Minoră din Valu lui Traian, dispărută de acasă depistată în trenul către București de un polițist în timpul liber

Sursa foto: IPJ ConstanțaUn polițist în timpul liber a depistat o minoră din comuna Valu lui Traian care era dată dispărută de acasă. 

Comisarul de poliție Buzescu Adelin Alexandru, șeful Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Constanța călătoirea cu trenul către București când a observat fata. A reușit să o convingă să revină acasă și a predat-o în siguranță polițiștilor din Gara de Nord. 

„Era în jur de ora 19.00 când comisarul de poliție Buzescu Adelin Alexandru, șeful Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Constanța, se deplasa cu trenul către București. Era în timpul liber. La un moment dat, a primit, de la colegii săi, semnalmentele unei minore, de 12 ani, din comuna Valu lui Traian, care, în cursul zilei de 23 mai a.c., plecase voluntar de la domiciliu. Era dată în urmărire. Instinctul de polițist și-a spus imediat cuvântul și comisarul de poliție Buzescu Adelin Alexandru a privit în jur. Și-a dat seama, imediat, că în vagonul în care se afla, era și minora pe care o căutau  colegii lui. Semnalmentele corespundeau, la fel și obiectele de îmbrăcăminte pe care le purta în momentul în care plecase de la domiciliu. Colegul nostru s-a apropiat de minoră și a convins-o că trebuie să se întoarcă acasă, unde o așteaptă, îngrijorată, familia. La scurt timp după aceea, copila a fost predată polițiștilor din Gara de Nord și încredințată familiei. Adelin este fiu de polițist și este unul dintre acei polițiști care nu-și fac meseria doar în timpul programului. Felicitări, Adelin!“ - au mai precizat reprezentanții IPJ Constanța


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Polițiștii în alertă. Caută o adolescentă care a plecat de acasă și nu s-a mai întors

15 Sep 2017 2242

Aţi văzut-o? O minoră a plecat de acasă

13 Oct 2015 1862

Aţi văzut-o? Dilara Guner, din Agigea, a dispărut de acasă

28 Jan 2015 3450

Aţi văzut-o? Andreea Marin a plecat de acasă

20 Jan 2015 2130

Aţi văzut-o? Poliţiştii şi familia o caută pe Alisa Avram, din Valu lui Traian

25 Sep 2014 2372

Aţi văzut-o? Minora Vasilica Jechil, din Arsa, a dispărut

22 Aug 2014 1837

A plecat de acasă Vasilica Jechil, de 17 ani, din Arsa este dată dispărută

21 Aug 2014 2079

Dispărută de la domiciliu De trei zile, o minoră din Cumpăna este de negăsit

02 Jul 2014 1731

Minora Marina Daniela Voinea, dispărută de la domiciliu

17 Apr 2014 1776