Misiuni ale polițiștilor constănțeni. Controale rutiere lăsate cu amenzi

Controale ale polițiștilor, foto: ZIUA de Constanța
  • Ieri, 26 iulie, au fost legitimate peste 45 de persoane, fiind oprite, pentru control, peste 30 de vehicule.

Zi încărcată pentru polițiști din cadrul Serviciului Investigații Criminale! Ieri, 26 iulie 2022, au identificat un bărbat, de 24 de ani, pe numele căruia Judecătoria Constanța a emis un mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.
Persoana în cauză a fost condusă și introdusă în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă.
 
Infracțiuni la regimul rutier, constatate de polițiști

În noaptea dintre 26 și 27 iulie, în jurul orei 00.00, polițiști din cadrul Poliției orașului Năvodari au identificat un bărbat, de 23 de ani, care a condus un autoturism pe DC86 – bulevardul Mamaia-Nord în orașul Năvodari, în timp ce se afla sub influența substanțelor psihoactive. În urma testării cu aparatul drug-test a rezultat o valoare pozitivă pentru THC5, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii substanțelor din sânge.

Totodată, asupra conducătorului auto a fost găsit un pliculeț cu substanță vegetală.
 
Tot astăzi, în jurul orei 3.30, polițiști din cadrul Poliției stațiunii Eforie au identificat un bărbat, de 34 de ani, care a condus un autoturism pe strada Traian din Eforie Nord, având montate plăcuțe cu numere de înmatriculare false.
Totodată, în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,06 mg/l alcool pur în aerul expirat.
 
În ambele cauze au fost întocmite dosare de cercetare penală.

Ieri, 26 iulie, polițiști din cadrul Poliției municipiului Mangalia, Biroului de Poliție Vama Veche - 2 Mai și Secției 3 Poliție Rurală Mangalia au desfășurat acțiuni și activități pe linia prevenirii furturilor în zona plajei și zona adiacentă și din spațiile de cazare, depistarea persoanelor care expun animale la căldură excesivă și a conducătorilor auto care conduc sub influența băuturilor alcoolice sau a substanțelor psihoactive.


Astfel, au fost legitimate peste 100 de persoane, fiind oprite, pentru control, peste 35 de vehicule.

În urma activităților, polițiștii au aplicat 9 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 3.500 de lei, dintre care 6 la Legea 61/1991 și 3 la O.U.G. 195/2002.
 
De asemnea, ieri, 26 iulie, polițiști din cadrul Secției 1 au desfășurat o acțiune pe linia prevenirii și combaterii faptelor ilegale, în zona de competență.
Astfel, au fost legitimate peste 45 de persoane, fiind oprite, pentru control, peste 30 de vehicule.

În urma activităților, polițiștii au aplicat 28 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 2.500 de lei, dintre care 8 la Legea 61/1991 și 18 la O.U.G. 195/2002.

Totodată, au fost reținute, în vederea suspendării, 6 permise de conducere.
 

„Pe 21 iulie 2022, polițiști ai Biroului Rutier Constanța, împreună cu reprezentanți din cadrul R.A.R. Constanța au desfășurat activități de control în trafic, pentru verificarea stării tehnice a autovehiculelor, în municipiul Constanța.

Astfel, au fost legitimate peste 40 de persoane, fiind oprite, pentru control, aproximativ 40 de vehicule.

În urma activităților, polițiștii au aplicat 22 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 5.500 de lei, toate la O.U.G. 195/2002.
Totodată, au fost reținute, în vederea suspendării, 2 permise de conducere“, spun reprezentanții IPJ Constanța.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.