlnire la sediul Administrației Rezervației Biosferei Delta Dunării împreună cu guvernatorul ARBDD Ion Munteanu și cu conducerile instituțiilor deconcentrate din județul Tulcea.
Prezent într-o vizită de lucru în județul Tulcea, ministrul Tánczos Barna a participat la inaugurarea navei de croazieră Diana, care va organiza, începând cu acest an, circuite turistice în Delta Dunării.

Ministrul Tánczos Barna a avut o întâlnire la sediul Administrației Rezervației Biosferei Delta Dunării împreună cu guvernatorul ARBDD Ion Munteanu și cu conducerile instituțiilor deconcentrate din județul Tulcea, din subordinea Ministerului Mediului Apelor și Pădurilor.

În cadrul acestei întâlniri au fost abordate probleme legate de:
  • plajele din Delta Dunării,
  • circulația cu bărci cu motoare cu capacitate mare,
  • problema vitezei cu care se circulă în Deltă,
  •  dotarea ARBDD cu instalații necesare/radare, prin care se poate opri încălcarea legii.
De asemenea, ministrul Barna Tánczos a anunțat că în prezent se derulează procesul de recrutare a noului guvernator ARBDD.

“Nu am un loc preferat în Deltă. Am fost o dată la pescuit şi a fost norocul începătorului. Am aruncat undiţa într-un loc în care au spus că n-au prins peşte niciodată şi am prins un şalău de jumătate de kilogram. Nu am mai încercat de atunci.

Am luat locul I şi am zis să mă opresc aici. Nu sunt pescar, sunt un iubitor al Deltei, pentru că este un loc superb şi mi-ar plăcea să revin aici cu familia”, a declarat ministrul.Sursa foto-video: Facebook/ Ministerul Mediului

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Acțiune de combatere a braconajului piscicol în RBDD - zona de pescuit comercial Roșu-Puiu. Scule și unelte de pescuit, verificate (video)

18 Sep 2021 672

Declarații de avere Aneta Barbu, inspector la Administrația Rezervației Biosferei Delta Dunării, coproprietar la un apartament (documente)

18 Sep 2021 395

Director ANPC, bilanț la final de sezon pe Litoral „Costuri nejustificate, personal nepregătit, extenuat și irascibil“

15 Sep 2021 570

Declaraţii de avere Dan Sorin Bandacu, consilier în cadrul Administraţiei Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării, fără case și terenuri (document)

14 Sep 2021 688

Minunatele păsări flamingo, încă în RBDD!

10 Sep 2021 603

Monitorizare continuă și acțiuni de control antibraconaj în Rezervația Biosferei Delta Dunării (galerie foto)

10 Sep 2021 565

Declarații de avere Petru Aștileanu, consilier superior la Administrația Rezervației Biosferei Delta Dunării, a moștenit un teren la Cluj-Napoca (documente)

09 Sep 2021 1022

Xamara Build, contract cu ARBDD. Iată care este obiectul achiziției! (document)

07 Sep 2021 1977

Întâlniri ale noului guvernator al ARBDD cu reprezentanții primăriilor din RBDD și din vecinătate. Despre ce au discutat și la ce concluzie au ajuns

06 Sep 2021 540

Declarații de avere Vasile Amariei, agent ecolog în cadrul Administraţiei Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării, trei mașini, un teren și o casă (document)

05 Sep 2021 947

Declaraţii de avere Florin Anton, inspector la Administraţia Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării, fără bunuri declarate (document)

04 Sep 2021 689

1 septembrie - Ziua Rezervației Biosferei Delta Dunării, cea mai reprezentativă arie naturală protejată din rețeaua națională

01 Sep 2021 380

Dobrogea e frumoasă Destinație turistică de neratat! Insula K și golful Musura, raiul păsărilor deltaice (galerie foto)

28 Aug 2021 1037

Declaraţii de avere Vasilica Acsentiev, consilier superior în Administraţia Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării, deține o casă la Tulcea (document)

28 Aug 2021 786

Coral SRL, contract cu ARBDD. Iată care este obiectul achiziției! (document)

26 Aug 2021 2031