Modificări în capitalul social al societății Ro Lamb Export SRL

La data de 31.05.2018  a avut loc Adunarea Generală a Asociaților societății Ro Lamb Export SRL, la care au participat Enache Enache, Vasile Zelca, Mihai - Flavius Barbu, Constantin Beiu, Katherine Lascu. În calitate de asociați, reprezentând 100% capitalul social, aceștia au luat, cu unanimitate de voturi, mai multe decizii.
 
Astfel, a fost aprobată cesiunea unei părți sociale, cu o valoare nominală de 10 lei, echivalentul a 10 lei, reprezentând 2% din capitalul social al societății, cota de participare la beneficii pierderi de 2%, deținută de asociatul Mihai Flavius Barbu, către asociatul Constantin Beiu. De asemenea, a fost aprobată cesiunea a cinci părți sociale, cu o valoare nominală de 10 lei, echivalentul a 50 de lei, reprezentând 10% din capitalul social al societății, cota de participare la beneficii și pierderi de 10%, deținută de asociatul Vasile Zelca, către asociatul Enache Enache.
 
Ca urmare a celor decise, capitalul social va rămâne 500 de lei, împărțit în 50 de părți sociale, fiecare cu o valoare nominală de 10 lei, noua structura fiind următoarea: Enache Enache va deține 14 părți sociale, fiecare cu o valoare nominală de 10 lei, echivalentul a 140 de lei, reprezentând 28% din capitalul social, cota de participare la beneficii și pierderi fiind de 28%; asociatul Mihai - Flavius Barbu va deține 5 părți sociale, fiecare cu o valoare nominală de 10 lei, echivalentul a 50 lei, reprezentând 10% din capitalul social, cota de participare la beneficii și pierderi fiind de 10%; Constantin Beiu va deține 5 părți sociale, fiecare cu o valoare nominală de 10 lei, echivalentul a 50 lei, reprezentând 10% din capitalul social, cota de participare la beneficii și pierderi fiind de 10%; Katherine Lascu va deține  26 părți sociale, fiecare cu o valoare nominală de 10 lei, echivalentul a 260 lei, reprezentând 52% din capitalul social, cota de participare a beneficii și pierderi fiind e 52%.
 
Hotărârea a fost redactată și semnată pe data de  31.05.2018. Ulterior, a fost publicată în Monitorul Oficial al României.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

O firmă din Constanța dorește să înființeze un complex de îngrășare suine și ovine, la Ovidiu

01 Feb 2021 1630