Modificări în capitalul social al firmei Salt Min SRL, în care este asociată fiica omului de afaceri Liviu Bamburic

Faur-Alexandru Laslo, Adela Roxana Bamburic şi Andreea Ioana Dumitru, asociaţi cu o participaţie de 100% din capitalul social al SC Salt Min SRL din Cluj-Napoca, s-au întrunit în adunare generală la data de 29 august. Una dintre deciziile luate se referă la cesionarea de către Andreea Ioana Dumitru a celor 50 de părţi sociale din aportul sau la capitalul social, la valoarea nominală în sumă de 500 de lei către Gabriela-Monica Antal. Cedenta Andreea Ioana Dumitru a transmis, iar cesionarul Gabriela-Monica Antal a preluat 50 de părţi sociale în valoare nominală de 500 de lei, împreună cu activul şi pasivul societăţii, toate drepturile şi obligaţiile prezente şi viitoare ce decurg din deţinerea părţilor sociale, inclusiv achitarea tuturor datoriilor societăţii către bugetul de stat şi alte persoane fizice sau juridice de orice natură, existente şi neachitate până la data prezentei hotărâri.
 
În urma acestor modificări, capitalul social total este de 50.000 de lei, divizat în 5.000 de părţi sociale a 10 lei fiecare parte, şi va fi repartizat astfel: Adela Roxana Bamburic deţine suma de 25.000 de lei, 2.500 de părţi sociale, adică 50% din participare la profit şi pierdere, Andreea Ioana Dumitru deţine suma de 22.000 de lei, 2.200 de părţi sociale, 44% din participare la profit şi pierdere, Alexandru Laslo-Faur deţine suma de 2.500 de lei, 250 de părţi sociale, 5% din participare la profit şi pierdere, Gabriela-Monica Antal deţine suma de 500 de lei, 50 de părţi sociale, 1% din participare la profit şi pierdere.
 
O altă decizie se referă la schimbarea sediului social al societăţii Salt Min SRL la o altă adresă din Cluj-Napoca, în baza contractului de comodat nr. 46/20.08.2018. Decizia AGA a fost publicată în Monitorul Oficial al României.
 
Adela Roxana Bamburic este fiica omului de afaceri Liviu-Dorin Bamburic. Cunoscutul afacerist constănţean a fost victima unei tentative de asasinat în 2008, medicii fiind nevoiţi atunci să scoată din corpul lui nu mai puţin de şapte gloanţe. Numele lui Bamburic este cunoscut şi judecătorilor constănţeni, în primă fază din cauza agresorilor lui, care au fost prinşi şi judecaţi, dar şi din cauza unei probleme pe care acesta o avea cu Primăria şi Consiliul Local Constanţa.
 
În anul 2008, Liviu Bamburic a acţionat în instanţă administraţia locală constănţeană, cerând judecătorilor să oblige cele două instituţii să dispună întocmirea şi emiterea unei facturi fiscale, după ce omul de afaceri a participat şi a câştigat, la 22.11.2007, licitaţia pentru două terenuri de pe strada Renaşterii, lot 15 şi 13, în suprafaţă de 723,60 metri pătraţi, respectiv 620,73 metri pătraţi.
 
Bamburic a vrut să facă afaceri şi în comuna Băiţa, din judeţul Hunedoara, unde a încercat să se ocupe de mineritul în zona fostelor exploataţii Troiţa - Bolcana, concesionând acolo o parcelă de 16 hectare. Din 2010, New Mineral Procesing SRL, firma administrată de Bamburic, a fost implicată în afaceri cu zgură plumboasă în Baia Mare. Materia primă era furnizată de colosul Romplumb SA Baia Mare, iar printr-un contract de participaţiune cu o altă societate - Bavna Fer -, firma lui Bamburic procesa zgura pe fosta platformă IMMUM, în vederea valorificării acesteia.
 
Citeşte şi:
 
Ce schimbări s-au făcut în societatea în care este asociată fiica omului de afaceri Liviu Bamburic
 

Printre creditori - Liviu Bamburic Reorganizarea New Mineral Procesing SRL, votată cu majoritate de voturi
 
Liviu Dorin Bamburic a luat doi ani! Cu suspendare. Interdicţii (document)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Modificări în capitalul social al firmei Salt Min SRL. Printre asociați, fiica omului de afaceri Liviu Bamburic

28 Sep 2021 3136

Ce schimbări s-au făcut în societatea în care este asociată fiica omului de afaceri Liviu Bamburic

28 Sep 2018 2999