Modificări în firmele Westhouse One SRL şi Rofrench Connection SRL

Firma Westhouse One SRL, reprezentată prin Kjetil Gronskag, reprezentant legal al asociaţilor SC Westhouse Group SRL şi Romreal LTD, a decis, în şedinţa din 21 noiembrie, schimbarea sediului societăţii în localitatea Ovidiu, strada Cocorilor nr. 4, parter.
 
De asemenea, în şedinţa din 21 noiembrie, firma Rofrench Connection SRL, reprezentată prin Kjetil Gronskagm, reprezentant legal al asociaţilor Romreal LTD, SC Magic Sail Club SRL şi SC Westhouse Group SRL, a decis schimbarea sediului societăţii în localitatea Ovidiu, strada Cocorilor nr. 4, parter. O altă hotărâre se referă la renunţarea la un şir de coduri CAEN: hoteluri şi alte facilităţi de cazare, facilităţi de cazare pentru vacanţe şi perioade de scurtă durată, parcuri pentru rulote, campinguri şi tabere, alte servicii de cazare, baruri şi alte activităţi de servire a băuturilor. La aceeaşi şedinţă a fost votată închiderea celor două puncte de lucru din Ovidiu, strada Lebedelor nr. 1 şi nr. 3. Cele două hotărâri au fost publicate în Monitorul Oficial.

Despre Westhouse Group SRL

Înfiinţată în 2005, firma are sediul social în municipiul Constanţa, strada Cuza Vodă nr. 54, parter. Capitalul social subscris, de 193.920.430 de lei, integral vărsat, este compus din 19.392.043 de părţi sociale. Asociat unic al firmei este Romreal Ltd, cu sediul în Insulele Bermude, Hamilton Hm 11, Burnaby Building. Persoane împuternicite sunt Kjetil Gronskag şi Adrian Cristea. Westhouse Group SRL se ocupă de dezvoltare (promovare) imobiliară. Reamintim că Westhouse Group SRL, firmă cu istorie în lumea imobiliarelor de pe litoralul românesc, a fost condusă de norvegianul Kay Tonnes Thorkildsen, care a decedat în luna octombrie a anului 2015. Westhouse Group SRL deţine numeroase terenuri în judeţul Constanţa. Nu mai puţin de 11 terenuri avea Westhouse în zona Constanţei, însumând 1.232.333 mp, cu loturi în Ovidiu, Mamaia Nord (56.167 mp), Piaţa Balada (7.188 mp), zona Carrefour (15.000 mp) sau Constanţa (865.062 mp).

Despre Magic Sail Club SRL

Înmatriculată în anul 2004, firma are sediul social în Ovidiu, strada Cocorilor nr. 4, camera 4, parter. Capitalul social subscris, de 200 de lei, integral vărsat, este compus din 20 de părţi sociale. Asociat persoană juridică este Romreal LTD, cu 5% din capitalul social, şi Westhouse Group SRL, cu 95% din capitalul social. Persoane împuternicite sunt Adrian Cristea - membru în CA, Kjetil Gronskag - preşedinte CA. Magic Sail Club SRL se ocupă de dezvoltare (promovare) imobiliară.
 
Citeşte şi:
 
Opt blocuri cu patru etaje şi 109 cu un etaj sau două Westhouse Group SRL vrea un ansamblu rezidenţial pe malul lacului Siutghiol
 
Central Apartments, proiectul început de Westhouse Group În locul unui ansamblu rezidenţial de lux, nişte ruine de coşmar (galerie foto+video+document)
 
A fost partener de afaceri cu Sorin Strutinsky Norvegianul Kay Tonnes Thorkildsen a decedat
 
Investitorii cu dare de mână pot specula ocazia Kay Thorkildsen resuscitează Lakeside Residence, cartierul care uneşte Ovidiu de Constanţa (II) (galerie foto)
 
Partenerul de business al lui Strutinsky Kay Thorkildsen resuscitează Lakeside Residence, cartierul care uneşte Ovidiu de Constanţa (galerie foto + documente)
 

Se vinde fosta fermă zootehnică-SC Agroholding Holland Development Group SA, firmă care apare în Dosarul Retrocedărilor, executată silit (document)
 
Westhouse-ul lui Kay caută cumpărători (documente)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Modificări importante în grupul de firme Westhouse. Mai multe societăţi au fuzionat. Deciziile, publicate în Monitorul Oficial

05 Feb 2018 2468