Mizeria de pe o stradă din centrul Constanței a fost curățată. Poliția a găsit proprietarul (GALERIE FOTO)

Constanteanul suparat Sursa foto Poliția Locală Constanța
  • Gunoaiele au început să exaspereze locuitorii din zona centrală a Constanței.
  • Poliția Locală a identificat proprietarul deșeurilor și a furnizat imagini cu zona care a fost igienizată de acesta.
 
Un constănțean care locuiește pe strada Griviței a sesizat cotidianul ZIUA de Constanța cu privire la un teren care a devenit un focar de infecție. Asta după ce, bărbatul, Titi G. a făcut o serie de sesizări și la Direcția Poliție Locală în care a atașat și fotografii elocvente pentru situația de pe strada din buricul orașului. 
 
„ Vreau să primesc de la șeful de la Poliția locală un răspuns care să denote seriozitate. Mi-au răspuns că zona este curată conform controalelor efectuate de polițiști locali răspunzatori de zona centrala a orașului Constanța. În realitate gunoaiele sunt tot în stradă. Vreau să fim tratați cu respect, să nu mai fim mințiți. M-au sunat și mi-au cerut să nu mai fac alte sesizări pentru că ei încearcă să identifice proprietarul terenului.
Este inadmisibil să se comporte așa”, susține constănțeanul supărat.

Deșeurile zăceau acolo cel puțin din luna februarie.

 
În plus, pe strada Griviței între strada Mihai Viteazu și strada Mihăileanu nu există nici măcar un coș de gunoi, însă pe ambele parti ale străzii au fost desenate parcări cu plată ale Primăriei Constanța.

Poliția Locală a identificat proprietarul deșeurilor și a furnizat imagini cu zona care a fost igienizată de acesta.

Șerban Toader, director general adjunct la Direcția Generală Poliția Locală a precizat pentru ZIUA de Constanța că se vor efectua verificări periodice, pentru a se asigura că se mentine curățenia.
 
Amenzile pentru persoane fizice pentru astfel de situații ajung până la 6.000 lei.


Sursa foto Poliția Locala Constanța

Sursa foto Poliția Locală Constanța


Citește și: Constănțeanul supărat. Mizerie pe o stradă din centrul Constanței. Politia locală nu este în stare să găsească proprietarul! (galerie foto)

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

UPDATE. Explicațiile conducerii CMSC! Constănțeanul supărat. A mai dispărut un spațiu verde în Constanța. Platformă betonată în Microrezervația de la CMSN (VIDEO)

31 Jul 2022 1868

Constănțeanul supărat. Gratuitate doar pe timp de noapte. Abonamentele achiziționate pentru plata parcării în municipiu rămân neschimbate

27 Jul 2022 1437

Constănțeanul supărat. Este de neconceput ca Spitalul de infecțioase să funcționeze cu numai 19 paturi pentru populația unui județ întreg și pentru turiștii aflați pe litoral

23 Jul 2022 1118

Constănțeanul supărat. Stațiunea Mamaia. „Metri cubi de beton nu înseamnă turism de calitate”!

11 Jul 2022 1339

Constănțeanul supărat! „Orașul este exact cum era în pandemie. Străzi pustii, praf, mizerie, miros de urină”

29 Jun 2022 1495

Constănțeanul supărat! Facturile la întreținere au explodat. „1 mc apă caldă = 60,87 lei?! Nu e o greșeală!” (GALERIE FOTO)

18 Jun 2022 3943

Constănțeanul supărat. Revoltător. Constanța își trimite pacienții cu boli infecțioase la spitalele din Tulcea și Călărași

09 Jun 2022 2088

Constănțeanul supărat. Accesul din „cartierul consilierilor” pe plaja din Faleză Nord se face pe un drum de țară (GALERIE FOTO)

07 Jun 2022 1643

Constănțeanul supărat. Locuitorii de pe Ștefan cel Mare se plâng că, din cauza lucrărilor, casele lor au căpătat igrasie. Săpăturile ar putea afecta structura de rezistență a clădirilor!

02 Jun 2022 2969

Constănțeanul supărat. Ce a fost și ce a ajuns Piața Pescăruș din municipiul Constanța! (GALERIE FOTO)

30 May 2022 2259

O constănțeancă și-a rupt buza după ce a făcut cunoștință cu „gropile lui Chițac” de pe strada Ștefan cel Mare. Un echipaj SMURD i-a acordat primul ajutor. „Voi consulta un avocat. Călcăm periculos”!

24 May 2022 3640

Constănțeanul supărat. Șapte luni de la incendiu „Bilanț SCBI - Spitalizare continuă închisă!! Deschise 10 paturi de zi și 25 paturi HIV pentru toată Dobrogea!" Chițac rezistă!

23 May 2022 1373

Constănțeanul supărat. Jecmănirea locuitorilor și alungarea turiștilor trebuie să înceteze urgent! PSD a depus un proiect pentru modificarea Regulamentului parcărilor

18 May 2022 1599

Constănțeanul supărat. Groapa de pe strada Traian a împlinit 30 de zile! Primăria Constanța n-are nicio reacție! (GALERIE FOTO)

11 May 2022 1539

Constănțeanul supărat. Agenții economici din Satul de Vacanță amenință cu depunerea unei plângeri penale împotriva primarului Chițac

07 May 2022 1731