Actualitate

Modificări în Constanţa Shopping City, firma care deţine City Park Mall din parcul Tăbăcărie. Ce s-a stabilit

În Monitorul Oficial al Românei a fost publicată hotărârea Adunării Generale a Asociaţilor societăţii Constanţa Shopping City SRL din data de 7.09.2018.
 
Constanţa Shopping City SRL este firma care deţine City Park Mall din parcul Tăbăcăriei. Sediul social al firmei este în Bucureşti, Calea Floreasca. Capitalul social subscris, de 10.000 de lei, integral vărsat, este compus din 1.000 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei.
 
Asociaţii, NEPI Bucharest Two SRL, deţinând o parte socială în valoare de 10 lei, reprezentând 0,1% din capitalul social al Societăţii, legal reprezentată de Anca-Silviana Nacu, şi NE Property Cooperatief UA, din Olanda, deţinând 999 de părţi sociale în valoare totală de 9.990 de lei, reprezentând 99,9% din capitalul social, legal reprezentată de Anca-Silviana Nacu, au aprobat mai multe decizii. Astfel, s-a decis revocarea mandatului de administrator al societăţii a Alinei Maxim, începând din data de 20.09.2018. De asemenea, a fost aprobată descărcarea Alinei Maxim de toate îndatoririle şi răspunderea pentru modul de administrare a societăţii, începând cu data ultimei descărcări de gestiune până la data revocării sale.
 
Societatea va avea doi administratori, care vor administra şi superviza activităţile comerciale curente ale societăţii. Administratorii vor fi numiţi şi revocaţi prin hotărâre a Adunării Generale a Asociaţilor. Aceştia vor fi aleşi pe o perioadă nelimitată. Administratorul persoană juridică, NEPI Investment Management SRL, cu sediul în Bucureşti, va fi reprezentat de Mirela-Florenţa Covaşă, Anca-Silviana Nacu, Eliza Predoiu. Administratorul persoană fizică, Iuliu Bartha-Şteţ, va putea reprezenta Constanţa Shopping City SRL în acte juridice ce angajează societatea în relaţiile cu terţii doar acţionând împreună cu NEPI Investment Management SRL. Iuliu Bartha nu va putea să încheie şi să modifice împrumuturi (de orice natură) în numele societăţii. De asemenea, nu deţine drepturi de reprezentare a societăţii în relaţiile cu instituţiile financiare (cu excepţia celor de închiriere care se încadrează în cursul normal al activităţii de dezvoltare operare a unui centru comercial).
 
Constanţa Shopping City SRL se ocupă de închirierea şi subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau închiriate. În anul fiscal 2015, societatea cu zero angajaţi a declarat o cifră de afaceri de 1.1354.863 de lei şi o pierdere de 20.260.568 de lei. De asemenea, în anul fiscal 2016, societatea cu zero salariaţi a declarat o cifră de afaceri de 57.441.892 de lei şi o pierdere de 40.589.594 de lei. Situaţia financiară pe anul 2017 arată astfel: zero salariaţi, cifră de afaceri de 82.008.535 de lei şi o pierdere de 16.746.329 de lei.

Citeşte şi: 
 
Blestemul investiţiei City Park Mall din Constanţa Tot felul de probleme la centrul comercial ridicat în parcul Tăbăcărie pe vremea lui Radu Mazăre (galerie foto)
 
Firma care deţine City Park Mall din parcul Tăbăcăriei şi-a schimbat numele
 
Everest Investiţii şi Consultanţă SRL, proprietarul terenului pe care se află City Park Mall Constanţa, şi-a schimbat numele

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Doi administratori ai Constanţa Shopping City, societatea care deţine City Park Mall, au fost revocaţi

10 Dec 2018 1367

Blestemul investiţiei City Park Mall din Constanţa Tot felul de probleme la centrul comercial ridicat în parcul Tăbăcărie pe vremea lui Radu Mazăre (galerie foto)

07 Aug 2018 8302

Constănțeanul supărat Pericol pentru şoferi în parcarea subterană de la City Park Mall! Firma executantă, amendată de Poliţia Locală Constanţa

24 May 2018 7045

City Park Mall din Constanţa va suferi noi modificări. A fost emisă autorizaţia pentru organizarea de şantier

16 May 2018 5823

Firma care deține City Park Mall din parcul Tăbăcăriei și-a schimbat numele

24 Feb 2018 4786