Modificări în firma Euro Step System. Unul dintre asociaţi era Elena Buhaiev, fost inspector şcolar general al ISJ Constanţa

Andreea-Ioana Lungoci şi Elena Buhaiev, în calitate de asociaţi deţinând 100% capitalul social al societăţii Euro Step System SRL, au decis, pe data de 7 august, majorarea capitalului social cu suma de 10 lei, reprezentând aport în numerar, surplusul bănesc urmând a fi depus de Ivan Buhaiev.
 
Urmare a majorării capitalului social, se cooptează în cadrul societăţii, în calitate de asociat, Ivan Buhaiev. De asemenea, din calitatea de asociat s-a retras Elena Buhaiev, prin cesionarea conform contractului de cesiune părţi sociale din 7.08.2018, la valoarea nominală a tuturor părţilor sociale deţinute în cadrul societăţii, către asociatul Andreea-Ioana Lungoci.
 
Ca urmare a celor de mai sus, capitalul social total al societăţii Euro Step System SRL este în valoare de 260 de lei, fiind împărţit în 26 părţi sociale, cu valoare nominală de 10 lei/partea socială. Capitalul social este deţinut de către asociaţi astfel: Lungoci Andreea-Ioana - 25 părţi sociale, cu o valoare nominală de 10 lei fiecare, in valoare totală de 250 lei, participarea la profit şi pierderi de 99%; Ivan Buhaiev – o parte socială, cu o valoare nominală de 10 lei fiecare, în valoare totală de 10 lei, participarea la profit şi pierderi de 1%.
 
O altă decizie se referă la retragerea din calitatea de administrator a Elenei Buhaiev şi numirea ca administrator a lui Ivan Buhaiev. Societatea va fi administrată de ambii asociaţi, pe o perioadă nelimitată, cu puteri depline, aceştia urmând a le exercita împreună sau separat.
 
Reamintim că Elena Buhaiev, fostă sportivă şi antrenoare de scrimă, fost inspector şcolar general al judeţului Constanţa şi fost director al Clubului Sportiv Şcolar nr. 1 Constanţa, a decedat pe data de 9 august. Elena Buhaiev a fost o scrimeră de mare valoare, cucerind medalia de bronz la Campionatul Mondial, în proba de spadă. A făcut parte din echipa de aur a CS Farul Constanţa. A fost şi antrenoare de scrimă şi a condus ca director CSS1 Constanţa. Totodată, a activat ca inspector de educaţie fizică şi sport la Inspectoratul Şcolar Judeţean Constanţa, instituţie unde a fost şi inspector şcolar general. Nu în ultimul rând, a fost director în Ministerul Educaţiei şi Cercetării.
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Cum a evoluat averea și interesele deputatului PSD Lucian Lungoci (DOCUMENTE)

25 Aug 2022 3348