Modificări în firma controlată de fostul șef APAPS Sud-Est, Constantin Rădulescu

  • AS Group Romtherm SRL are un nou asociat în firmă, în locul Mariei Rădulescu care se retrage
 
 
În Monitorul Oficial al României a fost publicată cea mai recentă decizia a societății AS Group Romtherm SRL. Asociaţii firmei sunt Rădulescu Maria, asociat cu 50% din capitalul social; Rădulescu Constantin, asociat cu 50% din capitalul social. De asemenea, la ședință a fost invitat și Rădulescu Iulian-Vasile.
 
Constantin Rădulescu este fostul director al sucursalei Sud-Est a Autorității pentru Privatizare și Administrarea Proprietății Statului.
 
În urma întrunirii, s-a decis să se ratifice şi să se înregistreaze contractul de cesiune încheiat sub semnătură privată la data de 15.02.2022 prin care cedentul Rădulescu Maria a cesionat 6250 părţi sociale a 40 lei fiecare, în valoare de 250.000 lei, reprezentând 50% din capitalul social al societăţii, lui Rădulescu Iulian-Vasile, care devine astfel, asociat al societăţii.

Cedentul Rădulescu Maria pierde calitatea de asociat şi declară că nu mai are niciun fel de pretenţie patrimonială sau de altă natură de la As Group Romtherm SRL sau de la cesionar cu privire la părţile sociale cesionate, primindu-şi toate drepturile cuvenite pentru acestea la data semnării prezentului contract de cesiune.
 
Ca urmare a cesiunii intervenite Capitolul II - Capitalul Social se modifică după cum urmează:

Capitalul social al societăţii este de 500.000 lei, divizat în 12.500 de părţi sociale egale şi indivizibile a câte 40 lei fiecare, repartizat astfel:
– Rădulescu Constantin - deţine 6.250 părţi sociale a 40 RON fiecare în valoare de 250.000 lei, reprezentând 50% din capitalul social; participare la beneficii şi pierderi 50%;
– Rădulescu Iulian-Vasile - deţine 6.250 părţi sociale a 40 lei fiecare în valoare de 250.000 lei, reprezentând 50% din capitalul social; participare la beneficii şi pierderi 50%.
 

Durata mandatului de Administrator a lui Rădulescu Constantin este de 30 de ani, având puteri depline şi nelimitate. Se revocă, totodată, din calitatea de Administrator Rădulescu Maria primind descărcare de gestiune. Se numeşte în funcţia de Administrator Rădulescu Iulian-Vasile, având puteri depline şi nelimitate. Durata mandatului administratorului este de 30 de ani. Cei doi administratori ai societăţii îşi vor exercita puterea separat, având drept de semnătură disjunctă.
 
Se schimbă sintagma de la durata societăţii din nelimitată cu nedeterminată.

 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Radulescu, fostul sef al APAPS, renoveaza universitati bucurestene

 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.