Modificări în firma New Construct Black Sea. Administrator nou și sediu social schimbat

 
  
  • Se schimbă sediul social al societății în comuna Lumina, județul Constanța, și se închide punctul de lucru din Năvodari, județul Constanța.
 Asociații societății New Construct Black Sea SRL au adoptat hotărârea numărul 1/2021.
 
Ciceu Ioana și Duțu Dumitru, asociați în cadrul societății New Construct Black SRL  au hotărât retragerea din societate a lui Duță Dumitru și Ciceu Ioana, care cesionează la valoarea nominală aportul lor la capitalul social în suma totală de 200 lei- 20 de părți (câte 100 lei- 10 părți sociale fiecare asociat în parte) lui Pop Tita, cetățean român, domiciliată în județul Constanța, aceasta devenind asociat unic, deținând întreg capitalul social al societății, în suma de 200 lei, 20 de părți sociale a 10 lei fiecare parte = 100% participarea la profit și pierderi.
 
De asemenea, se retrage din funcția de administrator Ciceu Ioana. Se numește în funcția de administrator cu puteri depline și pe perioada de 50 de ani, Pop Tita.
 
Durata societății este nedeterminată, începând cu data semnării prezentului act.
 
Se schimbă sediul social al societății în comuna Lumina, județul Constanța, și se închide punctul de lucru din Năvodari, județul Constanța.

Amintim că, în anul 2020, Primăria Amzacea, județul Constanța a organizat o licitație publică pentru a înființa un dispensar medical în comună. Valoarea contractului era de 61.185.323 lei. New Construct Black Sea a fost societatea câștigătoare.

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.


Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
 
 Citește și: Un dispensar medical urmează să fie construit în Amzacea (document)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Firme „de casă” în județul Constanța Primăria Cogealac, contracte directe cu două companii apropiate arhitectului șef de la Primăria Corbu (DOCUMENTE)

18 Mar 2024 899

Cumpărări directe New Construct Black Sea SRL, un nou contract cu Primăria Cogealac (DOCUMENT)

12 Oct 2023 732

Cumpărare directă Primăria Cogealac, contract cu New Construct Black Sea SRL pentru renovarea clădirii administrative de pe strada Gării, din comună (DOCUMENT)

04 Oct 2023 1048

Achiziție directă Constanța Primăria Cogealac investește în amenajarea și întreținerea spațiilor verzi

17 Sep 2023 783

Un dispensar medical urmează să fie construit în Amzacea (document)

19 Sep 2020 3753