Modificări în Continental Hotels SA Surcursala Constanța. Directorul executiv, revocat din funcție

  • Dragoș Popa, revocat din funcția de director executiv și din calitatea de persoană împuternicită a Continental Hotels SA surcursala Constanța
  • A fost numit Ștefan Balaur, director operațional al societății, în calitate de persoană împuternicită să reprezinte Surcursala Constanța
 
În Monitorul Oficial al României a fost publicată decizia cu nr. 6 din data de 16 decembrie 2020 a societății Continental Hotels SA București surcursala Constanța.
 
Consiliul de Administrație al Continental Hotels SA a decis cu unanimitate de voturi revocarea lui Dragoș Popa din funcția de director executiv și din calitatea de persoană împuternicită a Continental Hotels SA surcursala Constanța, cu sediul în municipiul Constanța, pe strada Mircea cel Bătrân, începând cu data de 1 ianuarie 2021.
 
A fost numit Ștefan Balaur, director operațional al societății, în calitate de persoană împuternicită să reprezinte Surcursala Constanța.
 
De menționat este că lanțul Continental Hotels a încheiat un acord de management cu grupul francez Accor, urmând ca, în baza acestui act, patru hoteluri să înceteze să opereze sub brandul Ibis, inclusiv cel de la malul mării.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Conducerea Hotelului Continental Forum din Constanța dorește să extindă terasa. Ce răspuns a primit de la primărie?

07 Apr 2023 1654

Pentru ce a cumpărat servicii de cazare, la hotel Ibis, Muzeul de Istorie Naţională şi Arheologie Constanţa?

23 Feb 2017 2030