Modernizarea sistemului de irigații în Parcul de la Far și pe fâșia mediană a Bulevardului Mamaia, estimată la jumătate de milion de lei fără TVA

  • În interiorul orașului Constanța, rețeaua de irigații are o lungime totală a conductelor principale și secundare de aproximativ 17.000 ml și este alimentată de la stația de pompare SP Tăbăcărie, situată pe malul lacului Tăbăcărie
  • Rețeaua de irigații din interiorul orașului Constanța deservește: parcul Tomis II, parcul Teatrul de Stat (Oleg Danovschi), parcul Gară, parcul Casa de Cultură, extinderea Faleza Cazino-Poartă 1 și 2 și fâșie verde Bd. Mamaia
 

 
Primăria Constanța organizează achiziția directă având ca obiect modernizarea și înlocuirea sistemului de irigații și branșamente în Parc Far și pe fâșia mediană a Bulevardului Mamaia, pe tronsonul cuprins între intersecția Capitol (str. Mircea cel Bătrân) și str. Nicolae Iorga.

Valoarea estimată este de 507.947 lei fără TVA.

Termenul limită pentru depunerea/transmiterea ofertelor, pe adresa de email: monica.son@primaria-constanta.ro: până la data de 25.11.2022 ora:23:59.
 
În interiorul orașului Constanța, rețeaua de irigații are o lungime totală a conductelor principale și secundare de aproximativ 17.000 ml și este alimentată de la stația de pompare SP Tăbăcărie, situată pe malul lacului Tăbăcărie.
 
Rețeaua de irigații din interiorul orașului Constanța deservește: parcul Tomis II, parcul Teatrul de Stat (Oleg Danovschi), parcul Gară, parcul Casa de Cultură, extinderea Faleza Cazino-Poartă 1 și 2 și fâșie verde Bd. Mamaia.
 
În parcul de la Far există un branșament existent racordat la rețeaua publică.
 
Dupa extinderea rețelei proprii de irigații, Primăria municipiului Constanța are în vedere ca parcul FAR să fie racordat la aceasta.


 
PRECIZĂRI:

 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Contract impresionat pentru reparații la aleile și zidurile de sprijin din parcul de la Far. Cât plătește Primăria unei SRL din Constanța? (DOCUMENTE)

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Acţionarii Model Constanța SA decid vânzarea unui teren situat la intrarea în zona peninsulară a municipiului Constanţa

18 Mar 2024 390

Decizii CNSC Licitația pentru achiziția de materiale sanitare organizată de Spitalul de Boli Infecțioase, contestată

16 Mar 2024 441

Convocare AGA Litoral SA Se aprobă oferta de cumpărare a unui teren intravilan şi a unei construcții situate în Mamaia, zona Club Castel

16 Mar 2024 487

Licitații publice Contract de peste 16 milioane de euro. Consiliul Județean Constanța a lansat o nouă licitație pentru lotul 3 de transport județean!

11 Mar 2024 865

Achiziția pentru atribuirea contractului pentru pază și protecție în cadrul Direcției de Sănătate Publică a județului Constanța din nou contestată la CNSC! (DOCUMENT)

10 Mar 2024 551

Raport de activitate 2023 Care au fost cele mai grave situații în care Avocatul Poporului, Biroul Teritorial Constanța s-a autosesizat?! Ce recomandări s-au formulat?

07 Mar 2024 593

Achiziția pentru echipamente și materiale destinate reducerii riscului de infecții nosocomiale pentru Spitalul de Boli Infecțioase a fost contestată. Ce verdict a primit General Electric Medical Systems România SRL?

02 Mar 2024 642

Licitația pentru cadastrarea unor bunuri ce aparțin domeniului public și privat al județului Constanța a fost contestată. Ce decizii a dictat CNSC?

01 Mar 2024 526

În ședința de Consiliu Local se aprobă bugetul pentru 2024 Mandatele administratorilor de la Termocentrale Constanța au fost prelungite!

28 Feb 2024 552

Ce i-au transmis membrii TNL Constanța, primarului municipiului Constanța, Vergil Chițac

25 Feb 2024 896

Poliția Locală a cerut punerea în siguranță Lucrarea de artă decorativă amplasată pe peretele sudic al fostei piscinei olimpice a hotelului Parc din Mamaia a fost distrusă! (GALERIE FOTO+VIDEO)

23 Feb 2024 1992

Investigate anul trecut de Consiliul Concurenței Asfalt Dobrogea și Autoprima Serv din Constanța s-au luptat pentru contractul de reabilitare străzi în orașul Murfatlar. Cui a dat dreptate CNSC?

21 Feb 2024 772

Firme din Constanța AGA Aeroportului de la Mihail Kogălniceanu SA a prelungit mandatele administratorilor provizorii și pe cel al auditorului statuar

14 Feb 2024 807

CNAIR demarează investigatiile de teren pentru realizarea nodului rutier Peștera din județul Constanța (DOCUMENT)

13 Feb 2024 1246

Firme din Constanța Familia Vlăescu se întoarce în businnes. Cine a părăsit Cinemax SRL?

11 Feb 2024 1013