Mircea Cazan şi Puişor de la Constanţa le-au cântat doamnelor din Cumpăna, de 8 Martie. Primarul Mariana Gâju - „Ziua de azi vă este dedicată!“ (galerie foto + video)


Casa de Cultură din localitatea Cumpăna a îmbrăcat, ieri, haine de sărbătoare. Baloane, flori, muzică şi multă voie bună au fost ingredientele zilei de 8 Martie, dedicată doamnelor şi domnişoarelor din comuna Cumpăna. 
 
Doamnele din comuna Cumpăna au fost invitate, ieri, de administraţia publică locală să serbeze împreună Ziua Internaţională a Femeii, alături de primarul comunei, ec. Mariana Gâju. Evenimentul dedicat doamnelor a fost organizat la Casa de Cultură din localitate. Sala a fost amenajată ca de sărbătoare, iar florile s-au aflat la loc de cinste.
 
Îmbrăcate elegant, doamnele şi domnişoarele au petrecut într-un cadru festiv Ziua Internaţională a Femeii. Voia bună a fost asigurată de Mircea Cazan şi Puişor de la Constanţa. De asemenea, atmosfera de sărbătoare a fost completată de momente artistice, o tombolă, dar şi de multe alte surprize oferite de organizatori.
 
„Totul vine din suflet. Ziua de azi vă este dedicată, dragi doamne. Întotdeauna, an de an, echipa noastră a realizat petreceri frumoase pentru dumneavoastră. O primăvară minunată să aveţi!“, a declarat primarul Mariana Gâju.
 
Meniul oferit sărbătoritelor a fost adecvat zilei festive. Doamnele au fost servite cu galantină de pui, doboş, terină de foie gras, tartină cu icre, ruladă, frigărui cherry, ruladă Gruyere, coşuleţe cu salată, rulouri de castravete, piept de pui cu mozzarella, bulete de cartofi, salată de varză. De pe mese nu ai lipsit nici băuturile: şampanie, whisky, lichior, vin alb, vin roşu, cafea, apă plată, apă minerală, Granini, Coca Cola.
 
Ziua Internaţională a Femeii este sărbătorită anual la data de 8 martie pentru a celebra realizările sociale, politice ale femeilor, dar şi pentru a atrage atenţia asupra discriminării şi violenţei care îşi fac încă simţite prezenţa în multe părţi ale lumii. Ziua Internaţională a Femeii a fost adoptată în 1977, printr-o rezoluţie a Adunării Generale a ONU. Prima dată, Ziua Internaţională a Femeii a fost serbată pe 8 martie în 1975 - Anul Internaţional al Femeii.
 
Citeşte şi:
 
Proiecte sportive, culturale, recreative, de protejare a mediului. Asociaţia „Cumpăna Tinerilor“, în aşteptarea noilor membri


Distracţie, muzică şi voie bună Cum au sărbătorit tinerii din Cumpăna la Valentine’s Day Party (galerie foto)
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Primăria Cumpăna, județul Constanța, dezvoltă un parc industrial în zona de vest

27 Mar 2024 462

CS Victoria Cumpăna Gimnastele, peste 20 de medalii în Serbia, la „Trophy of Novi Sad“. „Continuați să atingeți stelele!“ (GALERIE FOTO)

25 Mar 2024 612

Primăria Comunei Cumpăna închiriază un spațiu cu destinaţia desfăşurării unor activităţi medicale

23 Mar 2024 535

Locuri de muncă Constanța Primăria comunei Cumpăna angajează îngrijitor copii. Detalii

15 Mar 2024 598

Locuri de muncă Constanța Primăria Cumpăna angajează. Detalii

15 Mar 2024 732

Constanța Continuă lucrările la Centrul Civic din comuna Cumpăna

14 Mar 2024 755

Eveniment de gală la Restaurant Zorile Primăria Cumpăna organizează o petrecere dedicată femeilor din localitate! (GALERIE FOTO+VIDEO)

08 Mar 2024 825

Știri Constanța Parteneriatul ”Cumpăna Verde” debutează cu activități de plantare puieți de copaci la Cumpăna (FOTO+VIDEO)

07 Mar 2024 523

Asfalt Dobrogea SRL a bătut palma cu Primăria Cumpăna. O parcare nouă va fi executată în zona blocurilor ANL (DOCUMENT)

29 Feb 2024 607

Știri Constanța Un pas important pentru învățământul din Cumpăna. Contract semnat pentru furnizarea de mobilier, materiale didactice și echipamente digitale

27 Feb 2024 673

Primăria Cumpăna Locuitorii comunei, în anotimpul iubirii. Spectacol extraordinar de Dragobete

25 Feb 2024 549

Știri Constanța Ce mesaj a transmis Mariana Gâju, primarul comunei Cumpăna, cu ocazia zilei de Dragobete

24 Feb 2024 535

Știri Constanța Eveniment artistic special de Dragobete, la Cumpăna. “Din Iubire, Pentru Iubire”

23 Feb 2024 570

Primăria Cumpăna, județul Constanța dotează cu mobilier și materiale didactice unitățile de învățământ din comună

20 Feb 2024 689

Cumpărări directe Constanța Primăria Cumpăna cumpără un nou totem!

20 Feb 2024 684