Modernizarea sistemului de irigații în Parcul de la Far și pe fâșia mediană a Bulevardului Mamaia, estimată la jumătate de milion de lei fără TVA

  • În interiorul orașului Constanța, rețeaua de irigații are o lungime totală a conductelor principale și secundare de aproximativ 17.000 ml și este alimentată de la stația de pompare SP Tăbăcărie, situată pe malul lacului Tăbăcărie
  • Rețeaua de irigații din interiorul orașului Constanța deservește: parcul Tomis II, parcul Teatrul de Stat (Oleg Danovschi), parcul Gară, parcul Casa de Cultură, extinderea Faleza Cazino-Poartă 1 și 2 și fâșie verde Bd. Mamaia
 

 
Primăria Constanța organizează achiziția directă având ca obiect modernizarea și înlocuirea sistemului de irigații și branșamente în Parc Far și pe fâșia mediană a Bulevardului Mamaia, pe tronsonul cuprins între intersecția Capitol (str. Mircea cel Bătrân) și str. Nicolae Iorga.

Valoarea estimată este de 507.947 lei fără TVA.

Termenul limită pentru depunerea/transmiterea ofertelor, pe adresa de email: monica.son@primaria-constanta.ro: până la data de 25.11.2022 ora:23:59.
 
În interiorul orașului Constanța, rețeaua de irigații are o lungime totală a conductelor principale și secundare de aproximativ 17.000 ml și este alimentată de la stația de pompare SP Tăbăcărie, situată pe malul lacului Tăbăcărie.
 
Rețeaua de irigații din interiorul orașului Constanța deservește: parcul Tomis II, parcul Teatrul de Stat (Oleg Danovschi), parcul Gară, parcul Casa de Cultură, extinderea Faleza Cazino-Poartă 1 și 2 și fâșie verde Bd. Mamaia.
 
În parcul de la Far există un branșament existent racordat la rețeaua publică.
 
Dupa extinderea rețelei proprii de irigații, Primăria municipiului Constanța are în vedere ca parcul FAR să fie racordat la aceasta.


 
PRECIZĂRI:

 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Contract impresionat pentru reparații la aleile și zidurile de sprijin din parcul de la Far. Cât plătește Primăria unei SRL din Constanța? (DOCUMENTE)

 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Licitația pentru sistemul de climatizare din sala tehnică APP Constanţa organizată de Romatsa, contestată la CNSC. Ce decizii au fost luate?

01 Dec 2022 374

Pînă la sfârșitul anului, Primăria va desemna constructorul proiectului de reabilitare a imobilului liceului Traian din Constanța prinProgramul Operațional Regional

01 Dec 2022 572

Primăria Constanța cumpără servicii de mentenanță la sistemul de înștiințare, avertizare și alarmare a populației (DOCUMENTE)

01 Dec 2022 514

Primăria Constanța bagă milioane de lei în reparația locurilor de joacă, dar nu are nicio soluție concretă pentru maximizarea duratei de viață a acestor investiții

30 Nov 2022 568

Decizie AGA. Ce indemnizație primește noul director general interimar de la Șantierul Naval Mangalia SA?

29 Nov 2022 883

Licitația pentru proiectul tehnic aferent înființării rețea distribuție gaze naturale în comuna Albești a fost contestată. Ce a decis CNSC?

28 Nov 2022 482

Primăria Constanța cumpără pe repede înainte studii topografice pentru reconstrucția sistemului de iluminat pe bulevarde și în parcurile din municipiu

24 Nov 2022 665

Achiziția de combustibil lichid organizată de Penitenciarul de la Poarta Albă, contestată la CNSC

19 Nov 2022 668

Licitație pentru supervizarea lucrărilor de reabilitare a rețelelor de termoficare din zona centrală a municipiului Constanța

16 Nov 2022 667

Șase constănțeni și un tulcean, beneficiarii unor ajutoare de urgență aprobate de Guvernul României

15 Nov 2022 901

Eveniment de Ziua Dobrogei Vernisajul expoziției "Datina 100 de ediții", la Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret "Jean Constantin" (GALERIE FOTO)

14 Nov 2022 632

AGA THR Marea Neagră va aproba în ședința din această lună vânzarea unor hoteluri de pe litoral aflate în patrimoniul său (DOCUMENTE)

14 Nov 2022 943

Consiliul Local Municipal a votat! La propunerea ZIUA de Constanța, două străzi din oraș vor purta numele academicienilor dobrogeni, Petre T. Frangopol și Marian-Traian Gomoiu (DOCUMENTE)

07 Nov 2022 1169

O firmă deținută de familia Halep a achiziționat un teren în oraşul Murfatlar. Care a fost prețul de achiziție și ce alte afaceri are SRL-ul?

03 Nov 2022 3616

Administrația Fondului Imobiliar SRL închiriază spații comerciale. Unul este chiar în centrul Constanței. Care sunt destinațiile admise prin caietul de sarcini (Galerie foto)

03 Nov 2022 978