Mirela Matichescu, administrator public al județului Constanța, are un nou partener de afaceri în Airtours SRL

Mirela Florența Matichescu și George Răzvan Micu, asociați în cadrul societății comerciale Airtours SRL, au decis cooptarea în calitate de asociat a lui Marius Felician Gherasim, care a venit cu un aport de în numerar la capitalul social în sumă de 460 de lei, reprezentând 46 de părți sociale.
 
Ca urmare a cooptării noului asociat și majorării capitalului social, acesta va fi de 920 de lei, divizat în 92 de părți sociale. Capitalul social va fi împărțit astfel: Mirela Florența Matichescu va deține 230 de lei, divizat în 23 de părți sociale; George Răzvan Micu va deține 230 de lei, divizat în 23 de părți sociale; Marius Felician Gherasim va deține 460 de lei, divizat în 46 de părți sociale. Participarea la profit și pierderi va fi de 50% pentru Marius Felician Gherasim, de 25% pentru George Răzvan Micu și de 25% pentru Mirela Florența Matichescu. Deciziile asociaților societății Airtours SRL au fost publicate în Monitorul Oficial.
 
Marius Felician Gherasim mai este asociat în Dorada Transporting SRL, Sea Sharks SRL, dar și în societatea radiată Pinguin Construct SA. Mirela Florența Matichescu mai apare ca asociat în câteva societăți radiate, precum: Duque SRL, Event Club SRL, Pro Impres SRL. Numele lui George Răzvan Micu apare în: Aurex-Ral SRL, Clover Market SRL, Club Crush SRL, Event Club Crush SRL, Everest Construct SRL, Mackerel Mamaia SRL, TMC Romteam Business SRL.
 
Recent, au fost făcute modificări și în societatea Noche Caliente SRL. Mirela Florența Matichescu, asociat unic în cadrul societății comerciale, a decis cooptarea în calitate de asociat a Danielei Florentina Mastromarino, care a venit cu un aport la capitalul social în sumă de 20 de lei, reprezentând două părți sociale. Ca urmare a cooptării și majorării, capitalul social total, în sumă de 240 de lei, divizat în 24 de părți sociale, va fi împărțit astfel: Daniela Florentina Mastromarino deține 20 de lei - două părți sociale; Mirela Florența Matichescu deține 220 de lei - 22 de părți sociale. Participarea la profit și pierderi va fi de 95% pentru Mirela Florența Matichescu și de 5% pentru Daniela Florentina Mastromarino. De asemenea, a fost revocată din funcția de administrator Diana Van de Gucht. În locul ei a fost numită administrator, pe perioadă nelimitată, Daniela Florentina Mastromarino. Deciziile au fost publicate în Monitorul Oficial.
 
Reamintim că Mirela Matichescu este administrator public al județului Constanța.

Citește și:

Modificări în societatea Mirelei Matichescu, administrator public al județului Constanța

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Mirela Matichescu și partenerul ei atacă în instanță o decizie luată în cadrul Adunării Generale a Acționarilor societății în care dețin 50% din capitalul social

22 Mar 2021 2604

Directorul AFIR, liberalul Dorin Opreanu în cărți pentru postul de administrator public al județului Constanța

10 Oct 2020 6079

Mirela Florența Matichescu devine asociat unic al Noche Caliente SRL

24 Jun 2020 2387

Parteneri în afaceri și în viața privată George Răzvan Micu, din nou administrator al societății deținută de Mirela Matichescu. Bărbatul plecase din firmă în 2017!

13 May 2020 5293

Mandatele administratorilor provizorii ai SN Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu, prelungite

01 Oct 2019 1958

Nume vechi şi nume noi Componenţa Consiliului de Administraţie al CN APM Constanţa SA, publicată în Monitorul Oficial

05 Oct 2018 3132

Cine sunt noii membri provizorii ai CA-ului SN Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu SA şi ce remuneraţii vor primi

18 Jan 2018 3319

Modificări în societatea Mirelei Matichescu, administrator public al judeţului Constanţa

17 Oct 2017 3491

Constănțeanca Florența Mirela Matichescu, numită președintele Autorității Naționale pentru Turism

12 May 2015 4309

Pleacă un constănţean, vine un constănţean Mirela Matichescu l-a înlocuit pe Răzvan Filipescu la Autoritatea Naţională pentru Turism (document)

20 Sep 2014 3956