Modificări în firma Pro Group Exclusiv Auto ENB SRL, din Constanța

  • Modificări în firma lui Apti Orhan
 
În Monitorul Oficial al României a fost publicată hotărârea aprobată de conducerea societății Pro Group Exclusiv Auto ENB SRL.
 
Asftfel, asociații Pro Group Exclusiv Auto ENB SRL, Apti Orhan și ENB Medcom SRL, cea din urmă reprezentată legal de Cristian Anton Iosif au decis cesionarea părților sociale deținute de ENB Medcom SRL în societatea vizată către Erdal Iomer, cetățean român, care devine asociat.
 
Capitalul social total este de 2.500.000 lei, care va fi repartizat astfel: Apti Orhan – 99% din capitalul social și Erdal Iomer – 1%.
 
Orhan Apti s-a retras din firmele pe care le deținea, cesionând părțile sociale către Exclusiv Auto ENB SRL, mai precis lui Cristian Anton Iosif.
 
Amintim că anul acesta, a fost luată decizia nr. 1 a societății ENB Medcom SRL, în urma ședinței din 23 iunie 2021. Asociatul unic, Orhan Apti cesionează către Exclusiv Auto ENB SRL, reprezentată de Marian Florea, acțiunile firmei.
 
Capitalul social de 29.000 de lei va aparține integral noului asociat. Pentru o perioadă de 50 de ani, a fost numit administrator Cristian Anton Iosif.
 
Totodată, la aceeași dată, Orhan Apti a cesionat și părțile sociale ale firmei Exclusiv ENB Aliment SRL către Exclusiv Auto ENB SRL, fiind vorba de un capital social de 300.000 de lei. Cristian Anton Iosif a fost numit administrator, tot pentru 50 de ani.
 
Asociații din cadrul Pro Group Exclusiv Auto ENB – Orhan Apti și ENB Medcom SRL au decis cesionarea către Iosif Cristian Anton a părților sociale din firmă. Astfel, capitalul social de 2.500.000 lei va fi integral în proprietatea lui Iosif Cristian Anton. Orhan Apti a fost revocat din funcția de administrator, iar în locul său a fost numit Cristian Anton Iosif. 

 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și

Omul de afaceri Orhan Apti s-a retras din mai multe firme. Cine a preluat acționariatul
 
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.