Modificări în conducerea firmei Royal Crewing

  • Societatea Royal Crewing SRL are un nou administrator.
Asociatul unic al societății Royal Crewing SRL, Galanakis Grigorios, cetățean grec, a hotărât revocarea lui Paul-George Astelean din funcția de administrator al societății.
 
Totodată, Galanakis a hotărât numirea lui Paul Furfurica în funcția de administrator al societății, pentru un mandat cu puteri depline, pe o perioadă de un an, cu posibilitatea de reînnoire.
 
În mod deosebit, administratorul Paul Furfurica poate să semneze contracte și documente legale de orice natură, să angajeze și să concedieze personalul societății, să primească și să semneze orice garanții și orice acte comerciale în numele societății, să deschidă contul bancar al societății în orice bancă, să retragă banii din aceste conturi bancare, să dispună transferuri rapide și alte transferuri, să numească avocați pentru reprezentarea sau apărarea societății.
 
Administratorul Paul Furfurica poate conferi oricare dintre puterile sale oricărei terțe părți, numai la ordinul sau hotărârea asociatului unic. Administratorii societății, Galanakis Grigorios și Paul Furfurica își vor exercita puterile împreună.
 
Totodată, se actualizează actul constitutiv conform celor de mai sus.
 
Mai mult, se împuternicește Cristina Anca Michaelides să semneze actul constitutiv actualizat și orice alt act necesar și să îi reprezinte la ORC Constanța.
 
Modificări au apărut și în societatea Maritime Training Center SRL, care îi are ca asociați pe Galanakis Grigorios și Galanakis Ioannis. Mai multe puteți citi în linkul de mai jos.
 
Citește și:

Veritas Maritime Training Center are un nou administrator

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.